Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

3 sene once 15 kilo verdim sonra 4-5 ay korudum, sonra hopp yavas yavas geri. Bir daha o topa girmek istemiyorum. O yuzden sevdigim seylerle bir denge kurmak istiyorum.

Ayy 15 kilo ne güzel, zaten çok bi kilon yokki şekerim, ayrıca herkesin bünye farklı işte, sana iyi gelen bana gelmiyo n'aaparsın :)
Buarada yabancı dizi demişken riverdale yi tavsiye ederim izlemediysen, 2 sezonluk gizemli hikayeleri olan bir dizi, bende seviyorum ama izlemeye firsatım yokki hiç

Tamamda ekmeği tamamen kes ama patates ye demek ne bileyim tuhaf geldi ikisinide yemesin badem ceviz bunlar yeterli enerji bakımından ben asla patates yiyip zayıflacagıma inanmıyorum :) herkes bildigini yapsın ne diyelim:)

Ekmek = degil patates diyorum degil mi?

Ben sana patates ye dedigimi hatirlamiyorum. Dedim mi?

Arkadasin durumu farkli insulin direnci var. Bariz belli. Eee seviyormus da. Ayni sartlarda oldugumuzdan oneride bulunuyorum. 3 ay deneyip kilo verememis zaten , bir hafta da benim yontemi denesin ne cikar.

Denesin :)

Aslinda bazi gidalarla kan grubu alakali mi acaba.
Kan grubun 0 mi yoksam. Sordugum bi kac kisi 0 ve ekmek yaramiyor onlara.

Evet onu duydum izliycem galiba. Scorpion var simdi ona bakiyorum. Cok bolumu olsun:)

Bakin bana latte iyi denmez dedi. Birakiyorum dedim , biraktim bi iki gun. Chai latte ye basladim. Chai tozunda azicik seker varmis, sonradan ogrendim. Insulin direncim o yuzden bozuldu. Zaten oyle super de duzelmemisti ve bahane ariyordu.

Simdi kendi yontemime dondum kilo vermeye basladim.

Diyorum iste herkesin vucudu , verecegi tepkiler farkli. Sadece deneme yanilma yontemiyle ogrenebilirsiniz.

Tost yeme dedigim bir insan nasil doyacak, oruc tutuyor. Patates ye dedim o yuzden. Kendim de yiyorum. Ha kendim yemesem patatesi de onermezdim.

Yediklerimden sadece latteyi onermem.

Hem öğrt.hemde müdür olunca vuuu

Yaa sorma
Çocukların üçü 3 yandan aynı anda konuşunca yazdıklarımı kontrol etmeden göndermiş bulundum. Telefon tuşlarınında azizliği tabiki
Halbuki düzgün yazma ve noktalama işaretleri konusunda takıntılıyımdır, simetri hastasıyım aynı zamanda

B+ benim kan

Simetri seysi bende de var. Aslan burcu musun.

Burcunu bildim ama kan grubunu bilemedim tuhh .

Yaa bendee.ama bu klavyeler katlettirdi.
Biraktim pes ettim.
Bende tel i 1 yasindaki kizimla nerdeyse ortak kullaniyorum.bi musade etmiyor.

Yaa bendee.ama bu klavyeler katlettirdi.
Biraktim pes ettim.
Bende tel i 1 yasindaki kizimla nerdeyse ortak kullaniyorum.bi musade etmiyor.
Gelemem diyordun ama geldin iyi oldu. Bakalim bu hafta kac kilo vereceksin. Araya en az 2 saat koymaya calis. Ac hissettigin an domates ye. Seninle ugrasmamin nedeni ne cektigini bilmem dolayisiyla. Dusmanima bile dilemem insulin direncini.

Bilseydin korkacaktim zaten.iyi oldu bilmedigin.
Ahaha

Gelemem diyordun ama geldin iyi oldu. Bakalim bu hafta kac kilo vereceksin. Araya en az 2 saat koymaya calis. Ac hissettigin an domates ye. Seninle ugrasmamin nedeni ne cektigini bilmem dolayisiyla. Dusmanima bile dilemem insulin direncini.

Ahaha
Evt ,hosuma gitti.iyiki davet etmissin.
Ya yasca buyuk,kiloda fazla olunca birde yemede disiplin kuramayinca olumsuz etkilemekten cekindim grubu.
Halden anlayan bulunca kolay geldi.derdi ceken bilirya ondan.
Yaaa

A AklinYolu1 burcum kova canım, yükselenim koç,
kan grubum A
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Ay burcuna bakicam . Mutlaka tutturmam lazim.
Evt ,hosuma gitti.iyiki davet etmissin.
Ya yasca buyuk,kiloda fazla olunca birde yemede disiplin kuramayinca olumsuz etkilemekten cekindim grubu.
Halden anlayan bulunca kolay geldi.derdi ceken bilirya ondan.
Yaaa
Fazla degil bir hafta denersin , aaa aklinyolu1 yaramiyor bana dersin. Baska bir cozume bakariz. Doydun mu bari onemli olan o.

Bu arada bilmeyenler icin bana lucy derler. Diyen kisi uyelik iptali yaptirdi. Kendimi kisaca tanitayim yasim 35+ . Bilgisayar , istatistik ve matematik ilgi alanlarim. Bekarim cocugum yok haliyle.
Yurt disindayim. Bugunlerde botanik kursuna gidip bitki caylari iciyorum , hoca bi caylar iciriyor eve zor geliyorum. Ayni zamanda 3 adet taki kursuna basladim. Ikisini sevmedim birine hala devam...Zumba yapiyorum , bazen pilates e gidiyorum. Deneme /yanilma yontemini cok severim vs vs.

Diyet hikayemi arada yaziyorum.

Gecligimde olsa tam benlik hayat derdim de simdi yaslandim.sakinlik tembellik tam benlik

Kullandigim ilaclar tokluk hissi verdigi icin doyuyorum.eskiden tencereler yetmezdi
Ilaci birak demek haddime degil ama insulin direnci icin aliyorsan ve duzelirse belki birakirsin. Tabi ki doktor kontrolunde.

Yok çok ağrıyor ama bastım ağrı kesiciyi. İstanbul''a yaptircam, röntgen elimde. Orada daha ucuz. En fazla 350
Universite hastahaneleri daha ucuz degil mi. Baktin mi hic.

Gecligimde olsa tam benlik hayat derdim de simdi yaslandim.sakinlik tembellik tam benlik

Cocuk olunca vaktin olmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…