Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Sen bu menuyle oructa nasil ayakta duruyorsun.Ben boyle bile gözüm dönüyor. Calisiyor musun Samson?
Evet çalışıyorum, ama masa başındayım genelde. Bir de tok tutan ekmek ve türevleri kesinlikle değil ki. Yağlı ve lifli gıdalar.

O yüzden peynir, hurma ve yumurta çok etkili. İftar da ise ne yediğim çok da önemli değil aslında. Akşam saat 9-10 dan sonra enerji gerektiren bişey hiç yapmıyorum.

Calisiyor durabiliyor. Normalde saglikli besleniyor da anormalde bilmiyorum Samsonn Samsonn :KK70:

Ekmek türevlerine bitiyorum ben ya. Normalde 1 pideyi tek başıma yiyecek potansiyel var bende. Şimdi canım hiç tatlı bişey çekmiyor. Ama eskiden, pide mi, pizza mı, bilimum unlu türevlerini afiyetle indirdikten sonra çayın yanında tatlımı da eksik etmiyordum elbette. Az mı trileçe yedim , gelsin cheesecake'ler, gitsin yaş pastalar :KK52:

kızlar ben geldım
cok sukur ıyıyımm :KK70:
o dün ölüyorum dıyen ben degılım sankı
seslı not bıraksam sesıme acayıp gulersınız kuyruguna basılmıs fare gıbı mı desem ibiğinden cekılmıs horoz gıbımı
cok eksantırık bır ses tonum var suan :KK70:

ve bu sesle kızımla arı vız vız vız sarkısını soyluyoruz daha dogrusu ben anırıyorum :KK70:

dunku serumun hıc bır faydası olmadı cok agır gectı gecem
sabah esım ılaclarımı aldı ıgne mı de vuruldum
hap sayısından bahsedeyım :KK70:
magnezyum
vıtamın
bogaz spreyı antıseptık
antıbıyotık ıgne
agrı kesıcı ve ates dusurucu
ıdrar yolu enfeksıyonu ıcın ayrıca antıbıyotık hap
bogaz ıcın pastil
:KK70:
bunları ıctım allahım mıdem bıngıl bıngıl :KK70:
bı ter doktum anlatamam suan su ıcındeyım bunlar baya ıyı geldı

Şekersiz limonata olsaydı öyle güzel ki havam neyse bayrama az kaldı :))
Havan batsın :)

Bayramda abartmayın tepenizdeyim. :))

Ekmek türevlerine bitiyorum ben ya. Normalde 1 pideyi tek başıma yiyecek potansiyel var bende. Şimdi canım hiç tatlı bişey çekmiyor. Ama eskiden, pide mi, pizza mı, bilimum unlu türevlerini afiyetle indirdikten sonra çayın yanında tatlımı da eksik etmiyordum elbette. Az mı trileçe yedim , gelsin cheesecake'ler, gitsin yaş pastalar :KK52:
Ona bakarsan ben de large pizzayi bitirebilirim ama iste hayal dünyasında. Kendime gorw yasaklar olusturdum. Latte maalesef giremedi o gruba:)

Yeme istegi herkeste var ama durmasını bilmeli. O saydıklarıni ben de severdim. Gun gectikce yasli bir bedene sahip oluyoruz. Kafeinsiz iciyorum artik disarida. Bi de yesil kahve alicam.

Evet çalışıyorum, ama masa başındayım genelde. Bir de tok tutan ekmek ve türevleri kesinlikle değil ki. Yağlı ve lifli gıdalar.

O yüzden peynir, hurma ve yumurta çok etkili. İftar da ise ne yediğim çok da önemli değil aslında. Akşam saat 9-10 dan sonra enerji gerektiren bişey hiç yapmıyorum.
ıste duymak ve gormek ıstedıklerım
:KK9:

Sen bu menuyle oructa nasil ayakta duruyorsun.Ben boyle bile gözüm dönüyor. Calisiyor musun Samson?

calısırken kendını işe vermekten aklına yemek gelmez zaten
ben calısıyorken zayıftım mesela
calısan ve şişman ınsan gormek daha zordur :)
Allahım iftar menülerine bak sunlarin:oha:Nasil bukadar az yıyebiliyorsunuz oructa az önceki arkadaşında menüsü cok azdı.Benim boyle bile gözüm dönüyor.

ınsanın yedıkce yıyesı gelır
yasamak ıcın yemek yeterlıdır
sen benım eskı halım gıbısın
yemek ıcın yasayanlardan :KK70:
kes tatlıyı ekmegı bak nasıl acayıp kılo verıyorsun ve ıstahın kapanıyor gorursun dene bak

Ay tane tane kaşık kaşık sayıyorsunuz maşallah.Hayatta boyle menü veremem.Unuturum bir kere.Angarya gelir.E kafa da meşgul hep.

:KK70: :KK70: herkes bu meseleyı cıddıye alıyor tulipaaaa
Kızlar ya cok üzgünüm suan nasıl unuturum menüyü yaaa:///o kadar yogunumki telefonu yeni elime aldım hemen memü yazıcam ama kabul edilmez sanırım://

saydım canım
sız menuyu yazında ıster yelkovanla akrebı opusturerek yazın :KK70:
ben sayarım

ıyıyım cok sukur :KK70: bugun yerlerı supurdum :KK70: :KK70: :KK70:
yanı gayet ıyıyım
Ya kızım delimisin, hala temizlik derdinde misin? Sen hangi neslin insanın yaw?:63:

Annem böyle; acil bişey oldu bir yere çıkıcaz, hemen temizlik derdine girer. Ev temiz bırakılmalıymış. Bizim kitleyip çıktığımız eve kim girip görecekse? :silah:

Ya kızım delimisin, hala temizlik derdinde misin? Sen hangi neslin insanın yaw?:63:

Annem böyle; acil bişey oldu bir yere çıkıcaz, hemen temizlik derdine girer. Ev temiz bırakılmalıymış. Bizim kitleyip çıktığımız eve kim girip görecekse? :silah:
dunyanın bınbırturlu halı var
bende her dısarı cıkacagım zaman temızlık yaparım tatıle gıdecegım zaman hastalandıgımda ozellıkle mutlaka hergun temızlık yaparım

allah korusun kaza gecırırsın duser bı tarafını kırarsın ölümlü dunya :KK70:
hem vucut temızlıgım hem ev temızlıgım her an herseye hazırımdır :KK70:

eger temızlık yapmayım varya kesin ogun ölürüm :KK70:

Havan batsın :)

Bayramda abartmayın tepenizdeyim. :))

Ona bakarsan ben de large pizzayi bitirebilirim ama iste hayal dünyasında. Kendime gorw yasaklar olusturdum. Latte maalesef giremedi o gruba:)

Yeme istegi herkeste var ama durmasını bilmeli. O saydıklarıni ben de severdim. Gun gectikce yasli bir bedene sahip oluyoruz. Kafeinsiz iciyorum artik disarida. Bi de yesil kahve alicam.
Hava olacaktı kanka havam olmus puhahahha

bugunku menum

sabah
2 yumurta omlek
sarımsaklı suzme yogurt 5 yemek kasıgı
eşim harıka peynır almıs keçi sutuyle yapılmıs ondan 6 dilim yedım valla :KK70:
7 yesıl 5 sıyah zeytın kekıklı pul bıberlı lımonlu soslu
1 kekik yanı zahter çayı
1 salatalık
10 badem cevız fındık leblebı karısık

oglen
sekersız turk kahvesı ayran kekik cayı ıcerım

aksam
tavuklu nohutlu tel sehrıyelı sarımsaklı boooll ekşili salcalı corba yaparım oy :KK70:

dunyanın bınbırturlu halı var
bende her dısarı cıkacagım zaman temızlık yaparım tatıle gıdecegım zaman hastalandıgımda ozellıkle mutlaka hergun temızlık yaparım

allah korusun kaza gecırırsın duser bı tarafını kırarsın ölümlü dunya :KK70:
hem vucut temızlıgım hem ev temızlıgım her an herseye hazırımdır :KK70:

eger temızlık yapmayım varya kesin ogun ölürüm :KK70:
Deli yaa! :KK70:

Ben de bana bişey olsa son derdim insanların arkamdan konuştukları olur diyorum... ama haklısın galiba, senin kadar asla olamam da azıcık feyz almam lazım.

Yarın misafirim var. Bu aşkam o evi nasıl toplucam düşündürmüyor değil.

Deli yaa! :KK70:

Ben de bana bişey olsa son derdim insanların arkamdan konuştukları olur diyorum... ama haklısın galiba, senin kadar asla olamam da azıcık feyz almam lazım.

Yarın misafirim var. Bu aşkam o evi nasıl toplucam düşündürmüyor değil.
aslında ınsanlar arkamdan ne der dıye degıl de
arkamda kımseyı zor durumda bırakmamk ıstemem

söyle dıyeyım bır komsumuz vardı acayıp pıstı temızlık yapmazdı
senede 2 kere yer silerse ... dusun
babası vefat ettı babası öldugunde once evı temızleyıp sonra öldu dıye hastaneye haber verdıler :KK70:

ınsanlar arkamdan oturabılecek yer ayarlasınlar ıstemem :KK70:

bırde benım mısafırım okadar cok kı ıster ıstemez bır duzen oturmak zorunda kaldım en bastan
bekarken de annemlerın evınde boyleydım evlenınce daha da arttı gıttıgım heryere ayagımı sürüyorum nereye gıtsem ınsan yıgını :KK70: dukkana gırerım bosken bı bakarım tıka basa dolar
bırıne mısafırlıge gıderım cat kapı habersız mısafırlerı gelır
ben evde oldugum surece kapım hep calar :KK70:

ev toplamaktan yer sılmekten utu yapmaktan muthıs keyıf alırım
mesela canım mı sıkkın kalkar hemen dolapları bosaltır sıler yerlestırırım acayıp terapı

perde asma cam sılme esımın işi bana yaptırmaz asla onu erkek ısı bu der
onun dısında makınayı kendısı bosaltır bulasık makınasını bosaltmayı sevmem ama kırlılerı yerlestırmeyı cok severım :KK70:

takıntı sanırım benımkı
ama benı mutlu edıyor o kesın :KK70:

temızlık sırketı kursaymısım keske ya

N nscckts alemsin yeminle! İnşallah sadece bu diyetteki kararlılığın değil, temizlik sevdan da bana bulaşır.

Off ya, çok tembelim. Temizlik sevilir mi ya...hele ütü :duduk::KK48:
utuyu sevmek ıcın utunu sevmek lazım
benım su buhar kazanlılar varya tefalinkını kullanıyorum
8935318585394.jpg

1 gomlek yarım dakıkamı alıyor utulemek :)

X