Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Düğün otelde olacaksa uzun olanı bence uygun hemde çok şık canım
Oyumu uzun olan abiyeye kullanıyorum

İkisi de çok hoş, ama uzun olan bir tık daha hoş bence. Senin boyun da zaten uzun. Azıcık da topukluyla çok havalı olursun.

Kaç adet kayısı? Normalde kayısı, şeftali, muz no no
Şeftaliyle muz yemiyorum zaten kayısı da yemiyodum aslinda ama bunlardan yemek istiyorum.
Zaten bir tanesi kiraz kadar yaa, çok minikler yaani 8-10 tane yiyesim var cok olmaz herhalde

Ben de mozaik pasta yemek istiyorum!

2 den fazla yeme sakın
Valla isteklere kalırsak yiyecek çokta işte n'aaparsın
Geçen gün börek yaptım, sürekli çocuklara yedirmeye çalıştım bitsin diye, yoksa kaldıkça elim durmayacak biliyorum ben. Evde olmasa yemiyorum, dışarda reddedebiliyorum da yapınca gözümün önünde durmasın yeter ki

Yok canım. Tr' deyim ben de. Birtek A AklinYolu1 Londra da sanırım.

Ya sen kışın oruç zor gibisinden bişey yazmamış mıydın? Ben seni o yüzden Avustralya da falan sandım

Anladim.kisin sogukta oruc tutarken cok usuyorum.hic birsey yapamiyorum.disariya cikamiyorum.evt suresi az ama bana cok zor geliyor.onun icin suresi uzunda olsa yazin daha kolay geliyor.

Bence uzun olan daha şık geldi bana

N nscckts 13.06.2018
Sahur
Pastırmalı yumurta
Biraz pide
Akşam
Domatesli şehriye çorba
Fırında köfte patetes yer iyim bilemedim
Cacık
Karpuzzzzzz
Kız sen vazgeçmedin mi şu pideden yahu daha çok acıktırıyor. Badem ceviz ye çiğ olarak yada en kötüsü yulaf tüket yumurtaya koyabilirsin şahane oluyor tok tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…