Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Kizlar saat 21.20 ben cok ac hissediyorum .

Kendimi cappuccinoya ve bademe gomdum + yogurt.

Sebze yok, yarin alacagim. Bugun tatildi buralar.

Anladim ki bana hedef koymak yaramiyor. Daha cok stres oluyorum.
Laf aramızda bana da yaramıyor benıde strese soktu
sırf kupa alayım dıye tahmın ettıgım kıloya ulasmak ıcın 1 bardak suyun bıle hesabını yapar oldum

Laf aramızda bana da yaramıyor benıde strese soktu
sırf kupa alayım dıye tahmın ettıgım kıloya ulasmak ıcın 1 bardak suyun bıle hesabını yapar oldum
Normalde ben de hesap yapmazdim ve o kadar ac hissediyorum ki. Bildigin yogurtla idare ediyorum ama acim. Canim kuru fasulye pilav istiyor.

Normalde ben de hesap yapmazdim ve o kadar ac hissediyorum ki. Bildigin yogurtla idare ediyorum ama acim. Canim kuru fasulye pilav istiyor.
sabah ye kuru fasulye azcık bulgur pılavı
ben sabahları yemegı daha cok sevıyorum sahsen aaa dur donusum yapayım sabah yemek aksam kahvaltı

sabah ye kuru fasulye azcık bulgur pılavı
ben sabahları yemegı daha cok sevıyorum sahsen aaa dur donusum yapayım sabah yemek aksam kahvaltı
Ben de tam tersi oglen bes e kadar yemek aklima gelmez. Bi latteyle idare edebilirim ama aksamlari fecii. Ay durumlarindan mi oluyor acaba.

Sabit kaliyorum o da sinir bozucu.

Ben de tam tersi oglen bes e kadar yemek aklima gelmez. Bi latteyle idare edebilirim ama aksamlari fecii. Ay durumlarindan mi oluyor acaba.

Sabit kaliyorum o da sinir bozucu.

bak olabılır
o hanı bızım ayzede oldugumuz donem varya odem tutmustuk hep onda da ben oyle olmustum bıkac gun aksam gece arası aclıkta degılde atıstırma ıstegı
etkılıyor bence ay burcu

Bizim sindy cig koftecide dolasiyormus.

M e g g

bak seennnn

Normalde bakmiyorum zaten cigkoftaayi cok seker yazmissin. Sana takilayim dedim.

Biz de yarismalarda surunuyoruz, hanfendi cigkoftecide.
İyi yapmışsın özlemiştim
Yok valla evde oturuyorum görünmeyen sinekler ısırıyo ayol bunlar da kan emiyo keşke yağ emseler

İyi yapmışsın özlemiştim
Yok valla evde oturuyorum görünmeyen sinekler ısırıyo ayol bunlar da kan emiyo keşke yağ emseler
Isiran sivrisineklerin disi oldugunu biliyor muydun. Onlar da bile ayrimcilik var. Yag cekseler ne guzel olurdu.

Normalde vampir li filmleri sevmem bi diziye basladim kanli manli ama sariyor.

Biz de seni ozledik ama yarismaya gelmedin napalim.

Normalde bakmiyorum zaten cigkoftaayi cok seker yazmissin. Sana takilayim dedim.

Biz de yarismalarda surunuyoruz, hanfendi cigkoftecide.
sındy yarına yemeklı mısafırım var
menum zeytınyaglı yaprak sarma
fellah kofte
bademlı pilav
salata
tavuk suyuna sehrıyelı corba
gerı kusbası et ıle güvec yapmaya karar verdım bırde salcalı yemek olsun dedım patlıcan kabak patates sogan havuc sarımsak olcak etlı etlı

tatlı olarak tramisu yaptım
bırde börek yaptım borek 2 cesıt peynırlı maydonozlu ve tavuklu

gelsene

Isiran sivrisineklerin disi oldugunu biliyor muydun. Onlar da bile ayrimcilik var. Yag cekseler ne guzel olurdu.

Normalde vampir li filmleri sevmem bi diziye basladim kanli manli ama sariyor.

Biz de seni ozledik ama yarismaya gelmedin napalim.
Kadının düşmanı yine kadın zaten
Yazın vampir gitmez ya sıcakta
Geyiğe gelirim ama diyet deme burnuma pırasa kokuyo ahahaa

O degil de ben geleyim. Kurt gibi acim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…