- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.761
Kanka bugün maşallah enerjin yerinde Allah ağız tadı versin her daim
69.5
Grup icin ne sakincasi olacak. Diyet topigi degil ki orasi. Kural acik baska diyet topiklerinde listelere ad yazdirip buraya gelmemek...Yemeni etkiler mi bilemem tabi.
Ayyy alemsin kizzz. Baya da acik acik yazdin . Ben dusunmuyorum . Erkeklere alerjim olustu. Ayni su kadin gibiyim bu aralar.
Magnezyum hapi aliyorum ondandir. Icinde baska bi si mi vardi yoksam.Kanka bugün maşallah enerjin yerinde Allah ağız tadı versin her daim
Ben korkumdan 58.9 dedim yarim kilo hedef.69.5
Haydi bakimmm
Sordum Mitsu buralara gelmeye korkar olmusOnu mitsu ya soracaksin. Bugun fazla gorunmedi.
Oh myyy gooddd . Patatesime laf soyluyordun sen bir de.
O yedigim uc borekten sonra ben de gelmezdim .Sordum Mitsu buralara gelmeye korkar olmusnapacagını bilmez olmus
Ya bu nasil 18 +Yapmayın kuzum şunu, sesli gülüyorum kendi kendime
Ama bayildim karikatüre :)
PuhahhahahahO yedigim uc borekten sonra ben de gelmezdim .
Ya bu nasil 18 +
Oneri ve motivasyonlar icin ben tesekkurlerimi sunuyorum.Ben 1/2 senede değil 2 ayda ve yaşadığım toplumda bu kiloyu verdim. Ve yaşam biçimimi komple değiştirdim
Yok artık ne mesaisi yahu tövbeler olsun.Evleri süpürsün sildim cam balkonun camlarını sildim nevresimler değişti yıkanıyor asılacak sahura börek yapılacak banyo wc yıkanacak krizantem yıkanacak yarın bi de mesai varmiş
Arkadas ziyaretleri ve kendi gunlugumuze uğramak yadak degildir diye dusunuyordum.bilgi verebilirmisiniz.Tatlisi varmis ahaha. Serbetli ve sakincali yalniz.
Kasar ya da peynir istege gore, eskiden kasarli patates cok severdim . Kasari azalttim simdi. Lor peyniri de olur .
Cok kiskancim ben baska diyet topiklerini cekemiyorum.
Sen sohbet icin gidiyorsun ve arada nadir , bu olabilir. Robot degiliz sonucta.Arkadas ziyaretleri ve kendi gunlugumuze uğramak yadak degildir diye dusunuyordum.bilgi verebilirmisiniz.
Ben o kurali;baska topiklerede uyelik olarak algilamistim da.
Anladim,tamam icim rahat o zaman.Sen sohbet icin gidiyorsun ve arada nadir , bu olabilir. Robot degiliz sonucta.
Mesela baska diyet topigine bundan fazla zaman ayirirsan, baska listede adin olursa,burada olmana ragmen bizi bildirim icin bekletirsen o zaman bozusuruz.
Gozlemledigim kadariyla , tek topikte takilanlar daha cok kilo veriyor. Bi de her topik kendi icinde sistemini kuruyor.Anladim,tamam icim rahat o zaman.
O yedigim uc borekten sonra ben de gelmezdim .
Ya bu nasil 18 +
Yukselen onemli diye bosuna demiyorlarmis.
Neyse ki herkes yattı artık istediğim gibi gülebilirim
Yok artık ne mesaisi yahu tövbeler olsun.
Vallahi benim temizlik kaldı amaaaan yarın bi süpürüp silerim sadece.
Doktor sakin bayram temizliği yaparın deme dedi gelde bunu anlat millete ah ah bazen çok bunalıyorum ama yapacak bişey yok.
Anam yanımda olsa içimi döksem ağlaya ağlaya sonrada sarılıp sakinleşsem... Ben bayramları hiç sevmiyorum 11 yıldır. Bayramlarda ailemi göremiyorum sevmediğim bir ortamda akşam olsa da evime gidip ağlasam diye bekliyorum.
Çok şükür hayattalar seslerini duyabiliyorum diye teselli ediyorum kendimi...
Bende merak ediyordum bu yükselen de ne ola ki diyeYukselen onemli diye bosuna demiyorlarmis.