- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.641
Bence odevi duyana kadar seetmeyin. Yapana + puan , yapmayana bi sey yok.Ne ödevi gui ben ödev sevmem :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence odevi duyana kadar seetmeyin. Yapana + puan , yapmayana bi sey yok.Ne ödevi gui ben ödev sevmem :))
1 puan 1 puandır Allah bereket versinBence odevi duyana kadar seetmeyin. Yapana + puan , yapmayana bi sey yok.
Bence de. Bizim gibi grup bulamazsin.Yarını acaip iyi değerlendirmem lazım
Çarşambaya 1 kala
Kac puan olacagina daha karar vermedim.1 puan 1 puandır Allah bereket versin
Aaa çok meraklandım şimdi bak acaba nedir nedirBence odevi duyana kadar seetmeyin. Yapana + puan , yapmayana bi sey yok.
Bulamam tabiBence de. Bizim gibi grup bulamazsin.
Kac puan olacagina daha karar vermedim.
Aaa çok meraklandım şimdi bak acaba nedir nedir
Bu arada sorduğun sorunun cevabı noldu o gün ki cevap verenler dışında yok
2... Onemli olan benim kilo vermem degil, beraber kilo vermemiz. Odevler kendinizi daha iyi tanimaniz icin olacak.Bulamam tabi
Kaç gurup olucak
Dur bakim kimler cevap vermiş bence gidenler belli onun dışında devam ederler. Mac de tatilde zaten ondan çıkmıyor sesiO carsamba gunune kadar beklesin. Gruptan cikanlari yorumlamak istemiyorum fatmacim.
Tamam canim iyi geceler. Fazla takma kafana giden gider merak etme. 61 den asagi cikacaksin carsamba gunu bunu biliyorum.Hem telefonun hem benim şarjımız bitiyor kızlar yarın vitamin alıp güneşlenmek gerekiyor öğleye kadar uyuyamayacağım kocam işten gelince çıkarız dedi laf dinleyeyim de yatayım. Size doyun olmaz sabah daha hafif inanmanızı dilerim İnşallah Amin :))
İyi geceler öptüm sizi
Hadi inşallah çok sağol canımTamam canim iyi geceler. Fazla takma kafana giden gider merak etme. 61 den asagi cikacaksin carsamba gunu bunu biliyorum.
GünaydınGünaydın kızlarrr
Uyuyamıyorum. Bu ara ya
Vayyy çok iyi bence kesin 66 olursun bugün hareketi arttır canımGünaydın kızlar
Yatmadan içtiğim 3 bardak suyun etkisini hissediyorum . Şişikinlik hep giderdi sabaha . Şimdi içip yattığımdan gitmedi belli ki
66.8 i gördüm
300 gramı , içtiğim sudansa
Geriye 500 gram kalıyo
Bıgün yarım kilo vermem lazım
Ucu ucuna tutucak hedef sanırım
Kahvaltı en önemli öğün diyorlar sabah iyi ye doyduğunu hisset yaniSabah doyma hedefim de suya düştü
Açlığın verdiği gerginlik var üzerimde
Ama herşey yarın 66.00 olmak için
Yumurta koydum haşlanıyo
Yiyip çıkıcam