Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Yemekteyiz bölümde son 2 katılım için sizde katılabilirseniz cok güzel olur aslında:)

Ya yanlıs anlasılma olmasında ben acaba bu grup için sakıncası var mı diye sorcaktım zaten onuda unutmusum:KK70: dediğin gibi oylama için cok dikkat etmek lazım cünkü oy istemek vs yasak. Aslında tartı günü katılmicaktım kafam bi orda bi burda :KK70: nerdeyse tartı resmi koymuyodum yaa
Grup icin ne sakincasi olacak. Diyet topigi degil ki orasi. Kural acik baska diyet topiklerinde listelere ad yazdirip buraya gelmemek...Yemeni etkiler mi bilemem tabi.

Fefeniim dimdii bende 2 bekar kardrs var
isleri vs iyi
Yakisikli
Biri esindrn ayrildi 4 yil oldu
Digeri evlenmedi hic
Artik hanginiz olursa bakalim
Ayyy alemsin kizzz. Baya da acik acik yazdin . Ben dusunmuyorum . Erkeklere alerjim olustu. Ayni su kadin gibiyim bu aralar. :KK70:

evlilige-kuskuyla-bakmaniza-neden-olacak-22-karikatur_413x232.jpg

Grup icin ne sakincasi olacak. Diyet topigi degil ki orasi. Kural acik baska diyet topiklerinde listelere ad yazdirip buraya gelmemek...Yemeni etkiler mi bilemem tabi.

Ayyy alemsin kizzz. Baya da acik acik yazdin . Ben dusunmuyorum . Erkeklere alerjim olustu. Ayni su kadin gibiyim bu aralar. :KK70:

A yok baska diyet topiğinde yazmadım ben dikkatliyim o hususta:)

Valla o kadar emin olma
Ikisi de entellektuel
Evlenmem vs diyen tipler
Amma hayatta evlilik sart degil dersen hak vetirim
Bana gorede no problem
Bir yurek istiyor insan yaninda

Tatlisi var mi bilm

Tatlisi var mi bilmiyorum ama diğerleri kasar hariç tam benlik.sevdiğim tarzda.
Kasari cok sevmiyorum.onun yerine çeçil tercih ediyorum.az tuzlu.
Evet doyurucu olup saldirtmayacak yiyecek olacak.tesekkur ederim

Tatlisi varmis ahaha. Serbetli ve sakincali yalniz. :KK53:
Kasar ya da peynir istege gore, eskiden kasarli patates cok severdim . Kasari azalttim simdi. Lor peyniri de olur .
:cool:

A yok baska diyet topiğinde yazmadım ben dikkatliyim o hususta:)
Cok kiskancim ben baska diyet topiklerini cekemiyorum. :confused:

Tatlisi varmis ahaha. Serbetli ve sakincali yalniz. :KK53:
Kasar ya da peynir istege gore, eskiden kasarli patates cok severdim . Kasari azalttim simdi. Lor peyniri de olur .
:cool:

Cok kiskancim ben baska diyet topiklerini cekemiyorum. :confused:
oy oy kıskanma sen:KK70: burdan biyere ayrılmam :KK70: en kötüsü hepiniz zayıflarsınız bi ben şişman kalırım sizin aranızda oyle görüyorum ilerde kendimi

Tas olsam ben olurdum ben kuzuum
Vardir mutlaka sana guc ve ruh verecek bir yurek
Hani nerdee hanii. :KK70:

Kismet bu isler zeyna ne desek bos. :cool:

upload_2018-6-13_22-6-10.jpeg

oy oy kıskanma sen:KK70: burdan biyere ayrılmam :KK70: en kötüsü hepiniz zayıflarsınız bi ben şişman kalırım sizin aranızda oyle görüyorum ilerde kendimi
Bu gidisle oyle olacak menunu gordum cunku. :KK70:

X