Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Hem telefonun hem benim şarjımız bitiyor kızlar yarın vitamin alıp güneşlenmek gerekiyor öğleye kadar uyuyamayacağım kocam işten gelince çıkarız dedi laf dinleyeyim de yatayım. Size doyun olmaz sabah daha hafif inanmanızı dilerim İnşallah Amin :))

İyi geceler öptüm sizi

Hem telefonun hem benim şarjımız bitiyor kızlar yarın vitamin alıp güneşlenmek gerekiyor öğleye kadar uyuyamayacağım kocam işten gelince çıkarız dedi laf dinleyeyim de yatayım. Size doyun olmaz sabah daha hafif inanmanızı dilerim İnşallah Amin :))

İyi geceler öptüm sizi
Tamam canim iyi geceler. :KK39:Fazla takma kafana giden gider merak etme. 61 den asagi cikacaksin carsamba gunu bunu biliyorum. :KK8:

krizantem3 krizantem3 canim gitmeden evvel haber vermiştim tatile gidiyorum mazur görün beni 3 gün diye ama 4 güne uzadı tâbi. Tatilde elime telefon pek almıyorum. Hem A AklinYolu1 1 hafta menü bildirimi yok dinlenin falan yazmıştı. Zaten menü bildirmezdim De tatilde diyet yapmadım. Bu akşam kabak detoksuna başlayacağım. Şimdi ise gidiyorum.

Günaydın kızlar
Yatmadan içtiğim 3 bardak suyun etkisini hissediyorum . Şişikinlik hep giderdi sabaha . Şimdi içip yattığımdan gitmedi belli ki
66.8 i gördüm
300 gramı , içtiğim sudansa
Geriye 500 gram kalıyo
Bıgün yarım kilo vermem lazım
Ucu ucuna tutucak hedef sanırım

Günaydın kızlar
Yatmadan içtiğim 3 bardak suyun etkisini hissediyorum . Şişikinlik hep giderdi sabaha . Şimdi içip yattığımdan gitmedi belli ki
66.8 i gördüm
300 gramı , içtiğim sudansa
Geriye 500 gram kalıyo
Bıgün yarım kilo vermem lazım
Ucu ucuna tutucak hedef sanırım
Vayyy çok iyi bence kesin 66 olursun bugün hareketi arttır canım

X