- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.581
merhaba kızlar
sıze bır sorum olacak
acıkcası abıye almak ıstemıyorum elımde var abıyem azcık daralttırırsam gayet guzel vucuduma oturacaktır
yalnız hangısıne neyı gıyeyım karar veremedım
suan elımdekılerın hepsı cok bol sadece bu 2 tanesı azcık bol mınıcık tadılat gerekecek bu yuzden bu 2 tanesınden bırını gıycem
ama uzun abıye mı olsun kısa elbıse mı cok kararsızım
temmuzun 2. haftası esımın yakın kuzenı olan amcası ogluyla benım arkadasım otelde düğün yapacaklar
hangısı daha uygun olur
Eki Görüntüle 2156969 Eki Görüntüle 2156970
yoksa bu mu ?
Eki Görüntüle 2156971
Eki Görüntüle 2156972
kısa olan siyah
uzun olan lacıvert renk
merhaba kızlar
sıze bır sorum olacak
acıkcası abıye almak ıstemıyorum elımde var abıyem azcık daralttırırsam gayet guzel vucuduma oturacaktır
suan elımdekılerın hepsı cok bol sadece bu 2 tanesı azcık bol mınıcık tadılat gerekecek bu yuzden bu 2 tanesınden bırını gıycem
temmuzun 2. haftası esımın yakın kuzenı olan amcası ogluyla benım arkadasım otelde düğün yapacaklar
hangısı daha uygun olur
yoksa bu mu ?
Eki Görüntüle 2156971
Eki Görüntüle 2156972
kısa olan siyah
uzun olan lacıvert renk
Şeftaliyle muz yemiyorum zaten kayısı da yemiyodum aslinda ama bunlardan yemek istiyorum.Kaç adet kayısı?Normalde kayısı, şeftali, muz no no
Şeftaliyle muz yemiyorum zaten kayısı da yemiyodum aslinda ama bunlardan yemek istiyorum.
Zaten bir tanesi kiraz kadar yaa, çok minikler yaani 8-10 tane yiyesim var cok olmaz herhalde
Valla isteklere kalırsak yiyecek çokta işte n'aaparsınBen de mozaik pasta yemek istiyorum!
2 den fazla yeme sakın
Karpuza dayanamam işte8bende meyve çok istiyorum akşam karpuz yiyecem dolaba koydum
Yok canım. Tr' deyim ben de. Birtek A AklinYolu1 Londra da sanırım.
Ya sen kışın oruç zor gibisinden bişey yazmamış mıydın? Ben seni o yüzden Avustralya da falan sandım
Bence uzun olan daha şık geldi banamerhaba kızlar
sıze bır sorum olacak
hangısı daha uygun olur
yoksa bu mu ?
Eki Görüntüle 2156971
Eki Görüntüle 2156972
kısa olan siyah
uzun olan lacıvert renk
Kilonu yazdim listeye , iki kere atma olmasin karisiklik oluyor esen.55.5 ile kıyafetli idim
akşam 54.5 dum dün
atarım canım eve gidince
Kilonu yazdim listeye , iki kere atma olmasin karisiklik oluyor esen.
Kız sen vazgeçmedin mi şu pideden yahu daha çok acıktırıyor. Badem ceviz ye çiğ olarak yada en kötüsü yulaf tüket yumurtaya koyabilirsin şahane oluyor tok tutuyor
Kız sen vazgeçmedin mi şu pideden yahu daha çok acıktırıyor. Badem ceviz ye çiğ olarak yada en kötüsü yulaf tüket yumurtaya koyabilirsin şahane oluyor tok tutuyor