Kizlar nobete geldim 24 saat.Aksama kadar tekim eleman yetersizliğinden..Ama artık yorgunluklar uyksuzluklar biriktiginden yataktan kaziyarak kalkiyorum.Ise gelirken nasil yurudugumu bilmiyorum.Allahtan haftasonu bir nebze sakin.Ama evde olsam dinlenirdim tabiki.Cok halsizlik var.isler ölüm geliyor şuan.Bu memnuniyetsiz halle nasil gidecek bilmem.Nobetler cok sıkınti.Bir de agresiflik yaptı.Evdekiler gereksiz soru sordular mi deli oluyorum.Ki annem ve bir ablam daha bizde onlar sorarlar bol bol.Hic fazladan konuşup daha çok yorulasım gelmiyor.Tukenmislik sorunum oldu bakalim.
09.06.18
Yanımda sebzeli bulgur pilavı getirdim.Bir kucuk tabak üç kaşık patlica n tava bir kase yoğurt ve meyveli yoğurt getirdim.
M.yogurdun yarışı yerim aksam bir ara.Birkac parca cikolata çay.Nescafe de içeyim kendime geleyim.ileeleyen vakitte simit verirler yarısını dusunuyorum bir dilim kadar yada peynir verirlerse verirler yoksa kuru kuru. BAK EVDEN de peynir getireydim.6-7zlsiyah zeytin yerim.Bir bardak kayısı suyu.Dolapta var.O an işler yorarsa ikiye de çıkabilir.Akl8ma sporu koyduğum halde(göbek durumundan dolayi ) bu halde yapamıyorum halim yok çünkü.Oyle göbekli göbekli geziyorum.O olmasa zoruma gitmeyecek görüntü idare eder .Suyu da aklima koydum bakalim.Bir litre içer oldum.Az kendimi topladım su yönünden.
Menü değişirse eklerim olaki unutmazsam
N nscckts