- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.661
GünaydınGünaydınnnn topiğin fit kelebekleri tartıdan önce son gün bugün hareketi artırıyoruz cıssslardan uzak kalıyoruz
Aynen
Bıgün çok önemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınGünaydınnnn topiğin fit kelebekleri tartıdan önce son gün bugün hareketi artırıyoruz cıssslardan uzak kalıyoruz
Boşver bıgünlük risk alamamKahvaltı en önemli öğün diyorlar sabah iyi ye doyduğunu hisset yani
Foton beni diyete zorlayan canimAhaha genelde beni gördüklerinde yemek akıllara gelir ama seni bilmeden diyete teşvik ettiğime sevindim
Günaydın neden ki acaba stres yaptığın birşey mi var. Yatmadan önce kitap okusan kafan rahatlasaGünaydın kızlarrr
Uyuyamıyorum. Bu ara ya
Günaydın nedir durum içecekler işe yarıyor muGunaydinnnnn kiizzlaarr
Hoşgeldin Maco mesajın gözden kaçtı biraz sanırım menü zorunlu değildi bayram nedeniyle ama bugün beni etiketleyip bildirebilirsin canım artı 2 yıldız. Bildirmeyene eksi vermiyoruz bayram diye :)@krizantem3 canim gitmeden evvel haber vermiştim tatile gidiyorum mazur görün beni 3 gün diye ama 4 güne uzadı tâbi. Tatilde elime telefon pek almıyorum. Hem A AklinYolu1 1 hafta menü bildirimi yok dinlenin falan yazmıştı. Zaten menü bildirmezdim De tatilde diyet yapmadım. Bu akşam kabak detoksuna başlayacağım. Şimdi ise gidiyorum.
Günaydın kızlar
Yatmadan içtiğim 3 bardak suyun etkisini hissediyorum . Şişikinlik hep giderdi sabaha . Şimdi içip yattığımdan gitmedi belli ki
66.8 i gördüm
300 gramı , içtiğim sudansa
Geriye 500 gram kalıyo
Bıgün yarım kilo vermem lazım
Ucu ucuna tutucak hedef sanırım
Günaydın neden ki acaba stres yaptığın birşey mi var. Yatmadan önce kitap okusan kafan rahatlasa
Ben şuan yapmıyorum ama çevremde kauçuk yürüyüş yolları var orda yürüyordum. O tarz bişi yoksa cadde boyunca yürüyebilirsin ben öyle yapıyordum eskiden yürüyüş şeysi yokkenKızlar bir şey soracağım yürüyüşünüzü nerede yapıyorsunuz park alanlarında mı? Bizim burada her yer yol arabalar var 1 aydan sonra kendim yürüyüşe çıkacağım sizden fikir alayım
Almadan kaybetme sakin ol :)))Aslında yook bişi
Ama birazdan beni karakoldan toplayabilirsiniz
Ehliyetimi almaya geldim nüfus müdürlüğüne kadın embesil embesil konuşyo
O zaman ben de cadde boyunca yürürüm mecburen takıcam kulaklığı kim bakarsa baksın yaşadığım ilde kadınlar da erkekler de acayip birbirine bakıyor büyükşehirlerde bu yok meselaBen şuan yapmıyorum ama çevremde kauçuk yürüyüş yolları var orda yürüyordum. O tarz bişi yoksa cadde boyunca yürüyebilirsin ben öyle yapıyordum eskiden yürüyüş şeysi yokken
Nerdesin canım sen burda da bakan var ama sallamıyorum ben tak kulaklığı hafif hareketli bi müzik aç görme kimseyi yürümeye devam cadde boyunca git gelO zaman ben de cadde boyunca yürürüm mecburen takıcam kulaklığı kim bakarsa baksın yaşadığım ilde kadınlar da erkekler de acayip birbirine bakıyor büyükşehirlerde bu yok mesela
Almadan kaybetme sakin ol :)))
Canım kırıkkaledeyim küçük ve gelişmemiş bir il.Nerdesin canım sen burda da bakan var ama sallamıyorum ben tak kulaklığı hafif hareketli bi müzik aç görme kimseyi yürümeye devam cadde boyunca git gel
Hmmm o zaman daha fazladır tabi ama sen sallama kimseyi yürü. Şişman olunca daha çok bakıyorlar :)) sen zayıflayacaksın bırak yürüyüş yaptığın için baksınlarCanım kırıkkaledeyim küçük ve gelişmemiş bir il.