Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Anemmm, ne şanslı adamlar var yaa. Yalnız topik diyet muhabbettinden çok yemek muhabbetine döndü yine. Tantuniii :kk77:
Hep bu yemekler yüzünden burdayız zaten yaaa
Spor yapacuuk zayıflayacuuk
Birdaha kilo almayacuuk:KK49::halay::KK76:

Kız yemekteyiz programına dönmüş biraz detokslardan, diyet yemeklerinden bahsedin akşama fikir olsun :halay:
Ben bahsedeyim efemm
Ramazan bitti bayram geçti, yoğurt kürüme başlamam gerek artık zamanı geldii. Bitki çaylarını da unutmamak lazım.ayda 1 2 defa ödem atıcı çay yapıp içiyordum epeydir onuda yapmıyorum ondan da içmeliyim.
Yalnız benden diyet yemeği tarifi çıkmaz. Bizim evde sebze çook nadir zamanlarda piştiği için, ev ahalisine yaptığım yemeklerle takılıyorum bende. Yağını tuzunu azaltıp yapıyorum tabii.

Muttapa7555 Muttapa7555 unutmadan menüyü de yazayım canım
18 haziran kahvaltı:
1 yumurta
Domates salatalık yeşil biber
Kaşar peyniri
3 ceviz ve fındık

Akşam;
Mercimek çorbası
Köfteli karnıyarık
Salata
Ayran
Pirinç pilavı da yaparım ama ben yemem tabii

Kız yemekteyiz programına dönmüş biraz detokslardan, diyet yemeklerinden bahsedin akşama fikir olsun :halay:
Patlıcanı izleyip soyuyoruz şeklini bozmadan... sonra soğan kıyma maydanoz salça kimyon karabiber ile iç harç yapıyoruz ortasını hafif açtığımız patlıcanları bu harçla dolduruyoruz üzerini artık ne seviyorsanız domates biber süslüyoruz. Bi kaba azıcık salça domates püresi 1 tatlı kaşığı yağ ve su ile sos hazırlıyoruz sosa istediğin baharatı koyabilirsin sonra bu sosu fırın kabındaki patlıcanların üstüne düşüyoruz ver fırına 10dk kadar kontrollü pişir al sana diyet karnıyarık :)))

Patlıcanı izleyip soyuyoruz şeklini bozmadan... sonra soğan kıyma maydanoz salça kimyon karabiber ile iç harç yapıyoruz ortasını hafif açtığımız patlıcanları bu harçla dolduruyoruz üzerini artık ne seviyorsanız domates biber süslüyoruz. Bi kaba azıcık salça domates püresi 1 tatlı kaşığı yağ ve su ile sos hazırlıyoruz sosa istediğin baharatı koyabilirsin sonra bu sosu fırın kabındaki patlıcanların üstüne düşüyoruz ver fırına 10dk kadar kontrollü pişir al sana diyet karnıyarık :)))
Amaniiin evdeki son patlıcanları annem közlüyo onunla patlıcan salata yapacağız başka sefer yaparım canım sağol önerin için :KK37:

Screenshot_20180618-171236.png

Krizantemin menüsü 18 haziran

18.06.2018 menum Muttapa7555 Muttapa7555
Sabah 1 yumurta 2 zeytin
Ogle yarim kaseden az brokoli corbasi 1 kase salata
Aksam 1 kase yogurt ve yulaf yiyecegim.
Su 2 lt odem atici su ve 1 lt normal su

Aksam kabak alacagim yarin ogle arasinda yemek icin
Rendeleyip yogurt ile karistiracagim
Degil mi Muttapa7555 Muttapa7555
Evet rendele yoğurt dereotu 2 tane ceviz karıştır baharat zevkine kalmış tuzsuz yiyebilirsin koyma yiyemezsen çok az koy. Bana 1 kabak yetiyor doymam dersen 2 de yapabilirsin kabak sınırsız

Menüm
12.00
7 tane patates köfte, şekersiz çay
15.30
1 kase ayran aşı çorba, 1 kayısı
18.30
Köz patlıcan salata, 5 yk yoğurt, 3 dl karpuz
2 lt su,1 maden suyu
Spor 45 dk leslie, akşam leslie 1 mil daha yapayım diyorum

Selamlar kızlar
Şeker ve çikolata yemedim çok şükür
Bi tane unsuz glutensiz Mevlevi tatlısı yedim (48 kaloricik)
Amaaaa gelelim kötü habere
Akşam menemenin yanında ekmek yedim :KK43:
Tatlıyı çikolatayı keseyim derken al sana yine şeker
İkram edilen çikolataları bile atmadım ağzıma
İki çikolatayı da eve getirdim
Şuan evde bi sürü kadayıf dolması bana bakıyo
Bayram tatlısı ...
Tam bitmişti ama valla hayret bişey
Eşim yapmış .
Geldiğimde menemen vardı tamam güzel de o ekmek bitirdi beni
Ve ben açım

X