Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

N nscckts
Canım çok çok geçmiş olsun Allah sabır versin ya zor uğraşmak em kısa zamanda bir çözüm bulunur da sen de rahata erersin inşallah.
Bu inşaat kişiliğime dikkat etmeyenleri de hiç anlamıyorum yani bir beynimiz var sonuçta

Slm kızlar öyle yorulmuşum ki dünden, bugün pek birşey yapasım yok.
N nscckts canım geçmiş olsun yaa ev konusunda şansın iyi gitmemiş demek.
O komşuya da ne denir bilmem şimdi.
Benimde var dengesiz bi üst komşum, sabah 7 buçukta süpürge çalıştırır ama süpürgesi de normal değil beton delme makinesi mübarek, gece 2 de 3 te yatak odasında devamlı sandalye gıcırtıları, ne yapıyolar çok merak ediyorum bazen, balkondan sürekli birşey çırpmaları hiç bitmez, geçen yıl oturma odamın penceresinden devamlı kavun karpuz çekirdeği topladım yaw, kuşlar dadanmiştı iyice pencereye Allah Allaaah..

Menüyü yazayım gideyim,alışverişe çıkacaz.
N nscckts
10.06.2018
Sabah
küçük bir dilim peynirli börek
1 bardak süt

Akşam
1 porsiyon et sote
Salata
Ayran
Karpuz
Belki 1 2 tane erik yiyebilirim.

N nscckts nisa kolay gelsin.

Patates yerine kasarli sebzeli omlet yaptim doydum ama badem uc tane badem atayim dedim agzima surekli badem kabak cekirdegi atistirasim geliyor. Baslamayinca sorun yok. Baslamayayim artik :))

Hahaha kız korkma kimseyi dövmedim bu yaşıma kadar desem yalan olur ama seni dövmem

Ama sen yinede kafeinsiz iç :))))

Alistim sayilir sonra su yesil kahve dediklerine bakicam.

Onun disinda bir acikma var bende. Doyma hissim yok oldu yine .

Beton delme makinası
Su halimde güldürdün beni ömürlü ol emi

Canimm ne zor olmus
Offf

Iyi akşamlar, hayırlı kandiller kızlar

Nisa çok geçmiş olsun. Hakkaten sinir bozucu. Rabbim sabr versin. Kaynini da ailesine bağışlasın. Sizin için dua edicem.

Menüm. 10.06.2018 N nscckts
Sahur 3 hurma, peynir, zeytin, yarım limonlu avokado

Iftar 4 dolma 2 ceviz

Fatma ve kokulusabun sizlere de acil şifalar inşallah. Nazar değdi bize grupça

A AklinYolu1 daha iyisin inşallah ? Zerdacal paylasimi süper olmuş. Salyangozlari ne yaptın ? Çok sevimli eve alman

Alt kattaki komşuları dövmeye gidicem şuan ses kaydı açsam sesleri kayıt olur mikrofon yutmuşlar da öyle konuşuyorlar sanki
Bide böyle insanların kavga ettiğini düşünün
Katil olucam yaaaaa

Arkadaşlar bişi Sorcam size
Ben pco olduğum için düzenli adet olmuyorum doktor da bir ilaç verdi 21 gün kullanıyorum oluyorum ilaç bitiminden 7 gün sonra içiyorum tekrar üç kutu kullandım gittim kistler yok ama altı kutu kullan dedi herneyse tekrar bir kutuya başladım
14.gündeyim 7 tane ilaç kaldı ama kanamam olmuş
İlk defa oldu böyle bişi yaşayanınız var mı
Devlet hast gittim arasam ulaşır mıyım yarın bilmiyorum ama denicem şansımı
İlacı bıraksammı bilemedim

A AklinYolu1 daha iyisin inşallah ? Zerdacal paylasimi süper olmuş. Salyangozlari ne yaptın ? Çok sevimli eve alman
Vertigo resmen surunduruyor beni. Donme hareketleri yapiyorum su an.

Onlar yagmurlu havalarda kafasini disari cikariyor. Bugun marul vericem. Bazen de kendi kendine yok oluyorlar.

Sol dizimi inciisim sanirim
Agriyor fena

Gecmis olsun zeynos . Bi kac spor yapma.

Ilacin D ile mi basliyor. Devam et birakma ilacini. Arada kanamalar olmasi normal. Yine de doktora gittiginde belirt bu durumu.

Doktora üç paket kullanıp gidicem yaklaşık iki buçuk ay sonra
Hayır canım c ile başlıyor kırmızı yarısı beyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…