Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Herkese merhabalar :KK54:
Aranıza yeni katılacağım,
umarım bana iyi gelir burası da kurtulurum şu kilolardan artık.:dua:

Yarışma kurallarını okudum kabul ediyorum ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :KK68:

Ben geldim, buraları yıkmayaaa, listeleri sarsamaya geldim :KK70: Çok iddalıyım, hypotiroidime rağmen. Dün bir sürü şey yedim, bugün sizlerle ciddi bişekilde başlıyorum diye kapanışı yaptım inşallah.

Bu kadar gecikmeli olarak buna cesaret etmiş olsam da, hem teşvik edip hem aranıza kabul eden A AklinYolu1 'e teşekkürler :KK24:

Bugünün menüsünü paylaşıyoruz, dünün değil di mi?

Ramazana malum sebeplerden ara.

Sabah 1 adet yumurta yedim ve 1 bardak yeşil çay içtim. Ayrıca 45 dk Leslie yaptım.

Ofiste olduğum için sudan başka bişey yok akşama kadar. Akşam ne yiyeceği mi henüz bilmiyorum.

Bu da merakla beklenen kilom :KK45:

KG30-5.jpg

Yarışma kurallarını okudum kabul ediyorum ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :KK68:

Ben geldim, buraları yıkmayaaa, listeleri sarsamaya geldim :KK70: Çok iddalıyım, hypotiroidime rağmen. Dün bir sürü şey yedim, bugün sizlerle ciddi bişekilde başlıyorum diye kapanışı yaptım inşallah.

Bu kadar gecikmeli olarak buna cesaret etmiş olsam da, hem teşvik edip hem aranıza kabul eden A AklinYolu1 'e teşekkürler :KK24:

Sabah 1 adet yumurta yedim ve 1 bardak yeşil çay içtim. Ayrıca 45 dk Leslie yaptım.

Ofiste olduğum için sudan başka bişey yok akşama kadar. Akşam ne yiyeceği mi henüz bilmiyorum.

Eki Görüntüle 2151854

Hoşgeldiniz kızlar :)
Samson benim hem insülin direncim hep troid sorunum vardı hatta doktor kilo verebileyim diye ilaç vermişti sağlıklı 2 Ogün Karatay diyetiyle beslenince hepsi geçti ilacı bile bıraktım 2 ayda 98 den 78 e düştüm

Merhabalar:KK200:
Aranıza bende yeni katılacağım En Büyük KK

bende pco var 23 yaşındayım 1.55 58 kg yum göğüslerimden şikayetçiyim kilo verirken en büyük hedefim onları küçültmek

umarım göğüslerim küçülerek buradan ayrılırım :110:

Samson benim hem insülin direncim hep troid sorunum vardı hatta doktor kilo verebileyim diye ilaç vermişti sağlıklı 2 Ogün Karatay diyetiyle beslenince hepsi geçti ilacı bile bıraktım 2 ayda 98 den 78 e düştüm
Helal sana hakkaten Nisa. :nazar: 2 ayda 20 kg!! Maşallah. Acayip motivasyon kaynağısın. TSH'ın kaçlardaydı?

Benim haşimato...15 yıldan fazladır benle bu hastalık. Geçme gibi bir ihtimali olsa keşke :KK43:

bende pco var 23 yaşındayım 1.55 58 kg yum göğüslerimden şikayetçiyim kilo verirken en büyük hedefim onları küçültmek

Kesin küçülür. Benim de aksine küçülmez umarım, ama toto küçülsün onlar yerine pleaseeee :KK48:

Hoşbuldum canım :KK24:
Maaşallah takdire şayan bir azim ve kilo verme başarısı :KK9:tebrik ederim
Bizde böööyle yerimizde sayalım.
Tam oturtamadığım kilo verme serüvenim yüzünden gram gram eksiliyo yaa bende
Neyse ki yavaş yavaşta olsa 86 dan 76 ya gelebildim 90 ları görmeden :KK73: buda birşeydir diyor kendi kendimi teselli ediyorumHoppa

Helal sana hakkaten Nisa. :nazar: 2 ayda 20 kg!! Maşallah. Acayip motivasyon kaynağısın. TSH'ın kaçlardaydı?

Benim haşimato...15 yıldan fazladır benle bu hastalık. Geçme gibi bir ihtimali olsa keşke :KK43:
6 mıydı neydı oyle bırseydı cok net hatırlamıyorum
ınsulın dırencım de baya yuksektı hatta bunca zaman nasıl seker hastası olmamıssın hayret ! 2 senedır bu dırencle genelde ılac verılır seker hastasına dedı ucundan kurtardım onuda
1 ayda tamamen gectı cunku komple yagdan verdım kıloyu
ve ınanılmaz dısıplınlı yedım. yemem gerekenlerı yedım sadece

hala oyleyım
ozellıkle yavas gıdıyorum bu aralar kolumda fazla yumusama oldu derı amelıyatı sarkma falan kaldıramam hıc daha once bırcok sebepten amelıyat olmus bırı olarak cok korkuyorum vucudumla alakalı estetık amelıyatı psıkolojık olarak kaldıramam
oyuzden haftada 500 gr dan fazla vermemeye calısıyorum ama pıt pıt gıdıyor valla :KK70:

vucut duzen tutturunca duzenı bozmayınca kendılıgınden gıdıyor

Hoşbuldum canım :KK24:
Maaşallah takdire şayan bir azim ve kilo verme başarısı :KK9:tebrik ederim
Bizde böööyle yerimizde sayalım.
Tam oturtamadığım kilo verme serüvenim yüzünden gram gram eksiliyo yaa bende
Neyse ki yavaş yavaşta olsa 86 dan 76 ya gelebildim 90 ları görmeden :KK73: buda birşeydir diyor kendi kendimi teselli ediyorumHoppa
tesekkur ederım :) sende guzel kılo vermıssın super
bukadar kıloyu verebılen devamını da kesınlıkle yapar ınanıyorum

aklınyolu1 agzımdan elımden 70 lı rakamlar cıkıyor

gruba ılk geldıgım gun tartılırken nefesımı dısarı verıp tutup tartılıyordum 100 gramın hesabını yapıp
2 gunluk aclıkla 98 cıkmıstım hatırlıyormusun
yag oranımı tartı olcmemıstı error vermıstı :KK70:

sımdı geldıgımız noktaya bak
ınanasım gelmıyor bazen

sankı ruyadaymısım obez zamanlarımda kabus gormusum gecmıs gıbı
amansız bır hastalıktan kurtulmusum gıbı
bahar asıl bana ıcıme geldı :KK70:

Benim için sorun yok kabul edilsin
Ben onu gün içinde iki farklı Ogün sandimdi

Kızlar tek tek tüm yorumları okumak geriye sürekli dönmek zorunda kalıyorum menüleri kaydederken lütfen yazarken beni düşünün olur mu :)
Su kismi buyutelim. :KK53:

Selam hosgeldin. Iyi gelir iyi gelir merak etme. Kendini kisaca tanitir misin bize. :KK66:

Bi de aksama kadar tarti resmini istiyoruz. Almadan birakmayiz. :KK70:

Eki Görüntüle 2151854
Hosgeldin. Sonunda aramiza katabildik seni.

Vay iddiali seni. :cool:

Tarti markani gizleseydin.

_Makaron_ _Makaron_ , Samsonn Samsonn , N nscckts geldim bakalım :)
Sizinle yeni baştan başlayayım
Karnım tok, giyinik ve regly olmak üzere şiş halimle 83 kiloyum, iradesizim, mide hastasıyım
Oruç tutamıyorum ama Ramazan yüzünden dengem ciddi şekilde bozuldu, iftar saati geç o yüzden yemeği geç yiyoruz, sahur hazırlamak var uykusuzluktan perişanım. Her hafta sonu onlarca misafir ağırlıyorum, bu gün perişanlıktan vitamin aldım tüm ağzım yara direncim düştü sanırım. Samsonn un tüm çabalarına rağmen şekerden yakamı kurtaramadım, nasıl motive olurum bilmiyorum ama geldim =( Sanırım hormonlarımda da bir oynama var, galiba menapoza doğru gidiyorum, 45 günde bir regly oluyorum, sıkıntılıyım yani =(

_Makaron_ _Makaron_ , Samsonn Samsonn , N nscckts geldim bakalım :)
Sizinle yeni baştan başlayayım
Karnım tok, giyinik ve regly olmak üzere şiş halimle 83 kiloyum, iradesizim, mide hastasıyım
Oruç tutamıyorum ama Ramazan yüzünden dengem ciddi şekilde bozuldu, iftar saati geç o yüzden yemeği geç yiyoruz, sahur hazırlamak var uykusuzluktan perişanım. Her hafta sonu onlarca misafir ağırlıyorum, bu gün perişanlıktan vitamin aldım tüm ağzım yara direncim düştü sanırım. Samsonn un tüm çabalarına rağmen şekerden yakamı kurtaramadım, nasıl motive olurum bilmiyorum ama geldim =( Sanırım hormonlarımda da bir oynama var, galiba menapoza doğru gidiyorum, 45 günde bir regly oluyorum, sıkıntılıyım yani =(
bunların hepsı cozulebılecek sorunlar hıc sıkıntı etme bu bır surec
dönüşün ve dönüşümün muhtesem olacak :)

Hosgeldin esen seninle ozelden de konustuk . Burasi sana iyi gelecek. :cool:

Tarti markasi hakkinda bir fikrin oldu mu. :dondurma:

Kesin küçülür. Benim de aksine küçülmez umarım, ama toto küçülsün onlar yerine pleaseeee :KK48:
Totolar duyun sesimizi. :KK70:

aklınyolu1 agzımdan elımden 70 lı rakamlar cıkıyor

gruba ılk geldıgım gun tartılırken nefesımı dısarı verıp tutup tartılıyordum 100 gramın hesabını yapıp
2 gunluk aclıkla 98 cıkmıstım hatırlıyormusun
yag oranımı tartı olcmemıstı error vermıstı :KK70:

sımdı geldıgımız noktaya bak
ınanasım gelmıyor bazen

sankı ruyadaymısım obez zamanlarımda kabus gormusum gecmıs gıbı
amansız bır hastalıktan kurtulmusum gıbı
bahar asıl bana ıcıme geldı :KK70:

Bugun 6 senedir gormedigim kiloyu gordum ben de eh iste. :KK70:

Hosgeldin esen seninle ozelden de konustuk . Burasi sana iyi gelecek. :cool:

Tarti markasi hakkinda bir fikrin oldu mu. :dondurma:

Totolar duyun sesimizi. :KK70:

Bugun 6 senedir gormedigim kiloyu gordum ben de eh iste. :KK70:

oh oh gıtsın gıtsın kılocuklar :)

bunların hepsı cozulebılecek sorunlar hıc sıkıntı etme bu bır surec
dönüşün ve dönüşümün muhtesem olacak :)

İnşallah
Hayatımda hiç görmediğim bir kilo bu, üzerimdeki bu bezginlik neden onu da bilmiyorum aslında tek aşmam gereken o
Günlük menüleri buraya mı yazıyoruz farklı bir bölüm var mı ? Tartı resmini akşama koyarım, umarım bu hengamede daha fazla da almamışımdır =) menüye yarın başlarım, evde kendim için bir mesai ayarlaması yapmam gerekli

İnşallah
Hayatımda hiç görmediğim bir kilo bu, üzerimdeki bu bezginlik neden onu da bilmiyorum aslında tek aşmam gereken o
Günlük menüleri buraya mı yazıyoruz farklı bir bölüm var mı ? Tartı resmini akşama koyarım, umarım bu hengamede daha fazla da almamışımdır =) menüye yarın başlarım, evde kendim için bir mesai ayarlaması yapmam gerekli
gunluk menuyu buraya yazıyoruz yazarken benıde etıketlersen cok sevınırım o ıslere ben bakıyorum :)
ınsulın dırencı troıd sorunu d vıtamını eksıklıgı hepsı vardır sende
hava degısımı kıloya baglı degerlerde oynama hersey mevcutdu bende de

ben dırek ıc hastalıkları ve kalp uzmanı profa gıttım
bana tum bunlardan kurtulman ıcın gunde 2 ogun sabah 10 aksam 5-6 gıbı yıyeceksın ekmek seker un meyve asıtlı ıcecekler omur boyu hayatından cıkacak yoksa seker hastası olursun obez ölursun acıkca soyluyorum kararını ver dedı :KK70:

98 kıloydum okadar sısmandım kı yag oranımı olcerken error verdı dusun :KK70: :KK70: :KK70: 1 bucuk senede 40 kılo almıstım ben
buna sebeplerım vardı sag yumurtam komple alındı tum hormonlar alt ust oldu kılo almaya basladım depresyona gırdım gırdıkce yedım yedıkce gırdım yusyuvarlak dısko topu gıbı oldum :KK70:

oyle bı noktaya geldım kı burda ozelden aklınyolu1 ıle konusuyorduk aglaya aglaya yazıyordum kıloluyum dıye hemen tartı alıp gruba gırıp bu kıloyu verıyorsun cabucak dedı :KK70:
benı nasıl korkuttuysa 20 kılo verdım :KK70: :KK70: :KK70:

ben yemek bagımlısıydım anteplıyım malum yedıgım onumde yemedıgım ardımda uykudan uyanıp mantı acmalar kızartma yapmalar gunde 1 lıtre kola 1 oturusta 1 kg baklava yanında dondurma :KK70: oyleyken boyleyım sımdı

ben yaptımsa sende yaparsın ben sana ınanıyorum :)

oyle bı noktaya geldım kı burda ozelden aklınyolu1 ıle konusuyorduk aglaya aglaya yazıyordum kıloluyum dıye hemen tartı alıp gruba gırıp bu kıloyu verıyorsun cabucak dedı :KK70:
benı nasıl korkuttuysa 20 kılo verdım :KK70: :KK70: :KK70:
Iyi ki seninle tanismisiz. Bakisiyorduk arada ama bu konuyla taclandirdik. :KK45:

X