- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.601
Tesekkur ederim.oyle yogun,kosturmali bir gundu ki.
Farkedememisim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim.oyle yogun,kosturmali bir gundu ki.
yanında 2 tabak salata ve 2 bardak ayranla doyacaksın :)
doyarsın nıye doymayasın mıdenın kapasıtesı bellı şişirınce madalya takan olmuyor vallahı kendımden bılıyorum
Evde oldugun için öyle hissediyorsun. İşsizken inan ben de ayniydim. Bazen insanlarla göz kontağı bile kuramiyordum. İnsan aktiflestikce enerjik hissediyor.burda baska kım kendını fırlatır göge
lastıkle kendını havalara fırlatmalar
kurek cekmeler
bısıklet turuna cıkmalar
oy oy :)
sendekı enerjı suan keske bende olsa
ben hepsını domestosla gıderdım temızlık yapa yapa
gerıye ruh 70 yas kaldı bana
Sizinde hareketli,stresli bir gun olmus.neyse mutlu son.Kizlar cilingir bile zor girebildi eve. Kredi karti yontemini denedi. Matkap denedi ne zor kapiymis . Sagolsun iceri girebildik.
Karnim acikti hemen patates isittim kendime, demisken menumu yazayim ve gecmise dogru duzgun bakayim.
6 Haziran 2018 menusu N nscckts
Sabah : 1 kafeinsiz latte, bir normal latte , bir kahve
Oglen : Bir tabak tatli patates kasarli + bir bardak ayran
Aksam : Salata (marul + domates)
Ara : bir kase yogurt
Aralarda artik bitki caylarini tercih ediyorum.
chai cayi, matcha cayi , zencefil cayi gibi.
Geceye dogru bir bardak badem sutu.
Ciikk bunu sevmedik dimi nisaaa.ondan sonra meyve yesem yada dondurma
Ayyy nasil acikmissim nasil tuvalete gidesim gelmiss. Yeni eve kavustum sanki. Arada bir anahtarinizi kaybedip evinizin degerini bilin.Sizinde hareketli,stresli bir gun olmus.neyse mutlu son.
Ciikk bunu sevmedik dimi nisaaa.
Ben regl ustuyum hicte tatli krizim tutmuyor. Dogru beslenirsen tatli krizin de tuzlu krizin de gelmez.tatlı krizim tuttu şuan
regl olmamada var 1-2 haftaya iyice coşar
Ben regl ustuyum hicte tatli krizim tutmuyor. Dogru beslenirsen tatli krizin de tuzlu krizin de gelmez.
Bende meğerse tum tatli işini meyvelerle hallediyormuşum.Ben regl ustuyum hicte tatli krizim tutmuyor. Dogru beslenirsen tatli krizin de tuzlu krizin de gelmez.
Cevabi cok basit badem.ama ne yicem ben çok açım inanılmaz acıktım bugün
Meyve de fruktoz var canim tatli bitti diyorsun ama bitmiyor iste.Bende meğerse tum tatli işini meyvelerle hallediyormuşum.
Ama ilaç kullanmadan once tatlilarda havada ucuyordu,meyvelerde.şimdi en azindan tatli bitti,meyve azaldi.
Benim su aralar beslendigim tarz badem , yogurt , patates, marul , domates , brokoli , lahana, badem sutu seklinde gidiyor.Şoyle bir haftalik liste yapsam kendime.
HADİ ÖNERİLERE AÇİĞİM.
Sağlikli beslenebileceğim bir liste yapsaniz,ne hazirlardiniz?
Not: ekmek olsun icinde.pismis yemek bu aralar yiyemiyorum.daha doğrusu karisik pismis.yag,salca,sos,vb.olmasin.
Meyve(?),sebze,yogurt.imm et olabilir.balik ta.yumurta evettt.
Tesekkurlerr
Evet iyi toparlamissin.Geçen hafta çok yemiştim. 76.50 çıkıyodum pazar günü vermişim baya toparlamisim hemen :))
ondan sonra meyve yesem yada dondurma
Ciikk bunu sevmedik dimi nisaaa.
tatlı krizim tuttu şuan
regl olmamada var 1-2 haftaya iyice coşar
Şoyle bir haftalik liste yapsam kendime.
HADİ ÖNERİLERE AÇİĞİM.
Sağlikli beslenebileceğim bir liste yapsaniz,ne hazirlardiniz?
Not: ekmek olsun icinde.pismis yemek bu aralar yiyemiyorum.daha doğrusu karisik pismis.yag,salca,sos,vb.olmasin.
Meyve(?),sebze,yogurt.imm et olabilir.balik ta.yumurta evettt.
Tesekkurlerr
Salata eskiden yemezdim fazla aciktiriyor diye. Simdi ogun niyetine yiyorum. Yogurt ile birlikte.Tovbe estagfurullah :) duymamış olayım
Bir urperdim
Tatlı yemezsen canın tatlı istemez .şeker seni bırakmak istiyor sen bırakmıyorsun su meredi .
Hayır ekmek yok . Tatlı ekmek kızartma yok .
Aynen süper sevdim bunu :)Salata eskiden yemezdim fazla aciktiriyor diye. Simdi ogun niyetine yiyorum. Yogurt ile birlikte.