- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.621
Sabah da çalıştırmalıyım vücudumu amaKahvaltiyi es gec , doyacaksan aksam doy. Saat 5-6 gibi.
Bence de çok erken yersen akşama açıkır saldırırsınKahvaltiyi es gec , doyacaksan aksam doy. Saat 5-6 gibi.
Ayran ya da tarçınlı süt iç kaptan daha iyi bilir yek öğün olayınıSabah da çalıştırmalıyım vücudumu ama
Bence de çok erken yersen akşama açıkır saldırırsın
Ben oneririm denersin hosuna gider ya da gitmez. Gitmezse baska sey denersin. Herkesin vucudu gercekten farkli calisiyor.Ekmek yemem ben biliyorsun sadece hastayken yedim oda ilaçlar ve iğne için başka bişey yiyemediğim için meyveyide bıraktım hadi bakalım. Tek öğün sistemini deneyeyim ben tam doyayım sonra ayran kahve çay geçsin günüm süt de oluyor muydu tarçınlı içsem
O zaten calisiyor merak etme. Bunun adi aralikli oruc. 14-16 saat ac kalmak.Sabah da çalıştırmalıyım vücudumu ama
Bunlari yatmadan once icsin. Sabah icecekse sadece sekersiz kahve , cay, bitki cayi limonlu , maden suyu.Sutlu olabilir bunlar ama sekersiz olacak.Ayran ya da tarçınlı süt iç kaptan daha iyi bilir yek öğün olayını
Aynen...Ben oneririm denersin hosuna gider ya da gitmez. Gitmezse baska sey denersin. Herkesin vucudu gercekten farkli calisiyor.
O zaten calisiyor merak etme. Bunun adi aralikli oruc. 14-16 saat ac kalmak.
Sabahi neden latte ile gecistiriyorum saniyorsunuz.
Yani deneme yanılma kilo dışında ne kaybederiz. Neler denemedik ki :) soğan meselaBen oneririm denersin hosuna gider ya da gitmez. Gitmezse baska sey denersin. Herkesin vucudu gercekten farkli calisiyor.
O zaten calisiyor merak etme. Bunun adi aralikli oruc. 14-16 saat ac kalmak.
Sabahi neden latte ile gecistiriyorum saniyorsunuz.
Lattem gercekten sekersiz . Kahve cekirdegi + kopurtulmus sut. Seker insulin direncimi oynatiyor. Ben de istemiyorum yani.Aynen...
Latten var seninnn
Aynen oyle . Belli bir sistem gelistirmek gerekiyor. Ben kendimi cok iyi tanidim mesela. Sabah kahvalti edersem o gun 4 ogun yiyorum. Latte icersem ya da kahve daha iyi oluyor.Yani deneme yanılma kilo dışında ne kaybederiz. Neler denemedik ki :) soğan mesela
Arkadaslar carsamba gunu artik size odev vermeye baslayacagim. Iki grup olacak.
GüzelmişSutlu nescafe mesela beni aciktiriyor ama latte aciktirmiyor iste.
Eve geldim iki domates dogradim uzerine feslegen + dag kekiki. Cok guzel bir menu , hosuma gitti.
Korktugun gibi degil
Sagol cok iyi geldi. Hem susamistim hem de yemeye ihtiyacim vardi.Güzelmiş
Afiyet olsun
Yani buraya kilo vermeye geldiyseniz , sizi sonuna kadar zorlamam gerekiyor.
Zorla tabiSagol cok iyi geldi. Hem susamistim hem de yemeye ihtiyacim vardi.
Ne ödevi gui ben ödev sevmem :))Arkadaslar carsamba gunu artik size odev vermeye baslayacagim. Iki grup olacak.
Benim de var yemeğe ihtiyacım ama başka şeylereSagol cok iyi geldi. Hem susamistim hem de yemeye ihtiyacim vardi.
Ben severimNe ödevi gui ben ödev sevmem :))