Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Spor il müdürlükleri ücretsiz yaz kursları açıyor canım, bulunduğunuz ilde bir araştır, hemde kurs çeşidi çok oluyor orda
Sağolasın canım benim sıpa tekvando yüzme tarzı şeyler birde gitar kürsü istiyor.
Gitar ko usunda çok emin değilim çünkü solak ve zorlanırsa içe kapanır hemen o yüzden araştırma aşamasındayız

Sağolasın canım benim sıpa tekvando yüzme tarzı şeyler birde gitar kürsü istiyor.
Gitar ko usunda çok emin değilim çünkü solak ve zorlanırsa içe kapanır hemen o yüzden araştırma aşamasındayız

Bazı illerdeki spor müdürlüklerinde taekvando, judo, karate, yüzme gibi çok çeşitli kurslar oluyor, umarım bulunduğun ilde de vardir, bende gönderecem de araştırıyorum senin gibi.
Gitar solak çalınmıyor mu ki, netten de bi araştır çalabilir belki, belli ki hevesi var çocuğun:anne:

Mrb.lar.iyi geceler,nasilsinizlar
Menu yazsam mi acaba
Off off.
Kisturmacali,karne alimli,alisverisli bir gundu.oruc olmadigimdan yedim de yedim.
Zaten baskulde yukselen rakam gordum mu hersey bitiyor o an.

gitarı solak da calabılır canım
ben hem saglak hem solagım konservatuar terkım :)
senelerce gıtar dersı verdım
solaklar da kullanabılır

Yine de yazayimda kabul gorur mu bilmem.nasilsa yenmis artik yapacak bisey yok.
8.6.2018
Sabah
Seftali,kiraz,kavun,karpuz(masayi hazirlama sirasinda hangi ara yedim hatirlamiyorum)
Domates,peynir,semiz,yunurta,cay,cavdar ekmegi bir dilim.
Oglen disarda
Ayakustu
Simit,ayran(2 tane simit ayran)
Aksam
Ekmek arasi etdoner,salata,yogurt,cay
Bir yay dilim karpuz

Yine de yazayimda kabul gorur mu bilmem.nasilsa yenmis artik yapacak bisey yok.
8.6.2018
Sabah
Seftali,kiraz,kavun,karpuz(masayi hazirlama sirasinda hangi ara yedim hatirlamiyorum)
Domates,peynir,semiz,yunurta,cay,cavdar ekmegi bir dilim.
Oglen disarda
Ayakustu
Simit,ayran(2 tane simit ayran)
Aksam
Ekmek arasi etdoner,salata,yogurt,cay
Bir yay dilim karpuz
N nscckts iyi geceler

Aşırı Asitlenmek=Hastalık

Vücuttaki asitleşme:

-enzim aktivitesini bozar

-mineral kaybına sebep olur

-dokularda harabiyete yol açar

-enerji üretimini olumsuz etkiler

-hastalıklara yakalanma riskini arttırır.

Bunun sonucunda immün sistem de zarar görmeye başlar ve vücut mikroorganizmalara karşı savunmasız hale gelir ve enfeksiyon oluşuna zemin hazırlanmış olur.

Kan ve vücuttaki diğer sıvılar hafif alkalidir. Vücut bu dengeyi korumak için metabolik olaylar ve beslenme ile oluşan vücuttaki asidi, alkali mineraller ile dengelemeye çalışır. Bu sistem bozulduğunda vücuttaki asitleşme çeşitli belirtilere yol açar.

Vücutta asitleşme belirtileri:

-kronik yorgunluk

-eklem ağrıları

-kas ağrıları

-baş ağrısı

-enerji düşüklüğü

-keyifsizlik

-depresyona yatkınlık

-enfeksiyonlara yatkınlık

-allerjilere yatkınlık

-mide ağrısı

-karın ağrısı

-ağır kokulu ter

-sivilceler

-kuru cilt

-kolay kırılan tırnaklar

-sık uçuk oluşumu

Devami icin;
Hangi besinler alkalidir? Alkali yaşamın önemi
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hangi-besinler-alkalidir-alkali-yasamin-onemi.968921/

Kizlar nobete geldim 24 saat.Aksama kadar tekim eleman yetersizliğinden..Ama artık yorgunluklar uyksuzluklar biriktiginden yataktan kaziyarak kalkiyorum.Ise gelirken nasil yurudugumu bilmiyorum.Allahtan haftasonu bir nebze sakin.Ama evde olsam dinlenirdim tabiki.Cok halsizlik var.isler ölüm geliyor şuan.Bu memnuniyetsiz halle nasil gidecek bilmem.Nobetler cok sıkınti.Bir de agresiflik yaptı.Evdekiler gereksiz soru sordular mi deli oluyorum.Ki annem ve bir ablam daha bizde onlar sorarlar bol bol.Hic fazladan konuşup daha çok yorulasım gelmiyor.Tukenmislik sorunum oldu bakalim.

09.06.18
Yanımda sebzeli bulgur pilavı getirdim.Bir kucuk tabak üç kaşık patlica n tava bir kase yoğurt ve meyveli yoğurt getirdim.
M.yogurdun yarışı yerim aksam bir ara.Birkac parca cikolata çay.Nescafe de içeyim kendime geleyim.ileeleyen vakitte simit verirler yarısını dusunuyorum bir dilim kadar yada peynir verirlerse verirler yoksa kuru kuru. BAK EVDEN de peynir getireydim.6-7zlsiyah zeytin yerim.Bir bardak kayısı suyu.Dolapta var.O an işler yorarsa ikiye de çıkabilir.Akl8ma sporu koyduğum halde(göbek durumundan dolayi ) bu halde yapamıyorum halim yok çünkü.Oyle göbekli göbekli geziyorum.O olmasa zoruma gitmeyecek görüntü idare eder .Suyu da aklima koydum bakalim.Bir litre içer oldum.Az kendimi topladım su yönünden.

Menü değişirse eklerim olaki unutmazsam

N nscckts

Son düzenleme:
Bazı illerdeki spor müdürlüklerinde taekvando, judo, karate, yüzme gibi çok çeşitli kurslar oluyor, umarım bulunduğun ilde de vardir, bende gönderecem de araştırıyorum senin gibi.
Gitar solak çalınmıyor mu ki, netten de bi araştır çalabilir belki, belli ki hevesi var çocuğun:anne:
Çalabiliniyor ama öğreten hocanın bu konu da hassas olması lazım.
Bizim müzik öğretmenimiz melodikayı sağ elle çalsin diye zorladı bu yıl. Çocuk müzik dersinin olduğu günler gitmek istemedi ya karnı ağrıdı ya başı biraz zorlayınca anlattı böyle yapıyor ben sağ ile çalamıyorum diye ağladı.
Biraz hassas bi çocuk çabuk etkileniyor.

Bulunduğum yerde var belediyenin kursları bakıcaz onlardan birine :))

B
gitarı solak da calabılır canım
ben hem saglak hem solagım konservatuar terkım :)
senelerce gıtar dersı verdım
solaklar da kullanabılır
İşiyorum canım çalabilirler de hocasına denk gelirse dediğim gibi hassas bi çocuk çabuk etkileniyor bu yıl müzik hocamızdan çok çektik illaki sağ kullan diye diretti. Okuldan soğudu müzik günlerinde

Kizlar nobete geldim 24 saat.Aksama kadar tekim eleman yetersizliğinden..Ama artık yorgunluklar uyksuzluklar biriktiginden yataktan kaziyarak kalkiyorum.Ise gelirken nasil yurudugumu bilmiyorum.Allahtan haftasonu bir nebze sakin.Ama evde olsam dinlenirdim tabiki.Cok halsizlik var.isler ölüm geliyor şuan.Bu memnuniyetsiz halle nasil gidecek bilmem.Nobetler cok sıkınti.Bir de agresiflik yaptı.Evdekiler gereksiz soru sordular mi deli oluyorum.Ki annem ve bir ablam daha bizde onlar sorarlar bol bol.Hic fazladan konuşup daha çok yorulasım gelmiyor.Tukenmislik sorunum oldu bakalim.

09.06.18
Yanımda sebzeli bulgur pilavı getirdim.Bir kucuk tabak üç kaşık patlica n tava bir kase yoğurt ve meyveli yoğurt getirdim.
M.yogurdun yarışı yerim aksam bir ara.Birkac parca cikolata çay.Nescafe de içeyim kendime geleyim.ileeleyen vakitte simit verirler yarısını dusunuyorum bir dilim kadar yada peynir verirlerse verirler yoksa kuru kuru. BAK EVDEN de peynir getireydim.6-7zlsiyah zeytin yerim.Bir bardak kayısı suyu.Dolapta var.O an işler yorarsa ikiye de çıkabilir.Akl8ma sporu koyduğum halde(göbek durumundan dolayi ) bu halde yapamıyorum halim yok çünkü.Oyle göbekli göbekli geziyorum.O olmasa zoruma gitmeyecek görüntü idare eder .Suyu da aklima koydum bakalim.Bir litre içer oldum.Az kendimi topladım su yönünden.

Menü değişirse eklerim olaki unutmazsam

N nscckts
Hemsiresin demi Tuli? Ben çok hastanede yattım. Hatta bir kere 40. Gün taburcu oldum. Sizleri çok seviyorum. Çok nediren merhametsizleri de var ama plsun artık her meslekte var uyuz tipler. Hakkınız ödenmez

canlar bugunku menum

sabah 1 kase tel sehrıyelı tavuklu corba
4 tane zeytın
1 avuc leblebı fındık fıstık badem cevız karısık
3 erik

oglen kahve kekik cayı

aksam 1 avuc fındık fıstık cevız badem leblebı karısık
1 karnıyarık
1 bardak ayran
1 tabak salata

9 Haziran 2018 menusu N nscckts

Sabah : bir avuc kabak cekirdegi + 3 badem + yarim latte

Oglen Zerdecal latte ile gecistiricem . Sayisi muhim degil.

Aksam : bir tabak sebzeli(lahana +havuc + brokoki kavrulmus) , kozlenmis tatli patates + 2 bardak sodali ayran

Geceye dogru domates , yogurt. Badem de olabilir ama cok tercih etmiyorum hem sayi olarak kaciyor hem de yatmadan once tuketmek bana gelmiyor.

Son düzenleme:
X