Yaza kadar kilo vermem gerek:(

Bak ben 2 ayda 18 kilo verdim bnmm problemimmde gece yemek yemekti şimdi önce seninle asitli herşeyi kesicez soda hariç ekmek yok yağlı makarnalar yok kilon eşit dağılmışsa iyi eşit verirsin neler yiosn söle bana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:nazar::nazar::nazar:

çok güzel kilo vermişsinde

bende geçensenelerde 15-16 kg vermiş biri olarak ama koruyamdımm ŞİMDİ TEKRARDAN başladım inş veririmm

ama motivasyon gerekkkkkkk

:nazar::nazar::nazar:

çok güzel kilo vermişsinde

bende geçensenelerde 15-16 kg vermiş biri olarak ama koruyamdımm ŞİMDİ TEKRARDAN başladım inş veririmm

ama motivasyon gerekkkkkkk

Verirsin bn vereli
4 sene filan oldu koruyorum şuanda notmal kilomun üstüne bile çıkmıyorm
Yapabilirsin bir kere yaptın yine yaparsın destekliyoorummm

Verirsin bn vereli
4 sene filan oldu koruyorum şuanda notmal kilomun üstüne bile çıkmıyorm
Yapabilirsin bir kere yaptın yine yaparsın destekliyoorummm

desteklerini bekliyoruz ozaman

diyet günlüklerinde

bu maç bizim olacak

bilgilerinden faydalnamak isterizzzzzz

desteklerini bekliyoruz ozaman

diyet günlüklerinde

bu maç bizim olacak

bilgilerinden faydalnamak isterizzzzzz

Asitli içecek şeker ekmek kesmen yeterli akşam 8 den sonra yeme veaç müziği deli gibi danset ve ölçülerini al başladığın gün sonraki zaman diliminde karşılaştır istediğini soranilirsinn

Kişisel deneyimim değil ama Öz'ün çorba diyeti hızlı kilo verdiriyormuş bana da mantıklı geldi. En kısa sürede başlamayı düşünüyorum.

spor yapmadan zayıflayan var mı:KK30: bebiş var spor yapamıyorum yuruyuş ımknnsız bakaak kımsem yok arada kızımla bebek arabasıyla yuruyoruz okadar.evde hareket yapsam 2 gune sıkılıyorum:26:

Kızlar beni de aramıza alin:) ben de bugün itibariyle diyet yapmaya karar verdim. 1.60 boyun kilom da 54 sanırım. 3 kilo versem göbekten kurtulsam aah ahh! :) şuan ne yemekler ucusuyo gözünün önünde ya, nasıl olacak bu isleeer :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahahhaa :KK1:
Yemekler uçuşuyor falan :KK1:
Aha sen dur seni istiyorum tüh oda gitti anaa bu geldi seni istiyorum tüh la.n buda gitti:KK43: :KK52::KK52::KK52:
Benimde kilo boy aynı senin gibi.

ya burda diyet topiğinde bundan birklaç ay önce bi arkadaş başlık açmıştı yoğurt kürü diye yemeklerden önce 1 yemek kaşığı yorğurda yarım çay kaşığı tarçın yarım çay kaşığı zencefil yarım çay kaşığı zerdeçalı karıştırıyorsun ve yiyorsun bu yağları yakıyormuş ve tok hissetmeni sağlıyormuş ben bir süre denedim verdiriyor gerçektn ama ben böyle kürlerden açıkçası korkuyorum vücuduma zarar vermesinden ama şöylebir gerçekte var sadece yoğurtta yesen göbek yağlarını yakıyor ve yoğurt tok tutuyor yoğurdu ve tarçını bol tüketmeye çalışmak lazım benimde ideal kilom için 6-7 kilo vermem lazım ama masa başı iş hep oturuyoruz bir görseniz burda hanımların üst kısmı zayıf ama oturmaktan armut biçimi almışlar bende onlara benzemeye başladım ya

Bunu ben bilmeden yapmıştım.
Hipoglisemi hastasıyım diye tarçınla yoğurdu yerdim içine atardım o zaman 53 kilodan 51e falan düşmüştüm :KK34:
Yine başlıcam ona bakalım artık.
Artık cips kola yok.
Zaten ekmeği hiç yemezdim.
Gece yemek yemekte yok yani inşALLAH :KK1::KK1: yurtta olunca şunu alalım dediklerinde bazen hayır diyemiceğim bişey oluyo :KK43:
Tatlı zaten pek yapılmıyor.
Hareket olayıda okula yürüyerek gidiyorum hemen hemen her gün 20 dk falan yürüyorum sadece giderken.

Birde strech çok iyiymiş ama çok fazla takmamak gerekiyormuş. Havalar ısınsın yapıcam. Sporcular bile yapıyor çünkü. En azından göbeğimi düzeltmeye çalışayım hemde dikkat ederim.

Sorma canım sormaa, iş yerine çeşit çeşit yemek geldi öleceğiim! Haha :)

Bensee Lİfalif'e başlıyorum :KK43:... Sabah kahvaltısı sade cornflakes light sütle, öğlenleri yoğurtla lifalif.. Akşamlarıı sebzeler ..

Bu hayat bana göre değil, git göbek git! :KK19:

Alkali diyeti araştırın, işe yarıyor. Hız açısından.

Gece cok acıkırsam Çalık yapıyorum ekmemiz yada fındık fıstık yıyorum bunları yememelımıyım

Ekmek yok gece acıkırsa leblebi ye çok tok tutar elma ye salata ye ama mayalı asitli abır cuburdan uzak olcaksınn sonra hop gitsin kilolarrrr

bende geçen sene 55 kiloydum 1.65 boyum.. doğum yaptım şimdi 67 kiloyum :KK14:

zayıflamak istiyorum ama sadece istiyorum sanırım sizinle belki gaza gelir de başlarım..

yaza kadar eski kiloma dönemem belki ama gidebildiği kadar gitsin artık!
aynaya bakmak, kıyafet giymek, dışarı çıkmak hiç içimden gelmiyor artık :KK43:

bugün oğlum izin verdiği süre içerisinde 10 dk (1km) yürüyüş yapıp 50 mekik çekebildim.
yiyecek konusunda da emziriyorum diye kısıtlayamıyorum ama çikolataya dayanamıyorum sanırım bıraksam çok faydası olacak bana..

bende destek bekliyorum arkadaşlar..

Rica ederim kısmetlerin açılsın da kendine gwlince iyce görürüm seni ben nasl keyifli ben 45 kilolara kadar düştüm sen düşün yarn akşam görüşürüz ozamannn 😄

Beggy ben ölçülerin tam olarak hangi bölgelerden alınacağını yeni öğrendim, eve yarım sata önce geldim ne yazık ki:KK43:( Yarın sabah ilk iş ölçüp yazacağım. Kilom 60.4 çıktı sabah:KK43:

Beggy ben ölçülerin tam olarak hangi bölgelerden alınacağını yeni öğrendim, eve yarım sata önce geldim ne yazık ki:KK43:( Yarın sabah ilk iş ölçüp yazacağım. Kilom 60.4 çıktı sabah:KK43:

Tamam kilon iyi Allahtan daha kolay olcak işimiz yarn yolla bana ama mutlaka egzersizleride ona göre yaparsn cnmmmm

Tamam kilon iyi Allahtan daha kolay olcak işimiz yarn yolla bana ama mutlaka egzersizleride ona göre yaparsn cnmmmm

Ya beggyy ben 67 kilodan 58e düştüm iki sene önce. Korudum da şu zamana kadar, ama şimdi 60ları görünce moral bozukluğu oldu tabii:KK43: Bi de kilom eskiye oranla daha az olduğu için vermem daha zormuş öyle diyor herkes motivasyonum düşüyor:KK43:

bende geçen sene 55 kiloydum 1.65 boyum.. doğum yaptım şimdi 67 kiloyum :KK14:

zayıflamak istiyorum ama sadece istiyorum sanırım sizinle belki gaza gelir de başlarım..

yaza kadar eski kiloma dönemem belki ama gidebildiği kadar gitsin artık!
aynaya bakmak, kıyafet giymek, dışarı çıkmak hiç içimden gelmiyor artık :KK43:

bugün oğlum izin verdiği süre içerisinde 10 dk (1km) yürüyüş yapıp 50 mekik çekebildim.
yiyecek konusunda da emziriyorum diye kısıtlayamıyorum ama çikolataya dayanamıyorum sanırım bıraksam çok faydası olacak bana..

bende destek bekliyorum arkadaşlar..

Canım ben abur cuburu bırakarak 7 kilo verdim vakti zamanında:) Ve gerçekten sadece abur cubur ve kolayı bırakarak. Bence sen de yeme çikolata. Canın tatlı çekince kuru kayısı falan ye bencee

ben de inat ettim verecem diye şimdiye kadar yaklaşık 6-7 kilo civarında verdim
ama biraz daha vermem lazım
kilo vermenin ilk kuralı şekeri azaltmaktır bence

Şeker çok kullanmıyorum aslında ben, tatlıyla da pek aram yoktur. Ama şeker bildiğimiz anlamda olmuyor tabii her zaman, yiyeceklerin birçoğu içeriyor dikkat etmek gerek çok haklısınız

Ya beggyy ben 67 kilodan 58e düştüm iki sene önce. Korudum da şu zamana kadar, ama şimdi 60ları görünce moral bozukluğu oldu tabii:KK43: Bi de kilom eskiye oranla daha az olduğu için vermem daha zormuş öyle diyor herkes motivasyonum düşüyor:KK43:

Aman bişi derdimde sallama srn öyle şeyleri daha kolay daha çbk ve farkedilir olur i2 kilo versen bile boya gidexeksn çünkü insanlardan sanane sen işine bak 5 kilo hedefimiz var ilk yak nasl yakıyosan yak beni bağlamaz sana 3 hafta veriorm 5 kilo için

X