Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Hayvanlar sevilmez mi. Ben su kefirleriyle bile konusuyorum. Gunaydin diyorum . Bocekler evde dokunmuyorum eve iki tane sumuklu bocek getirdim. Yagmurda perisan oluyorlardi disarida.

5 kedi az degil mac. Nasil basa cikiyorsun.
Maalesef bir tanesi vefat etti bir tanesini biyodan silmeye kıyamıyorum çok kolay kız zaten uzun zamandır beraber olduğumuz icin ev ortamına alıştı onlar fa. Yapma dediğimizi yapmıyorlar. Benim odama annem bir WC yaptırmıştı alaturka. Odanın içine banyo yaptır ne alaka WC deneme rağmen inatla yaptırdı, ben de kullanmıyodum. Benim kedilere tuvalet eğitimi verdim o WC ye yapıyorlar ben de hemen yıkıyorum. Kum daha zirdu ve ev kokuyordu maalesef

Sabahtan beri temizlik yaptım, memleketten kardesim geldi, akşama iftara misafirler, sofra koy kaldir, çay tatlı servisi, tam millet gitti ayıptır demesi biraz ibadet yappti, sonra menü bildirdim, sonra otogara geldim taksiyle. Bu saatte tek başıma Ankara'ya gidiyorum yine, otobüs bekliyorum.

Pirinç suyu mu etkiledi acaba sanki düzelmişti biraz

Sağolasın canım

N nscckts 10 haziran menüsü
Sabah 3 kayısı 1 dilim peynir tatlı kaşığı kaymak 1 kibrit kutusu kadar nohut ekmeği
Öğle 3 kayısı 4 erik
Akşam yarım kepçe tavuk çorbası şehriyeli 4yemek kaşığı patlıcan musakka
1 bardak ayran 3 kaşık salata
Sade kahve 5 kiraz
Kızlar fena yırttım yemekte hastalığı bahane ettim tatlı yerinede kirazı seçtim baklavadan iyidir

Ahaa ne guzel sifonu ceken kedi bile gormustum you tube da.

Basin sagolsun. Yerlerini doldurmak zordur.

Pirinç suyu mu etkiledi acaba sanki düzelmişti biraz

Oynayinca uc gun suruyor duzelmesi. Onemli olan hic oynatmamak.

Pirinc suyuyla oynadi pilav yemiyorum dikkat edersen, bi de o gun kurutulmus meyveli yulaf ezmesi yedim.

Bu hafta daha dikkatli olacagim.Daha cok sebze, daha az kuruyemis... Ben sizin gibi degilim , kuru yemisi abartiyorum elimi bulastirinca . Bi de kabak cekirdegine alistim.

kedıler cok temız hayvanlar valla
benımkıde bır kere kıyametlerı kopardı
neymıs efendım wc den sonra patılerını sıldıgı bezı nerdeymıs
ortalıgı yıktı

her wc den sonra patılerını parcalayana kadar sıldıgı bezını atmıstım yenısını acmayı unutmusum dıye kopardı kıyametı

bende su yasıma kadar 5 kedı besledım ayrı zamanlarda :) hepsı de cok temız olunca kedılerın genel olarak temız olduguna emın oldum

kopek balık papaagan akrep fare kuş cıvcıv tavsan besledım
en sevdıgım kedı oldu

Kim öldü ayol kimin başı sağolsun

Ben badem yedim geçengün ölecektim ya ağır geldi midem henüz aşırı yağlı şeylere hazır değil akşam zor oldu valla daha da yemem bi hafiften tiksindim

bugun 4 fıremız var kızlar
ah kızlar ah ne yedınız de menu yazmaya korktunuz kacaklar

kayıp 4 lu aranıyoorr
Okeyeee dorduncuuu gelmeyen kalmasin.

Acik acik yazalim artik.

M Mitsuomi
@_SinsireLLa_
tulipa
@blackseea

Dogru muyum nisa.

Kim öldü ayol kimin başı sağolsun

Ben badem yedim geçengün ölecektim ya ağır geldi midem henüz aşırı yağlı şeylere hazır değil akşam zor oldu valla daha da yemem bi hafiften tiksindim
Benim de aksine istahim artti. Soyle pizza, durum , lahmacun cekiyor canim.

Aynen kizlarcim. Çok agladim, çok üzüldüm ama insan en yakininin ölümüne bile alışıyor illa ki. Alıştım buna da. Temizler gerçekten. Gözlemliyorum, sabah ben ise giderken benle beraber uyanıyorlar, ilk işleri patilerini yalayıp sonra ıslak patiyle yuzlerini siliyorlar. Bı iki kere tuvaletlerini yaparken yanlarına gittim napıyor diye, ezildi buzuldu tuvaletini nasıl saklayacağini şaşırdı utançtan. Çok utangaçlar WC konusunda. Şifon duvarda olanlar basmalilardan. O kadar yukarı sicrayip butona basamiyolar keşke şu dokmeyi de ogrenseler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…