- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
pınarcım ben 63-64 arası gidip geliyorum ikinci diyetim bu öncekinde de 63 den aşağı düşememiştim bu aralar iradesizim 200 gram vermişim dün tatildi diye ev gezmesine gittm fena yedimSelam kızlar,
Hilalcim foton harika, süper görünüyorsun.
Rukiyecim seni alkışlıyorumharika gidiosun, çok az kalmış. Bravoooooo
Selcancım sen de çok güzel kilo veriosun artık, özellikle şeker sorununu çözmeye başladığından bu yana, tebrik ediyorum...
Kızlar benim de takıldı kaldı 65 lerde.. Zaten ben baştan biliodum 65 de takılacağımı çünkü hep böyle oldu.
Bi kıramadım şu takılı yeri.
Neyse sorun etmiyorum napalım, bi şekilde gidecek.
Protein diyetim devam. Pzartesi ve Çarşamba günü de spor yaptım. Bugün de yapıcam inşallah.
Kilo bildirimim haftalardır aynı:
Başlangıç: 8 ocak : 73
Haftalardır ve Bugün ki kilom: 65,3
Hedef 55-60 arası olmak, olacak inşallah
selcanım görüntülü aramada fark ettiyse geldiğinde ne şaşırır enişte beyaynen bende kuzum ama. bıktım mı bunaldımmı anlayamıom. bide kilolar az gitmeye başlayınca e malum düğün tarihi yaklaşınca dahada baskı altında hissediyorum kendimi. bu arada dün benimki görüntülü aradı yüzün minicik kalmış yanakların çökmüş zayıfladınmı dediyok aynıyım bi problemmi var dedim kızdım sanıp konuyu kapattı
canlar inş.. medium small
oluruz biran önce herkez süer gidiyor
yaza bomba gibi gircez sıkmayın canınızı
kışa dedikodu topiğimiz hazır olur
bide bebeklerimiz inş..
hemde ne hikayeler düğünleri atlatalımda
düğünde olanlar tatilde olanlar
düğün fotoları falan derken bebişlerimize geçeriz:)
aynen bende kuzum ama. bıktım mı bunaldımmı anlayamıom. bide kilolar az gitmeye başlayınca e malum düğün tarihi yaklaşınca dahada baskı altında hissediyorum kendimi. bu arada dün benimki görüntülü aradı yüzün minicik kalmış yanakların çökmüş zayıfladınmı dediyok aynıyım bi problemmi var dedim kızdım sanıp konuyu kapattı
pınarcım ben 63-64 arası gidip geliyorum ikinci diyetim bu öncekinde de 63 den aşağı düşememiştim bu aralar iradesizim 200 gram vermişim dün tatildi diye ev gezmesine gittm fena yedim
inşallah aşarız bu kiloları sonrası daha kolay olur
selcanım görüntülü aramada fark ettiyse geldiğinde ne şaşırır enişte bey
ay süper ya :) karşılaşmanız süper olacak. devam et selcan bırakma sakın spora asıl :)
pınarcım ben 63-64 arası gidip geliyorum ikinci diyetim bu öncekinde de 63 den aşağı düşememiştim bu aralar iradesizim 200 gram vermişim dün tatildi diye ev gezmesine gittm fena yedim
inşallah aşarız bu kiloları sonrası daha kolay olur
selcanım görüntülü aramada fark ettiyse geldiğinde ne şaşırır enişte bey
face açtın mııııııı
halledicez canım inşallahhhh
abi açıp bakıyım dedim, hilali buldum ama değişmiş bu face yaa, nasıl eklicem, arkadaş ekle butonu yok
sen nası bulcam
kuzum soyadını özelden yaz biz ekleriz seni :)
canım özel msj attım
canım özel msj attım
kuzum ortak arkadaşsız eklemeye kapalısın sanırım bende sana özelden attım sen eklemeyi deneybilrmisin
kuz eklesene vakit
ekleyemiorum ki, sana msj attım ordan ama diğer kutuya düşmüştür, bi bak
tmm dır bebeğim hadi gel
Kizlar sabah kahvaltim
1 adet haslanmis patates 5 tane sarmq ( dayanamadim)
Bu arada ben 5 gunde 5 kilo doyetine basladim ayriyetten jillian michaels 30 day shared e basladim d bide dogadan form cay içiyorum ins 1 ayda 7 kilo veririm 60 olurun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?