- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.701
Arkadaslar carsamba gunu artik size odev vermeye baslayacagim. Iki grup olacak.
Grupta tek ben kalirim artik.
E oyle doygunluk hissetmem kahValtıda ekmeksiz ne yenir de doyulur ki.Ac olmadigin zaman zorla yememekle iyi yapiyorsun.
Butun menu bu mu tulip.Sabah oglen aksam diye ayirirsan iyi olur.
Simit yiyorsun acikiyorsun , o tok tutmaz seni.
Grupta tek ben kalirim artik.
Ne dedik, doyman icin badem.E oyle doygunluk hissetmem kahValtıda ekmeksiz ne yenir de doyulur ki.
Eline sağlık canım kahvaltıdan sonraya bırakmıştım hatırlatma işini iyi oldu vallahi :)))Aynen tadini da seviyorum. Salatalikla ayni hissi paylasmiyorum .
Son gune kadar gitmiycem gitmiycem de.
Fatmacim bir tarti hatirlatmasi yapayim ben.
19/06/2018 menü; sabah çok az etli bamya ve ayran yedim. Mideye bak sabah sabahHoşgeldin Maco mesajın gözden kaçtı biraz sanırım menü zorunlu değildi bayram nedeniyle ama bugün beni etiketleyip bildirebilirsin canım artı 2 yıldız. Bildirmeyene eksi vermiyoruz bayram diye :)
Tartı fotoları bi aksilik çıkmazsa 2 ye kadar menülerde 21e kadar bildirilerse şahane olur. Gerçi seni de etiketledim görürsün mesajları :))
Bunu menü bildirimi olarak kabul edeyim mi yoksa sonra toplu halde yazacak mısonSabah aç olmuyorum ac değilken yemek cok saçma.Ha nescafesiz gune başlayamam .Bugun kahvaltı ettim evdekiler ederken mantarlı menemen gibi birsey yumurtasız çeyrek simitle yedim.19.06.2018 Akşama yerim biraz da.Bir neskafe içecem simdi acılayım.Ramazanda encok onun zorluğunu cektim
Çok az yemişsin acıkırsın en azından ayran iç canım acıkırsan yada 3kaşık yoğurtGünaydın/ Tünaydın
Muttapa7555 19.06.2018 Menüm 3 hurma, peynir, zeytin, 1 adet yumurta
Bu sefer akşam yemeyeceğim. 4 günde aldığım kiloyu yakmam imkansız gibi, ama sabah tartıda ne kadar az çıkarsam kardır artık.
Yok yaa, inan hiç acıktırmıyor. Dün akşam da acıkmamıştım, ama tel de annemle konuşunca, ne yiyeceksin, bişeyler ye, ne yapıcan zorla aklıma soktuÇok az yemişsin acıkırsın en azından ayran iç canım acıkırsan yada 3kaşık yoğurt
Evet yaptımHonkk.Yaraticiliga gel.
+1 .
Hoşgeldin şekerim19/06/2018 menü; sabah çok az etli bamya ve ayran yedim. Mideye bak sabah sabahÖğlen çorba salata yapacağım. Akşam kabak sote ve yoğurt. Muttapa7555
Yaptim ama niye yaptim bir sor bakayim.Evet yaptım
Bekarken biri bana evlenince soda şişesiyle hamur açacaksın dese hayatttta inanmazdım
Yaptim ama niye yaptim bir sor bakayim.
Sise deyince bu katikatur geliyor aklima.
Günaydın sana tavsiyem hiç karbonhidrat tüketme bugün ama hiç 1 lokma bile. Ne meyve ne tatlı ne ekmek ne bulgur ne pirinç ne de ünlü çorbalar baklagiller de azıcık beklesin...
sıvı ve sebze ağırlıklı ye birde dayanabilirim dersen yeme işini engeç 6da bitir. Sonrasında su ayran süt tarzı iç mümkünse sadece su ve şekersiz bitki çayı.
Yatabilirsen de erken yat 11 yada 12 gibi yarına gider 500gr
Canım kırıkkaledeyim küçük ve gelişmemiş bir il.
Karbonhidrattan kurtulurum inşaşşah evet zamanla amaDUYURU:
Yarismaci adaylarinin tarti resimlerini yarin ve her carsamba gunu en gec oglen 12 ye kadar yuklemesi rica olunur. Tarti resmi ile birlikteMuttapa7555 arkadasimizi etiketleyiniz.
Yarismaci resmi yuklemedigi zaman (mazeret bildirilmedigi takdirde ) yarismadan cekilmis sayilacaktir. 4 haftamiz kaldigi icin artik hizli kilo veris moduna gecmis bulunmaktayiz. Bizi izlediginiz icin tesekkurler.
A AklinYolu1
Muttapa7555
_Makaron_
@zinnia
@krizantem3
tulipa
@Mitsuomi
Samsonn
kokulusabun
@Esenmine
@blackseea
@_SinsireLLa_