Öncelikle ölçülerini al bakalm ölçün ne ne kadar kısa süresde eritebiliriz birde yeme alışkanlığın nasıl
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
164 boya 54 kilo gayet saglikli bir kilo. Nasil simitin var anlamadim cidden. Belki cok hareketsizsin, biraz spor yap istersen diyet yerine.
Benim yeme alışkanlığım çok garip..
Bazen hiç işahım olmazken bazen 2 3 saatte bi acıkıyorum.
Hipoglisemi hastasıyım..
Simit derken çok değil ama var yinede yağ tabakası
Bendede var o aynı zamanda düşük tansiyon rahatsızlığım var sen sadece asitli abur cubur ve gece yemesini kes ve spor yap dediğim gibi simite tek çare mekik şeker ve tuzuda abartma desiğim gibi ölçülerini al birde sana söyliycem yarın progrMn adını onu indir o haraketleri yap her akşam ilk zamanlar acıycak ve ağrıycak üstüne git pes etme arttırcajsın her gün sayıyı
ben 2 hafta basen kalça sıkılaştıra hareketlerinden yaptımm faydasını gördüm ama düzenli yapmadım şuandada gece yatağa geçtiğimde yan yatıp 10-15 kere bacağımı yana kaldırıp indiriyorum basen için ama hergün yapmıyorum.
Ölçülerimi pek doğru alamam ama ölçücek ölçü yok yurttayım.
Benim bi karışım 20 diğeri 21 cm öyle mi ölçsem :44:
Zaten hipoglisemide düşük tansiyonda oluyor
Ben yaşamadım öldüm asiti direk kestim ağzıma koymadım akşam 7 den sonra yemedin şeker kullanmadım tatlı yok akşam çok acıkırsam bir bardak süt içtim yani kilo aldıracak aklına gelen ne varsa kestim sonra erimeye başladım kendi kendine makarna çok tüketiodm deliriorm onun için 2 litre kola içiodum günde kaç kilosun
80 kilosum maalesefboyum 1 70 amaa hazıran sonuna kadar en geç 65 olmalıyım (
Baya sıkı başladım ben ama akşamları fındık fıstık ymiyorum bırde sabah aksam ballı sırkeli su ıcıyorum işe yarar mı tavsıylerını beklıyorm
Şeker düşüklüğü değilmiydi o ya ahahha öylede ölçebilirain simitleri eritmek için 5 lt su bidonunu doldur düz dur bacaklarını omuz hizasında aç önce ağırlığı sağ eline al sağa eğil kalk sonra sola eğil 50 yaptktan sonra ağırlığı sola alıp 50 daha yap ve satıyı gün geçtikçe atttır
Şeker düşünce belirtilerinde ne var ?
Düşük tansiyon
Plates topu olma mı ?
Kız tansiyon farklı kan şekeri farklı neyse pilates topuylada çalış benm dediğimin faydası çok çok sıkılaştırıoo 😄
Farklı ama şekeri olanlarda tansiyonda olur çoğunlukla bağlantılılar yani.
Önce platesle açılışımızı yapalım sonra bidona geçerim ben onu elimden zor taşıyorum
Sevgilimdende yardım alıyorumda oda besyo okuyo mekik hareketleri gösteriyo
dukan tavsiye ederim
once-sonra fotografi koysam booyle kalirsin
Benim yeme alışkanlığım çok garip..
Bazen hiç işahım olmazken bazen 2 3 saatte bi acıkıyorum.
Hipoglisemi hastasıyım..
Simit derken çok değil ama var yinede yağ tabakası
Selam kizlar
Beggy babada el at bacim bnde bu hafta diyete basladim boyun 1.65 kilom 6855 kilo olmak istiyom bu hafta itibariyle ise yürüyerek gidiyorum 45 dk sürüyor yurumem aksamlari kizimi kresten alacagim için yurumuyorum maalesef
Onun dişinda dünden beri çokaz yiyorum seker yok zaten ekmek hic yyemem normalde de kolayi da kestim ve aksam 6 dan sonra yemiyorum bakalim ne olacak inş iradeli bi şekilde devam ederim
45 dk iyi bir zaman ama sabah işe giderken yürüme işi biraz ters sanki.
hareket harekettir ama tempolu yürümek lazım. o da sabah işe giderken sorun olmuyor mu? kıyafetler,makyaj falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?