- 5 Mayıs 2012
- 89
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim canım. Resimdeki bebeğinse çok tatlıymış yaa allah bağışlasın
mrb kızlar tüm topiği okudum çok keyiflisiniz birbirinize destek olarak kolayca zayıflarsınız umarım (=
benim kilom sizden daha fazla ve ben ne yapacağımı bilemez durumdayım umutsuzluğa kapıldım doğrusu
Herkes adına tesekkur ediyoruuum:) Fazla kilo her şekilde fazla istee. Sen de katil bizde. Birlikte zayiflayalim. Pazartesiyi beklemek de yok yarin sali yarından itibaren başla gitsin. :)) 30days shred e de başla. Bak bakalım nasıl yok olup gidicek hepicigi o fazlaliklarin :)
çok sağol cnm (= şu an 30days shred ı netten araştırıyorum pek bi bilgi sahibi değilmim umarım ben de zayıflayabilirim (=
kizlar bende su icmekden mafoldum yahu 3 lt su 3 bardak yesilcay 1 bardak bitki cayi birde Sabah cop posetini elbise yaptim kendime onu gecirip yuruyorum hasir hasir sesle sip sip su damliyor eve gelince Sabah kimsecikler yok yoldarda duyan olmazacayip terliyorum bayrama turkiyeye gidince alacam sauna esofman cekilmiyor cop posetiesimde aksam benim biriktirdigim delik cop posetleri gorunce canim oglanla konus niye dedim askim evde ne kadar kaliteli buyuk boy cop poseti varsa delmis para veriyoruz yahu insaf dediayyyy onlari ben deliyorum deyince adam aynen boyle oldudeli zannetti benibilmiyorki sauna etkisi yapiyorum bensimdilik benden bu kadar bayrama kadar tig olurum bu gidisle bellimi olur:76:
mrb kızlar tüm topiği okudum çok keyiflisiniz birbirinize destek olarak kolayca zayıflarsınız umarım (=
benim kilom sizden daha fazla ve ben ne yapacağımı bilemez durumdayım umutsuzluğa kapıldım doğrusu
kizlar bende su icmekden mafoldum yahu 3 lt su 3 bardak yesilcay 1 bardak bitki cayi birde Sabah cop posetini elbise yaptim kendime onu gecirip yuruyorum hasir hasir sesle sip sip su damliyor eve gelince Sabah kimsecikler yok yoldarda duyan olmazacayip terliyorum bayrama turkiyeye gidince alacam sauna esofman cekilmiyor cop posetiesimde aksam benim biriktirdigim delik cop posetleri gorunce canim oglanla konus niye dedim askim evde ne kadar kaliteli buyuk boy cop poseti varsa delmis para veriyoruz yahu insaf dediayyyy onlari ben deliyorum deyince adam aynen boyle oldudeli zannetti benibilmiyorki sauna etkisi yapiyorum bensimdilik benden bu kadar bayrama kadar tig olurum bu gidisle bellimi olur:76:
Katildimmm. Boy 1.68 kilo 63 hedef 58
Kizlaaar, hava mis gibiii milletin elinden dondurmalar dusmuyooooo:))) aah ahh siz bana bakmayın, yola devaaamm:)))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1121110
Kızlar bu sabahki kahvaltım. Bundan sonra her öğünün resmini ekliycem İki yumurtaya omlet yaptım beyaz peynirli ve domatesli. İçine bolca kırmızı biber de attım yağ yaktırır. Sadece pişirirken bir tatlı kaşığı kadar yağ koydum tavaya. Bir de salatalık görüldüğü üzre. Bugün bikini alışveriişine çıkacaktım ama çıkamıyorum bu kilolarla O yüzden hiç bozmadan gideceğim bi 15 gün falan, anca o zaman belki ufak bi kaçamak yapabilirim. Kampa girdim!
afiyet olsun canım bende hergün resmini atsam iyi olucak yoksa uymuyorum hiç diyete bundan sonra her öğünümüzü çekelim en iyisii
afiyet olsun canım bende hergün resmini atsam iyi olucak yoksa uymuyorum hiç diyete bundan sonra her öğünümüzü çekelim en iyisii
Sağol kuzuuu Ben de kaçırıyorum hep. Artık her öğün ne yediğimle ilgili yazıcam. Resmini de çekicem, böylece utanıp porsyionları da küçük tutarız
aynen canım ne güzel diyetteydim başladım yine hominigırtlak yemeye 60,700 düm başladığımda geçen baktım 59. 600 dü görünce çok sevinmiştim sonra haftasonu coşunca baktım 60.900 olmuss :) morelim bozuldu iyice birazdan gidim salatalık domates peynir kafan alim diyete devam :) işyerinde güzel diyet yapıyorum ben ya ah evde yemesem