- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.601
Thanks cicimCok takıyorsun canım ya. Stres de kilo yapar. Biraz rahatla.
Yavas yavas bırakırsın.
.
Domates salataliktan baska bi sey alma gebertirim seni.Ben bi kalkıp buzdolabına bakıcam
Beni merak etmeyin
Yarın da takayım baktım olmadı rahat bırakacağım kendimi :)))Cok takıyorsun canım ya. Stres de kilo yapar. Biraz rahatla.
Yavas yavas bırakırsın.
.
Sakın ha ben mutfağa bile girmiyorumBen bi kalkıp buzdolabına bakıcam
Beni merak etmeyin
Honkk.Bende yapamasaydım iyiydi yaa
Hiç üşenmem kötü bir huy
Ilk evlendiğimde evimde oklava yoktu. gecenin saat 12'sinde soda şişesiyle hamur açıp, lavaş pişirip tantuni yemiş adamlarız bizz
Ahanda benim erkek versiyonuBen de öyle yaa.
Kimmm dinliyoorrr beniii kimmm.Kız başkanın dediği gibi 4 5 badem atsaydın ağzına ekmek aklına gelmezdi belki neyse yürüyerek yakarsın bence canım
Hayaller yulaf ezmesi gercekler detox suyu.Eve gidip yogurt ve yulaf yeme hayali kuruyorum
Garnım aaaccccccc
Ahaa bu bennn ne zaman cekmisler.
Sakın ha ben mutfağa bile girmiyorum
Mutfağa girdimKimmm dinliyoorrr beniii kimmm.Carsamba gunu gosteririm onlari ekmek yemeyi.
Bi kere doysak iyi olucakYarın mantar alıp yalancı pizza yapacağım. Bugün çok canım çekti mantar yoktu yapamadım.
Tek öğün mü beslensem diyorum ya mecbur kalmadıkça. 55 olana kadar şöyle 1 öğün tam doysam tabi sağlıklı şeylerle sonra ayran çay falan idare mi etsem 55 olana kadar napim kaptan
bravo emojiler açılsa alkışlayacaktımMutfağa girdim
Kahvaltıyı hayal ettim
Su içtim üstüne
66 oldum sanırım
Şuan değil ama sabah muhtemelen 66 olucam
Şuan Sudan şiştim
Sağolbravo emojiler açılsa alkışlayacaktım
Bizim evde küçük su bardakları sevilmez yarım litrelik bardak takımı var su için onu kullanıyoruz çok rahat oluyor sayması:)))Sağol
Karnım çok şiş Sudan
10 bardak ama biraz toplu içtim de ondan
Iyi tak bakalim. Carsamba gunu rahatlarsin.Yarın da takayım baktım olmadı rahat bırakacağım kendimi :)))
Mutfağa girdim
Kahvaltıyı hayal ettim
Su içtim üstüne
66 oldum sanırım
Şuan değil ama sabah muhtemelen 66 olucam
Şuan Sudan şiştim
Yarın mantar alıp yalancı pizza yapacağım. Bugün çok canım çekti mantar yoktu yapamadım.
Tek öğün mü beslensem diyorum ya mecbur kalmadıkça. 55 olana kadar şöyle 1 öğün tam doysam tabi sağlıklı şeylerle sonra ayran çay falan idare mi etsem 55 olana kadar napim kaptan
İyiymiş :)Bizim evde küçük su bardakları sevilmez yarım litrelik bardak takımı var su için onu kullanıyoruz çok rahat oluyor sayması:)))
Kahvaltiyi es gec , doyacaksan aksam doy. Saat 5-6 gibi.Yarın kahvaltıda adam akıllı doyma planım var
Akşama kadar tutmak iyi gelmiyor sanırım
Saldırıya geçer gibi oluyorum
Tam geçmiyorum da ... neyyyyseee
A AklinYolu1 inşallahhhIyi tak bakalim. Carsamba gunu rahatlarsin.
Sen cok azimlisin yaparsin.
Benim cevabi biliyorsun. Tek ogun de, olsa doyarim ben. Yoksa saldiriyorum. Ekmeksiz her sey olabilir. Ben patatesi tercih ediyorum.
Ekmek yemem ben biliyorsun sadece hastayken yedim oda ilaçlar ve iğne için başka bişey yiyemediğim için meyveyide bıraktım hadi bakalım. Tek öğün sistemini deneyeyim ben tam doyayım sonra ayran kahve çay geçsin günüm süt de oluyor muydu tarçınlı içsemIyi tak bakalim. Carsamba gunu rahatlarsin.
Sen cok azimlisin yaparsin.
Benim cevabi biliyorsun. Tek ogun de, olsa doyarim ben. Yoksa saldiriyorum. Ekmeksiz her sey olabilir. Ben patatesi tercih ediyorum.