- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.161
Hangisi yazsana ozelden.Doktora üç paket kullanıp gidicem yaklaşık iki buçuk ay sonra
Hayır canım c ile başlıyor kırmızı yarısı beyaz
Maalesef bir tanesi vefat etti bir tanesini biyodan silmeye kıyamıyorumHayvanlar sevilmez mi. Ben su kefirleriyle bile konusuyorum. Gunaydin diyorum . Bocekler evde dokunmuyorum eve iki tane sumuklu bocek getirdim. Yagmurda perisan oluyorlardi disarida.
5 kedi az degil mac. Nasil basa cikiyorsun.
Pirinç suyu mu etkiledi acaba sanki düzelmişti birazN nscckts nisa kolay gelsin.
Patates yerine kasarli sebzeli omlet yaptim doydum ama badem uc tane badem atayim dedim agzima surekli badem kabak cekirdegi atistirasim geliyor. Baslamayinca sorun yok. Baslamayayim artik :))
Alistim sayilir sonra su yesil kahve dediklerine bakicam.
Onun disinda bir acikma var bende. Doyma hissim yok oldu yine .
Sağolasın canımIyi akşamlar, hayırlı kandiller kızlar
Nisa çok geçmiş olsun. Hakkaten sinir bozucu. Rabbim sabr versin. Kaynini da ailesine bağışlasın. Sizin için dua edicem.
Menüm. 10.06.2018 N nscckts
Sahur 3 hurma, peynir, zeytin, yarım limonlu avokado
Iftar 4 dolma 2 ceviz
Fatma ve kokulusabun sizlere de acil şifalar inşallah. Nazar değdi bize grupça
A AklinYolu1 daha iyisin inşallah ? Zerdacal paylasimi süper olmuş. Salyangozlari ne yaptın ? Çok sevimli eve alman
Pirinç suyu mu etkiledi acaba sanki düzelmişti biraz
kedıler cok temız hayvanlar vallaMaalesef bir tanesi vefat etti bir tanesini biyodan silmeye kıyamıyorumçok kolay kız zaten uzun zamandır beraber olduğumuz icin ev ortamına alıştı onlar fa. Yapma dediğimizi yapmıyorlar. Benim odama annem bir WC yaptırmıştı alaturka. Odanın içine banyo yaptır ne alaka WC deneme rağmen inatla yaptırdı, ben de kullanmıyodum. Benim kedilere tuvalet eğitimi verdim o WC ye yapıyorlar ben de hemen yıkıyorum. Kum daha zirdu ve ev kokuyordu maalesef
Kim öldü ayol kimin başı sağolsunAhaa ne guzel sifonu ceken kedi bile gormustum you tube da.
Basin sagolsun. Yerlerini doldurmak zordur.
Oynayinca uc gun suruyor duzelmesi. Onemli olan hic oynatmamak.
Pirinc suyuyla oynadi pilav yemiyorum dikkat edersen, bi de o gun kurutulmus meyveli yulaf ezmesi yedim.
Bu hafta daha dikkatli olacagim.Daha cok sebze, daha az kuruyemis... Ben sizin gibi degilim , kuru yemisi abartiyorum elimi bulastirinca . Bi de kabak cekirdegine alistim.
Geç de olsa yazdım ama kabul olmaz diyorsan sorun yok beni biliyon :))bugun 4 fıremız var kızlar
ah kızlar ah ne yedınız de menu yazmaya korktunuz kacaklar
kayıp 4 lu aranıyoorr
Okeyeee dorduncuuu gelmeyen kalmasin.bugun 4 fıremız var kızlar
ah kızlar ah ne yedınız de menu yazmaya korktunuz kacaklar
kayıp 4 lu aranıyoorr
Benim de aksine istahim artti. Soyle pizza, durum , lahmacun cekiyor canim.Kim öldü ayol kimin başı sağolsun
Ben badem yedim geçengün ölecektim ya ağır geldi midem henüz aşırı yağlı şeylere hazır değil akşam zor oldu valla daha da yemem bi hafiften tiksindim
Eksi ver fatmaya gec geldi.Geç de olsa yazdım ama kabul olmaz diyorsan sorun yok beni biliyon :))
Okeyeee dorduncuuu gelmeyen kalmasin.
Acik acik yazalim artik.
M Mitsuomi
@_SinsireLLa_
tulipa
@blackseea
Dogru muyum nisa.
Benim de aksine istahim artti. Soyle pizza, durum , lahmacun cekiyor canim.