- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.541
Yahu iyi gidiyorsun bosver. RelaxxxAhaha tuhaf oldu görsel
Tamam haftaya ki hedefim: 61
Gerçekçi olmak gerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yahu iyi gidiyorsun bosver. RelaxxxAhaha tuhaf oldu görsel
Tamam haftaya ki hedefim: 61
Gerçekçi olmak gerek
Dimi almaktan iyidirYahu iyi gidiyorsun bosver. Relaxxx
Seni cikolata dukkanlarinin kosesinden cekip aldim. Yoksa durum daha kotu olacakti.Dimi almaktan iyidir
Ahahaha seni barlardan topladım aldım der gibi olduSeni cikolata dukkanlarinin kosesinden cekip aldim. Yoksa durum daha kotu olacakti.
Vicdan azabinin sesidir o .Ahahaha seni barlardan topladım aldım der gibi oldu
Her gün olmasa da çok tatlı aşerdiğimde 1 veya 2 kare bitter durumu toparlıyor
Geçen kek yedim karnım nasıl ağrıdı ya keke alerjim mi var acaba her kek yediğimde oluyor çünkü
Ne yazık ki pastada kekten yapılıyiiiiiVicdan azabinin sesidir o .
Kek olmuyorsa pasta ye.
Eee azaltiyorsun yavas yavas birakirsin belki.
Ilk defa bu hafta kendimi cikolatalara bakarken farkettim. Neyse ki almadim.Ne yazık ki pastada kekten yapılıyiiiii
Aynen iyi oldu bi nevi ya
Öyle bayıldığımda yoktu zaten ağzımı doldursun diye yiyordum
Ee işte karmaIlk defa bu hafta kendimi cikolatalara bakarken farkettim. Neyse ki almadim.
Mrb.Karabuğday canım bulgura benziyor tahıl gibi ama sebzegillerden. Karbonhidrat değeri düşük protein değeri yüksek. Ayrıca çok şiştiği için tok tutuyor. Greçka diyerek kafanı karıştırmış olabiliriz PARdon
DoğruKızlar hızlı kilo verilmede karaciğer enzimlerinde değişim oluyormuş ve sarkma oluyormuş tv de dr soyledi
Aynen olsun bu hafta baya dikkat ettin afiyet olsun :)Valla yapacak bir şey yoktu çamlık bir yerdi kardeşim de diyet yapıyordu o da bozmak zorunda kaldı. Normalde 3 lahmacun yiyen biriydim neyse 1 de fena degil :))
Bizim için tablo yapan tım arkadaşlara teşekkür ediyorum
Fatma
_makaron_
Nisa
Lucy
1 kilo hayatta oynamaz yaa. Akşam da at bence..Acaba kıyafetsiz olduğun için mi?A AklinYolu1
canım ben şimdi sabah uyandım tartıldım 55.5
akşam eve gidip tartıldığımda 54.5 olacak bence 55.5 doğru olan kilom muş gibi
7 ye doğru atsam mı bilemedim
Hahaha ben hiç yoktan iyidir dedim matematik kısmına karışmam:)) pek anlamam biliyorsunHer hafta 100 gram giderse ben 55 kiloya 2560 senesinde ulasirim.