- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.181
Bugun gorunmediler o yuzden tahmin etmek kolay oldu.aynen dogru :)
Kiz ne isin var Ankarada ben de gezmeye gidiyorsun sandim. Ustelik kiz basina.Haraket etti otobüs. Bu mübarek gecede dualarınızda bana da yer acin kizlar sağlık için gidiyorum Ankara'ya.
Ankara'da gezip ne yapayımBugun gorunmediler o yuzden tahmin etmek kolay oldu.
Kiz ne isin var Ankarada ben de gezmeye gidiyorsun sandim. Ustelik kiz basina.
Burada bir uye otobuste tanisti biliyorsun. Muavine asik oldu, biz de konus konus diye gazi vermistik.Ankara'da gezip ne yapayımbenim saglik sıkıntısını biliyorsun. Bir türlü normale donmuyor. Cuma gunu sisli'ye gittim hallolmadi şimdi de Hacettepe'de ameliyat doktoruna gidiyorum. Benim abim yok, babam yok, kocam yok, sevgilim yok napim hep tek tabanca senelerdir :) acıların çocuğu modu haha
Muavin istemem kankiBurada bir uye otobuste tanisti biliyorsun. Muavine asik oldu, biz de konus konus diye gazi vermistik.
Benim erkeklerle isim kalmadi. Acmiyorlar beni.
Ay valla şahanesin ben olsam yapıştırmıştım:))) sen yufka yüreklisin bizde öyle derlermenun gecerlı yazmayan arkadaslar ıcın son 1 saat daha esneklık gosterıcem
Buldun da bunuyon. O da lisans mezunuymus. Sana doktor verelim bu ara cok populer.Muavin istemem kanki
Doktor da sıraya girmis beni bekliyorduBuldun da bunuyon. O da lisans mezunuymus. Sana doktor verelim bu ara cok populer.
Bana senin gibi baglaclari düzgün ayırabilen birini getir. Kaç tane muhendisle falan konuştum baglac ayiramiyorlarBuldun da bunuyon. O da lisans mezunuymus. Sana doktor verelim bu ara cok populer.
Ben de istemiyorum doktor. Onlar ve egolari cekilmez. Bana daha dunyadan biri olsun. Muhendiste olabilir bak.Doktor da sıraya girmis beni bekliyordudoktor da istemem zaten işleri çok zor
Onlar kaldirim muhendisi be canim. Adam yuksek lisans mezunu , eyleniyom, npyon yaziyor. Gerisini sen dusun.Bana senin gibi baglaclari düzgün ayırabilen birini getir. Kaç tane muhendisle falan konuştum baglac ayiramiyorlar(
Allahım gönlünden geçeni nasip etsin canım her anlamda ama sağlık başta olsun sonra eş,iş artık ne diliyorsanHaraket etti otobüs. Bu mübarek gecede dualarınızda bana da yer acin kizlar sağlık için gidiyorum Ankara'ya.
Aynen dediğinden böğ :)))Ben de istemiyorum doktor. Onlar ve egolari cekilmez. Bana daha dunyadan biri olsun. Muhendiste olabilir bak.
Onlar kaldirim muhendisi be canim. Adam yuksek lisans mezunu , eyleniyom, npyon yaziyor. Gerisini sen dusun.
Sagligim eskisi gibi olsa, yeniden eskisi gibi yaşasam gerçekten yemin ediyorum bana yetecekAllahım gönlünden geçeni nasip etsin canım her anlamda ama sağlık başta olsun sonra eş,iş artık ne diliyorsan
Allah sana da sifa versin kuşum iyi gevwlerBana müsade kızlar bi kaç işim var sonra yatıcam sabah iğne sevdasına erken kalkıyorum. Yarın akşama bitiyor çok şükür öptüm sizi Kadir geceniz Mübarek olsun
Ilan verelim doktor istemiyoq, muhendis istemiyoq, disinda kalan elemanlar gelebilir diye.Aynen dediğinden böğ :)))
Cok sukur sen de kurtuldun su ilaclardan. Iyi geceler canim.Bana müsade kızlar bi kaç işim var sonra yatıcam sabah iğne sevdasına erken kalkıyorum. Yarın akşama bitiyor çok şükür öptüm sizi Kadir geceniz Mübarek olsun
Yatıyor musunuz? Ben otobuste Candan Erçetin "yalan" sarkisini mirildabiyorum :)) ayy bu gece de var ya tam bı melankoli
Son bi yazıp gideyim ayran iç yada yogurt gönüle iyi geliyorIlan verelim doktor istemiyoq, muhendis istemiyoq, disinda kalan elemanlar gelebilir diye.
Sahi orada su var mi ? Masalara oturuyorsun , 1 dk konusuyorsun sonra siradaki diyorsun.
Burada var ben hic gitmedim. Gitsem mi aceeebaaa.
Cok sukur sen de kurtuldun su ilaclardan. Iyi geceler canim.
Ben biraz dahaburdayim , notlarimi geciriyorum. Aklimda ac miyim , ne yesem ki domatesten bademden baska ne secenegim var ki diye deli dusunceler.
Biktik artik yogurttan , okuz istiyom ben okuzzz.Son bi yazıp gideyim ayran iç yada yogurt gönüle iyi geliyor