- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.041
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta degil de , badem ayran sut oglen de corba icebilirsin. Bu sekilde iyilesemezsin. Biraz izin verelim mi sana.
Canım yiyemiyorum inan bu kadarı bile zırla afedersin midem azıma gele gele dediğim gibi isteyerek seçtiğim şeyler değil.Yumurta degil de , badem ayran sut oglen de corba icebilirsin. Bu sekilde iyilesemezsin. Biraz izin verelim mi sana.
Sebze neden yemiyorsun?
Hastalik nedeniyle zayiflamayi kimse istemez. Oyle tika basa da yeme ama sevdigin seyler mutlaka vardir .Canım yiyemiyorum inan bu kadarı bile zırla afedersin midem azıma gele gele dediğim gibi isteyerek seçtiğim şeyler değil.
Sanirim yogurt yiyecehim eve gecip.
Ben 9 .30 dan sonra aciliyorum bazen. Aksam yiyicilerdenim.Sanirim yogurt yiyecehim eve gecip.
Kuzum döndü su an onu bekliyiruz eve gecisim 930 olur o yuzden yemek yemeyeyim.dedim.
Corba yogurt bakalim
Ozune dondun .
Sabah şirkette hallettim ehehe. Saçımı da hafta sonu boyayacagim biraz beyazlarla gezeyim :) ojeyi de şirkette sürdüm sabah.Ozune dondun .
Kil tuy isleri nasil gidiyor hallettin mi.
Aynen öyle canım :)birbirimizi motive edelim diye burdayız. Zaten ekmek seker bile yenmese o diyet saglıktırAynen biliyorum
Aslında şuan benim yaptığım şey kilo vermekten daha önemlisi irade ve sabır sınavını geçebilmek
Açlık elinin altındaki birşeyle kendini imtihan etmek
Yemenin sonu yok hele burda beni anlamanız için burda yaşamanız gerek
Birde ben yeme bağımlısıyım bir baslarsam başıma gelecekleri biliyorum
Bu yemek işini fazla büyütüyor insanlar kendime eziyet ettigimi zannedenler oluyor hatta bende onlara yediklerine bakınca üzülüyorum kendimin eski halimi görüyorum .
Diyelim ki doktorum şeker hastasisin yeme dedi
Doğuştan çölyak veya şeker hastasıyım diyelim
Dünyanın sonu mu? Bu insanlar nasıl besleniyor nasıl sağlıklı yaşıyor ?
İnsanın canı herşeyi ister önemli olan güçlü olmak
Vücudumu evim gibi görüyorum artık . Bu bana lazım mı diyorum yemeden önce yersem fayda ne yemezsem fayda ne . Niye çöple dokdurayim evimi . Herkesin yapamayacağı iradeyle vermişim 20 kg 2 kg kas geri kalan yağ . Niye geri alayım niye kendime bu kötülüğü yapayım .
Yoksa millet ne yerse yesin banane kimse benim için yemiyor o meretleri. Burda birbirimizi durdurmak için buradayız gerekirse müdahale etmek yeme demek için . Sırf oyuzden yemeyin diyorum yoksa banane kim ne yerse yesin .
Ama yaşadığım ve tecrübe ettiğim 1 buçuk senede aldığım 40 kg var . Söz dinleyen biriyim uzman biri bana böyle yapman gerek derse uygularim faydaları görürsem uygulayın derim
Bildiğm birşey var ki herşeyin üstüne yemin ederim
Saglikli yemek günde 1 en fazla 2 Ogün ve benim menüm demek .şeker meyve ekmek yememek
2+2 =4 eder bukadar basit
Kız en olgun en tatlı yaşların bide üzülüyo musun daha nice yasların olsun İnsallahKızlar ben yarın 31 oluyorum. 30 da bitti ya la (
Ufaktan denicem sevdiğim şeylerden bakalım. Yarın iftara gidicez arkadailara söz vermiş eşim. Ne yer içerim bilmiyorum. Gitmim dedim kaç gündür erteliyorum deyince mecbur artık bakalımHastalik nedeniyle zayiflamayi kimse istemez. Oyle tika basa da yeme ama sevdigin seyler mutlaka vardir .
Kokmasa yerdim çok severim aslında ama şuan kokuya dayanamıyorumMuttapa7555 kız ye şöyle kelle paça da kendine gel :)
Bana laf mi atiyoonnn senn layynnKızlar ben yarın 31 oluyorum. 30 da bitti ya la (
Hamile misin srn yoooosaaamnKokmasa yerdim çok severim aslında ama şuan kokuya dayanamıyorum
Kızlar ben yarın 31 oluyorum. 30 da bitti ya la (
Git git degisiklik olur senin icinde. Az az yersin , KFC gibi gommezsen sorun degil.Ufaktan denicem sevdiğim şeylerden bakalım. Yarın iftara gidicez arkadailara söz vermiş eşim. Ne yer içerim bilmiyorum. Gitmim dedim kaç gündür erteliyorum deyince mecbur artık bakalım
Bana laf mi atiyoonnn senn layynn
Daha 31 oolmuusnusss
6 . hissin super kapali. Bunu da buradan ogrenmis olduk.Hamile misin srn yoooosaaamn