- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.861
Simit pogaca tamamını yedimKucuktu zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yogun bakimda mi kaliyor .Orda kalsa dahi hic gerek yokki.Gerci refakatçi kaldığına gore servis .Servisteki hastanın hicbir hayatı tehlikesi yoktur.Bosa yoruyorlar kendilerini.Nobetlese kalsınlar bari de yaninda kalan cok yorulmasın.Hayati felç etmeye de gerek yok sizin icin soyluyorum.yatana kadar bekleme noktasındalar zaten refakatcı esım kalıyor bugun eltım kaldı
hepımız bırden gıtme nedenımız bıkacgun olmus amelıyat olalı tekrar acıl amelıyat dedıler hastaneden aradılar kayınbabam aglayarak aradı korktuk
bırde serum olmaya gıttım ben cok hastayım
suan zaten sadece esı kalıyor cogunlukla da benım esım kalıyorYogun bakimda mi kaliyor .Orda kalsa dahi hic gerek yokki.Gerci refakatçi kaldığına gore servis .Servisteki hastanın hicbir hayatı tehlikesi yoktur.Bosa yoruyorlar kendilerini.Nobetlese kalsınlar bari de yaninda kalan cok yorulmasın.Hayati felç etmeye de gerek yok sizin icin soyluyorum
Kısmet canım ama 48 saate kadar mayalama süresi oluyor uçakta bozulacağını sanmam kısmet...Evet oyleymis tadina hic bakmadim sormadim da , sekersiz oluyorsa sonunda super. Her sey gibi denemek gerek. Ben onlarla konusurum bile yeter ki olmesinler.
Ya ucakta bozulur mu Turkiye'ye getiririm. Size yollarim orada
Benim vucut saat gibi pirinc sutunu sevmedi. Bi kac gun icinde anlarim .
Iste cok plana uymuyorum aslinda..Mesela ne yiyecegim belli olmuyor atıştırma olarak.Gunduzden bir plan yapıp yazabilirim erken vaktim olursa ama uymayabilirim.Bir de bugun 15 te kalktim nobete gittim.Ne ara yazacam gündüzde mesela Erken kalkarsam denerim.Bak yarim simit dedim az once yarımını daha yedim canim istedi.Kendin yap kiz ondan kolay ne var. Cildi beyazlastiriyormus . Bizim nisa soyledi.
Ben daha denemedim yarin basliycam.
Geldim vertigo egzersizlerimi yapiyorum.
Plan yapmiyor musun tulip. Sunu sunu yiycem diye.
Ben eskiden geceyi bekliyordum ama oyle iyi olmuyor. Planli daha iyi. Hemen hemen yiyeceklerini yazsan sana da yarari olur.
Ahaha . Kiz bari meyve ye , ek vitamin al. Delii.
Cocugu aslinda evde biraksaydiniz daha iyiydi. Yok mu orada akrabalar. Cok hayirsiz millet cokkk.
ama bukadar gec saate bırakınca da unutuyorsun yazmıyorsun sonra da haksızlık dıyorsun :)Iste cok plana uymuyorum aslinda..Mesela ne yiyecegim belli olmuyor atıştırma olarak.Gunduzden bir plan yapıp yazabilirim erken vaktim olursa ama uymayabilirim.Bir de bugun 15 te kalktim nobete gittim.Ne ara yazacam gündüzde mesela Erken kalkarsam denerim.Bak yarim simit dedim az once yarımını daha yedim canim istedi.
Bence git yat nisacim. 2.30 saat orada.aklınyolu1
cok kotuyum ya
Yok bana demedim haksızlığı makaron itiraz etmişti ya tulipayla bir tutma diye ona dedim:) Ben kabul ediyorum canim. Eksiktim o konuda.Niye ağrıma gitsin:)ama bukadar gec saate bırakınca da unutuyorsun yazmıyorsun sonra da haksızlık dıyorsun :)
asırı usuyorum oyle boyle degıl ıcım tıtrıyor gozumden uyku akıyorBence git yat nisacim. 2.30 saat orada.
Zaten o ilaclar uyutur seni.
Bakicaz iste yarin olduler mi kaldilar mi belli degil. Evime misafir gelmis gibi hissettim.Kısmet canım ama 48 saate kadar mayalama süresi oluyor uçakta bozulacağını sanmam kısmet...
Sen bi adapte ol gerisine bakarsın duruma göre
Ornek patates yazdim , lahmacun yedim o zaman menuyu degistiriyorum. Domates badem salata yogurt ek olursa gerek gormuyorum . Beslenme tipim belli zaten.Iste cok plana uymuyorum aslinda..Mesela ne yiyecegim belli olmuyor atıştırma olarak.Gunduzden bir plan yapıp yazabilirim erken vaktim olursa ama uymayabilirim.Bir de bugun 15 te kalktim nobete gittim.Ne ara yazacam gündüzde mesela Erken kalkarsam denerim.Bak yarim simit dedim az once yarımını daha yedim canim istedi.
Yok bana demedim haksızlığı makaron itiraz etmişti ya tulipayla bir tutma diye ona dedim:) Ben kabul ediyorum canim. Eksiktim o konuda.Niye ağrıma gitsin:)
Nasil yapılıyor da pirinc sütü?Kendin yap kiz ondan kolay ne var. Cildi beyazlastiriyormus . Bizim nisa soyledi.
Ben daha denemedim yarin basliycam.
Geldim vertigo egzersizlerimi yapiyorum.
Plan yapmiyor musun tulip. Sunu sunu yiycem diye.
Ben eskiden geceyi bekliyordum ama oyle iyi olmuyor. Planli daha iyi. Hemen hemen yiyeceklerini yazsan sana da yarari olur.
Ahaha . Kiz bari meyve ye , ek vitamin al. Delii.
Cocugu aslinda evde biraksaydiniz daha iyiydi. Yok mu orada akrabalar. Cok hayirsiz millet cokkk.
Tesekur ederim luckycim.Evet aynen boyle boyle alışacam.Bakicaz iste yarin olduler mi kaldilar mi belli degil. Evime misafir gelmis gibi hissettim.
Ornek patates yazdim , lahmacun yedim o zaman menuyu degistiriyorum. Domates badem salata yogurt ek olursa gerek gormuyorum . Beslenme tipim belli zaten.
Bir hafta hatirlatirsam alisirsin bence. Son ana birakma o zaman unutuyorsun.
Evinde kim oldu kizBakicaz iste yarin olduler mi kaldilar mi belli degil. Evime misafir gelmis gibi hissettim.
Ornek patates yazdim , lahmacun yedim o zaman menuyu degistiriyorum. Domates badem salata yogurt ek olursa gerek gormuyorum . Beslenme tipim belli zaten.
Bir hafta hatirlatirsam alisirsin bence. Son ana birakma o zaman unutuyorsun.
Iyi geceler ihmal etme kendini. Uykun gelmezse bi bardak sut ic.asırı usuyorum oyle boyle degıl ıcım tıtrıyor gozumden uyku akıyor
yatım barı
Nasil yapılıyor da pirinc sütü?
Kaybına da gecmis olsun.Allah şifa versin.Bagirsak mide niye alınıyor hastalığı ne?yatana kadar bekleme noktasındalar zaten refakatcı esım kalıyor bugun eltım kaldı
hepımız bırden gıtme nedenımız bıkacgun olmus amelıyat olalı tekrar acıl amelıyat dedıler hastaneden aradılar kayınbabam aglayarak aradı korktuk
bırde serum olmaya gıttım ben cok hastayım
Su kefiri mayasi getirdim de eve. Daha beslemedim. Beslenmeyince oluyorlarmis dediler de.E
Evinde kim oldu kiz
20 kisilik misafir miiiGeçmiş olsun canım Allah şifa versin dikkat et kendine, sağlık önemli, ihmal etme kendini en kısa zamanda bi doktora git.
bende kaç gündür temizlikle uğraşıyorum geceleri, ayaklarımın altı sızlıyo artık
Bugün bir grup misafiri atlattım şükür, cumartesi bi 20 kişilik misafirim daha var, yarın akşamdan başlıcam artık yemek yapmaya
Ne var istemeye mi geliyorlar yoksam. Benim kefircikler yardimci olsun sana. Gremlinler gibi cogaliyorlarmis.20 kisilik misafir miii
Ne menü hazırlayacaksin söylesene, örnek menü olsun.Ben de yakin da gerek duyabilirim:)