Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Yarın mantar alıp yalancı pizza yapacağım. Bugün çok canım çekti mantar yoktu yapamadım.

Tek öğün mü beslensem diyorum ya mecbur kalmadıkça. 55 olana kadar şöyle 1 öğün tam doysam tabi sağlıklı şeylerle sonra ayran çay falan idare mi etsem 55 olana kadar napim kaptan

Yarın mantar alıp yalancı pizza yapacağım. Bugün çok canım çekti mantar yoktu yapamadım.

Tek öğün mü beslensem diyorum ya mecbur kalmadıkça. 55 olana kadar şöyle 1 öğün tam doysam tabi sağlıklı şeylerle sonra ayran çay falan idare mi etsem 55 olana kadar napim kaptan
Bi kere doysak iyi olucak
Gerçi ben bıgün bi öğün doydum

Yarın da takayım baktım olmadı rahat bırakacağım kendimi :)))
Iyi tak bakalim. Carsamba gunu rahatlarsin. :KK66:

Mutfağa girdim
Kahvaltıyı hayal ettim
Su içtim üstüne :KK66:
66 oldum sanırım
Şuan değil ama sabah muhtemelen 66 olucam
Şuan Sudan şiştim

Sen cok azimlisin yaparsin. :dondurma:

Benim cevabi biliyorsun. Tek ogun de, olsa doyarim ben. Yoksa saldiriyorum. Ekmeksiz her sey olabilir. Ben patatesi tercih ediyorum.:KK70:

Iyi tak bakalim. Carsamba gunu rahatlarsin. :KK66:

Sen cok azimlisin yaparsin. :dondurma:

Benim cevabi biliyorsun. Tek ogun de, olsa doyarim ben. Yoksa saldiriyorum. Ekmeksiz her sey olabilir. Ben patatesi tercih ediyorum.:KK70:
Ekmek yemem ben biliyorsun sadece hastayken yedim oda ilaçlar ve iğne için başka bişey yiyemediğim için meyveyide bıraktım hadi bakalım. Tek öğün sistemini deneyeyim ben tam doyayım sonra ayran kahve çay geçsin günüm süt de oluyor muydu tarçınlı içsem

X