Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Bugun gorunmediler o yuzden tahmin etmek kolay oldu.

Kiz ne isin var Ankarada ben de gezmeye gidiyorsun sandim. Ustelik kiz basina.
Ankara'da gezip ne yapayım benim saglik sıkıntısını biliyorsun. Bir türlü normale donmuyor. Cuma gunu sisli'ye gittim hallolmadi şimdi de Hacettepe'de ameliyat doktoruna gidiyorum. Benim abim yok, babam yok, kocam yok, sevgilim yok napim hep tek tabanca senelerdir :) acıların çocuğu modu haha

Burada bir uye otobuste tanisti biliyorsun. Muavine asik oldu, biz de konus konus diye gazi vermistik.

Benim erkeklerle isim kalmadi. Acmiyorlar beni.

Doktor da sıraya girmis beni bekliyordu doktor da istemem zaten işleri çok zor
Ben de istemiyorum doktor. Onlar ve egolari cekilmez. Bana daha dunyadan biri olsun. Muhendiste olabilir bak.

Bana senin gibi baglaclari düzgün ayırabilen birini getir. Kaç tane muhendisle falan konuştum baglac ayiramiyorlar (
Onlar kaldirim muhendisi be canim. Adam yuksek lisans mezunu , eyleniyom, npyon yaziyor. Gerisini sen dusun.

Bana müsade kızlar bi kaç işim var sonra yatıcam sabah iğne sevdasına erken kalkıyorum. Yarın akşama bitiyor çok şükür öptüm sizi Kadir geceniz Mübarek olsun

Aynen dediğinden böğ :)))
Ilan verelim doktor istemiyoq, muhendis istemiyoq, disinda kalan elemanlar gelebilir diye.

Sahi orada su var mi ? Masalara oturuyorsun , 1 dk konusuyorsun sonra siradaki diyorsun.

Burada var ben hic gitmedim. Gitsem mi aceeebaaa.

Bana müsade kızlar bi kaç işim var sonra yatıcam sabah iğne sevdasına erken kalkıyorum. Yarın akşama bitiyor çok şükür öptüm sizi Kadir geceniz Mübarek olsun
Cok sukur sen de kurtuldun su ilaclardan. Iyi geceler canim.
Yatıyor musunuz? Ben otobuste Candan Erçetin "yalan" sarkisini mirildabiyorum :)) ayy bu gece de var ya tam bı melankoli

Ben biraz dahaburdayim , notlarimi geciriyorum. Aklimda ac miyim , ne yesem ki domatesten bademden baska ne secenegim var ki diye deli dusunceler.

_Makaron_
Amin canım inşallah tez zamanda iyi olursun. Ben hep dua ediyorum şifa bekleyenlere şifa versin Rabbim tanımadığına ettiğin dua daha makbulmüş kimin duasının kabul olacağı belli olmaz

Hadi hayırlı geceler iyi yolculuklar sana sağ salim git gel

Son bi yazıp gideyim ayran iç yada yogurt gönüle iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…