- 28 Temmuz 2017
- 2.665
- 6.730
- 27
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.521
Kız yemekteyiz programına dönmüş biraz detokslardan, diyet yemeklerinden bahsedin akşama fikir olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep bu yemekler yüzünden burdayız zaten yaaaAnemmm, ne şanslı adamlar var yaa. Yalnız topik diyet muhabbettinden çok yemek muhabbetine döndü yine. Tantuniii
Ben bahsedeyim efemmKız yemekteyiz programına dönmüş biraz detokslardan, diyet yemeklerinden bahsedin akşama fikir olsun
Patlıcanı izleyip soyuyoruz şeklini bozmadan... sonra soğan kıyma maydanoz salça kimyon karabiber ile iç harç yapıyoruz ortasını hafif açtığımız patlıcanları bu harçla dolduruyoruz üzerini artık ne seviyorsanız domates biber süslüyoruz. Bi kaba azıcık salça domates püresi 1 tatlı kaşığı yağ ve su ile sos hazırlıyoruz sosa istediğin baharatı koyabilirsin sonra bu sosu fırın kabındaki patlıcanların üstüne düşüyoruz ver fırına 10dk kadar kontrollü pişir al sana diyet karnıyarık :)))Kız yemekteyiz programına dönmüş biraz detokslardan, diyet yemeklerinden bahsedin akşama fikir olsun
Amaniiin evdeki son patlıcanları annem közlüyo onunla patlıcan salata yapacağız başka sefer yaparım canım sağol önerin içinPatlıcanı izleyip soyuyoruz şeklini bozmadan... sonra soğan kıyma maydanoz salça kimyon karabiber ile iç harç yapıyoruz ortasını hafif açtığımız patlıcanları bu harçla dolduruyoruz üzerini artık ne seviyorsanız domates biber süslüyoruz. Bi kaba azıcık salça domates püresi 1 tatlı kaşığı yağ ve su ile sos hazırlıyoruz sosa istediğin baharatı koyabilirsin sonra bu sosu fırın kabındaki patlıcanların üstüne düşüyoruz ver fırına 10dk kadar kontrollü pişir al sana diyet karnıyarık :)))
Sende sağol canım bugün salatasını ye buda aklında bi fikir olsun bu arada izleyip soyuyoruz yazmışım közleyip olacaktı :))Amaniiin evdeki son patlıcanları annem közlüyo onunla patlıcan salata yapacağız başka sefer yaparım canım sağol önerin için
Ben de diyorum nasıl izlenir galiba alacalı soy demek istedi dedimSende sağol canım bugün salatasını ye buda aklında bi fikir olsun bu arada izleyip soyuyoruz yazmışım közleyip olacaktı :))
Kilo almisim laaaaaSonuçları bize de yaz bakalım işe yarayacak mı içecek
Yaptığın karışımdan mi bayramdan mıKilo almisim laaaaa
okuyunca ben bile anlamadım zatenBen de diyorum nasıl izlenir galiba alacalı soy demek istedi dedim
Evet rendele yoğurt dereotu 2 tane ceviz karıştır baharat zevkine kalmış tuzsuz yiyebilirsin koyma yiyemezsen çok az koy. Bana 1 kabak yetiyor doymam dersen 2 de yapabilirsin kabak sınırsız18.06.2018 menum Muttapa7555
Sabah 1 yumurta 2 zeytin
Ogle yarim kaseden az brokoli corbasi 1 kase salata
Aksam 1 kase yogurt ve yulaf yiyecegim.
Su 2 lt odem atici su ve 1 lt normal su
Aksam kabak alacagim yarin ogle arasinda yemek icin
Rendeleyip yogurt ile karistiracagim
Degil mi Muttapa7555
Bayram yol vs vs fYaptığın karışımdan mi bayramdan mı
Tuz kullanmiyorum hic benEvet rendele yoğurt dereotu 2 tane ceviz karıştır baharat zevkine kalmış tuzsuz yiyebilirsin koyma yiyemezsen çok az koy. Bana 1 kabak yetiyor doymam dersen 2 de yapabilirsin kabak sınırsız
Ben kekik falan koyuyorum öylede güzel oluyor zarar veriyorsa acı koyma hiç kabak bağırsaklarında güzel çalıştırıyorTuz kullanmiyorum hic ben
Kirmizi biber katarim
Ama o da basurumi tetikliyor
2 ay once kök sokturdu
Aferin sporlar yapılmışMenüm
12.00
7 tane patates köfte, şekersiz çay
15.30
1 kase ayran aşı çorba, 1 kayısı
18.30
Köz patlıcan salata, 5 yk yoğurt, 3 dl karpuz
2 lt su,1 maden suyu
Spor 45 dk leslie, akşam leslie 1 mil daha yapayım diyorum