Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Hoşgeldin Maco mesajın gözden kaçtı biraz sanırım menü zorunlu değildi bayram nedeniyle ama bugün beni etiketleyip bildirebilirsin canım artı 2 yıldız. Bildirmeyene eksi vermiyoruz bayram diye :)
Tartı fotoları bi aksilik çıkmazsa 2 ye kadar menülerde 21e kadar bildirilerse şahane olur. Gerçi seni de etiketledim görürsün mesajları :))
19/06/2018 menü; sabah çok az etli bamya ve ayran yedim. Mideye bak sabah sabah :KK70: Öğlen çorba salata yapacağım. Akşam kabak sote ve yoğurt. Muttapa7555 Muttapa7555

B
Sabah aç olmuyorum ac değilken yemek cok saçma.Ha nescafesiz gune başlayamam .Bugun kahvaltı ettim evdekiler ederken mantarlı menemen gibi birsey yumurtasız çeyrek simitle yedim.19.06.2018 Akşama yerim biraz da.Bir neskafe içecem simdi acılayım.Ramazanda encok onun zorluğunu cektim
Bunu menü bildirimi olarak kabul edeyim mi yoksa sonra toplu halde yazacak mıson

Günaydın/ Tünaydın

Muttapa7555 Muttapa7555 19.06.2018 Menüm 3 hurma, peynir, zeytin, 1 adet yumurta

Bu sefer akşam yemeyeceğim. 4 günde aldığım kiloyu yakmam imkansız gibi, ama sabah tartıda ne kadar az çıkarsam kardır artık.
Çok az yemişsin acıkırsın en azından ayran iç canım acıkırsan yada 3kaşık yoğurt

Evet yaptım :KK53:
Bekarken biri bana evlenince soda şişesiyle hamur açacaksın dese hayatttta inanmazdım:KK70::KK70:
Yaptim ama niye yaptim bir sor bakayim. :confused:
Sise deyince bu katikatur geliyor aklima. :KK70::KK70:

52c9b7acd9cfc3615311229a698ac2c2.jpg

Slm kızlar
Eve gidip ev işlerine dalmadan menüyü yazayım unutuyorum sonra.
19 haziran menü Muttapa7555 Muttapa7555
Kahvaltı;
1 yumurta, lor peyniri, yeşil biber ve taze soğanla omlet ( haşlanmış yumurtadan sıkıldım galiba)
Ceviz, fındık ve çay
Birde kahve içtim az önce.
Akşam; ne pişiririm daha bilmiyorum ama ben bir kase çorba, salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.değişiklik olursa yazarım.
Birde saat 10 gibi pulbiberli yoğurt

Eğer işim çıkmazsa ve vakit bulursam 45 dakika bantta yürüyüş ve leslie 3 mil yapmayı düşünüyorum. Hayır ben ne zaman spor yapacak olsam birileri birşey buluyor yahu..

Günaydın sana tavsiyem hiç karbonhidrat tüketme bugün ama hiç 1 lokma bile. Ne meyve ne tatlı ne ekmek ne bulgur ne pirinç ne de ünlü çorbalar baklagiller de azıcık beklesin...

sıvı ve sebze ağırlıklı ye birde dayanabilirim dersen yeme işini engeç 6da bitir. Sonrasında su ayran süt tarzı iç mümkünse sadece su ve şekersiz bitki çayı.

Yatabilirsen de erken yat 11 yada 12 gibi yarına gider 500gr

Canım kırıkkaledeyim küçük ve gelişmemiş bir il.

DUYURU:

Yarismaci adaylarinin tarti resimlerini yarin ve her carsamba gunu en gec oglen 12 ye kadar yuklemesi rica olunur. Tarti resmi ile birlikte Muttapa7555 Muttapa7555 arkadasimizi etiketleyiniz.

Yarismaci resmi yuklemedigi zaman (mazeret bildirilmedigi takdirde ) yarismadan cekilmis sayilacaktir. 4 haftamiz kaldigi icin artik hizli kilo veris moduna gecmis bulunmaktayiz. Bizi izlediginiz icin tesekkurler. :KK8:

A AklinYolu1
Muttapa7555 Muttapa7555
_Makaron_ _Makaron_
@zinnia
@krizantem3
tulipa tulipa
@Mitsuomi
Samsonn Samsonn
kokulusabun kokulusabun
@Esenmine
@blackseea
@_SinsireLLa_
Cascade_ Cascade_
@Sena616
Karbonhidrattan kurtulurum inşaşşah evet zamanla ama
Kırıkkale’nin hangi ilçesi?
Çarşambaları saat 13:00 olsa olur mu?
Çünkü mesai saatleri içine giriyor da...
4 haftadan sora devam edilmeyecek mi yoksa??

X