- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.281
Ahahahaa ay anlamadım bi anKizz Allah iyiligini versin. Avatarin altina yaziyoruz canim.
Bir de gelmisken menunu seedelim.Menu icin fatmayi etiketliyoruz .
Pandoranın kutusunu actin bitti. Artik kilo verme zamani.Ahahahaa ay anlamadım bi an
Menüm: sabah 2 dilim sucuk domates 1 dilim ekmek çay azcık salata
Ara: kahve
Soda
Akşam:4 kaşık bulgur pilavı yoğurt
Muttapa7555
Ahahaha bende böyle yazınca az yemişim ya diyorum çok yedim gibi gelmişti halbukiPandoranın kutusunu actin bitti. Artik kilo verme zamani.
Sen boyle az yeyince diyorum bu kiz hasta mi atesi mi var mi..
☆☆▪AllStar▪☆☆ #çikilitayadireniş Allah seni napmasin. Gulmekten oldum.Ahahaha bende böyle yazınca az yemişim ya diyorum çok yedim gibi gelmişti halbuki
Gel bizde varKilo vermem lazım diye strese girince alıyorum ben
İyisi mi düzgün beslenmem lazım diyerek kendimi uyarayımm
Canım baklava çekti de
Ben gündüz değil gece aşerenlerdenim
İlla çıkıntılık yapcam işte☆☆▪AllStar▪☆☆ #çikilitayadireniş Allah seni napmasin. Gulmekten oldum.
Hızlı ve öfkeli 2Vayyy hizli ciktin sen. Kendi takimimizi kurariz . Madalyaya ihtiyacimiz yok.
☆☆ ▪A L L S T A R▪ ☆☆
Nolcak şimdi
tartılmadım bugün ama el ve yüzde şişlikler varŞuan kaçsın ?
tartılmadım bugün ama el ve yüzde şişlikler var
İçemez de 2.5 litre ziyan olursa :) 2 limon çok yarım yada 1 sıksamTatli istediginde badem tuket. Farki goreceksin.
Sen de alkali su tuket . Bak bu oteki kadar acitmiyor. Iki bardak tukettim ben de , sadece simdi.
Naptim biliyor musun 5 litrelik sisenin 2.5litresine 2 limon kattim salladim, gidip gelip iciyorum iste.
Malesef öyle ben yemem dedikçe ısrar oluyor en sonunda da eşşeğin bacağını ye diyor sevgili kv kişisiÇok pardon gözümden kaçmış
Tesadüfen nerden aklıma geldi bak
Ben de yarın işyerinde napıcam die düşünürken aklıma geldi mesajın
Normalde O kadar ısrar etmeyenler
Israr ettikleri yetmiyo
Bi de süzülmüşsün , yok iyi değilsin falan diolar dimi
İnsan sinir oluyo
Çokkk iyi anlıyorum
Al kız bi taneden bişey olmaz diyecekler yine
Çok sinir bozucu
Ben de bi kere yaptığımda gizlemiştim
Onların yanında kalorimi doldurmak durumunda kalıyordum
Yediginiz baklavalar carsamba gunu gelip sizi tirmalar. Istediginiz kadar yiyebilirsiniz.Gel bizde var
Çikolata yeme dediler ama baklava yeme demediler sonuçta
Benim de karnim acikti. Avakado salatami yiyorum simdi.Kilo vermem lazım diye strese girince alıyorum ben
İyisi mi düzgün beslenmem lazım diyerek kendimi uyarayımm
Canım baklava çekti de
Ben gündüz değil gece aşerenlerdenim
Sen denemelik yap canim. Bir tane 1 litre suya.İçemez de 2.5 litre ziyan olursa :) 2 limon çok yarım yada 1 sıksam
Ana mesaj ayni canim . Anlayan anlar.İlla çıkıntılık yapcam işte
fatma all star yazdigini gormedim. Yoksa sen bizi begenmiyor musun.Malesef öyle ben yemem dedikçe ısrar oluyor en sonunda da eşşeğin bacağını ye diyor sevgili kv kişisi
Menun guzel.( bademim bitmiiiş yarın hemen almam lazım)
En iyisi gizlemek evetMalesef öyle ben yemem dedikçe ısrar oluyor en sonunda da eşşeğin bacağını ye diyor sevgili kv kişisi
Menun guzel.
Acil durum.
Bademe yeni mi basladin, yoksa hep mi kullaniyordun.