Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

A6518C03-8AF2-43F6-9EF7-3A0E0C610F3D.jpeg

@krizantem3 canim gitmeden evvel haber vermiştim tatile gidiyorum mazur görün beni 3 gün diye ama 4 güne uzadı tâbi. Tatilde elime telefon pek almıyorum. Hem A AklinYolu1 1 hafta menü bildirimi yok dinlenin falan yazmıştı. Zaten menü bildirmezdim De tatilde diyet yapmadım. Bu akşam kabak detoksuna başlayacağım. Şimdi ise gidiyorum.
Hoşgeldin Maco mesajın gözden kaçtı biraz sanırım menü zorunlu değildi bayram nedeniyle ama bugün beni etiketleyip bildirebilirsin canım artı 2 yıldız. Bildirmeyene eksi vermiyoruz bayram diye :)
Tartı fotoları bi aksilik çıkmazsa 2 ye kadar menülerde 21e kadar bildirilerse şahane olur. Gerçi seni de etiketledim görürsün mesajları :))

Günaydın kızlar
Yatmadan içtiğim 3 bardak suyun etkisini hissediyorum . Şişikinlik hep giderdi sabaha . Şimdi içip yattığımdan gitmedi belli ki
66.8 i gördüm
300 gramı , içtiğim sudansa
Geriye 500 gram kalıyo
Bıgün yarım kilo vermem lazım
Ucu ucuna tutucak hedef sanırım

Günaydın sana tavsiyem hiç karbonhidrat tüketme bugün ama hiç 1 lokma bile. Ne meyve ne tatlı ne ekmek ne bulgur ne pirinç ne de ünlü çorbalar baklagiller de azıcık beklesin...

sıvı ve sebze ağırlıklı ye birde dayanabilirim dersen yeme işini engeç 6da bitir. Sonrasında su ayran süt tarzı iç mümkünse sadece su ve şekersiz bitki çayı.

Yatabilirsen de erken yat 11 yada 12 gibi yarına gider 500gr

Kızlar bir şey soracağım yürüyüşünüzü nerede yapıyorsunuz park alanlarında mı? Bizim burada her yer yol arabalar var 1 aydan sonra kendim yürüyüşe çıkacağım sizden fikir alayım
Ben şuan yapmıyorum ama çevremde kauçuk yürüyüş yolları var orda yürüyordum. O tarz bişi yoksa cadde boyunca yürüyebilirsin ben öyle yapıyordum eskiden yürüyüş şeysi yokken

Ben şuan yapmıyorum ama çevremde kauçuk yürüyüş yolları var orda yürüyordum. O tarz bişi yoksa cadde boyunca yürüyebilirsin ben öyle yapıyordum eskiden yürüyüş şeysi yokken
O zaman ben de cadde boyunca yürürüm mecburen takıcam kulaklığı kim bakarsa baksın yaşadığım ilde kadınlar da erkekler de acayip birbirine bakıyor büyükşehirlerde bu yok mesela

O zaman ben de cadde boyunca yürürüm mecburen takıcam kulaklığı kim bakarsa baksın yaşadığım ilde kadınlar da erkekler de acayip birbirine bakıyor büyükşehirlerde bu yok mesela
Nerdesin canım sen burda da bakan var ama sallamıyorum ben tak kulaklığı hafif hareketli bi müzik aç görme kimseyi yürümeye devam cadde boyunca git gel

X