• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kizlar sabah kahvaltim
1 adet haslanmis patates 5 tane sarmq ( dayanamadim)
Bu arada ben 5 gunde 5 kilo doyetine basladim ayriyetten jillian michaels 30 day shared e basladim d bide dogadan form cay içiyorum ins 1 ayda 7 kilo veririm 60 olurun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim sok diyetle verdigin kiloyu cabuk alirsin. Sana tavsiyem klasik diyetlerden yap bir de spor eklersen bir ayda 4-6 kilo rahat verirsin.

Canim ya o diyetk ben iki hafta yapicam valla ve dikkat edeceğim sonrada zaten sporumuda yapiyorum o yönden rahatim yani kizlar

Aksam yemegim 4 kofte domates biber ayran

Merhaba kızlarr, ben yeniyim, yaza kadar benimde 10 kg vermem lazım, şuan 64 kiloyum.boyum 1,60 yaş 23
2 haftadır diyetteyim. Kaçamaklar yapa yapa anca 2 kilo verdim, 66dan 64 e düştüm, :)

canım sna tavsiyem bol bol yürüyüş yap sen le yas ve boy olarak aynıyız hatta gecen ay ben de 62 kg dim. ama bol yürüyüş ve inan 2 litreden aşağı olmamak üzere her gün düzenli su iç. . ben şimdi 59 kg yim :) darısı senin baına tartıda 5... görmek müthiş birşey uuzun zaman sonra . tavsiyeme uy göreceksin :)

canım sna tavsiyem bol bol yürüyüş yap sen le yas ve boy olarak aynıyız hatta gecen ay ben de 62 kg dim. ama bol yürüyüş ve inan 2 litreden aşağı olmamak üzere her gün düzenli su iç. . ben şimdi 59 kg yim :) darısı senin baına tartıda 5... görmek müthiş birşey uuzun zaman sonra . tavsiyeme uy göreceksin :)

her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum 3 haftadır zaten ve 2,5 Lt su içiyorum, benim sorunum akşamları fazla yemek ve diyeti bozmak :( ne güzel 59sun o kadar isterdim ki şimdi 59 olmayı , geçen yaz 58 dim :( tekrar eski halime donmeliyimmm

günaydın canlaaar ben geldim:)
çarşambadan beri kv lerdeydim dün akşam geldim ancak burdayım:)
yememe içmeme pek dikkat edemedim koruma diyeti gibi oldu sadece öğünleri dengelemeye çalıştım,yorumları okudum herkesden yine gitmiş bişeyler tebrik ederim,ben aynıyım almamışım da ona sevindim,pınarcım senin de inşallah direnişin sona erer en yakın zamanda.
bu arada ank.düğünlere gittik kayınpederin akrabaları çok zayıflamışsın çalışmak sana yaramamış falan diyo,bitek görümceden tık yok,zaten cumadan pazar akşamına kadar o da geldi kaldı annesine,çok geriliyorum onunla aynı ortamda olmaktan napcam bilmiyorum her hareketi batıyo bana hoş o da batsın diye çok hareket yapıyo da..2 hafta sonra tekrar gelirmiymişiz başka işimiz yoktu zaten benim ailem de memleketim de yok oraya ne zaman gidersiniz vaktiniz var mı diye soran da yok..yine sinirlerimi bozdu dedikodum geldi kızlar nerdesiniz

hoşgeldin canım kilon fazla değilmiş zaten ama incecik olmak istiyosun heralde,bölümün de tam bize uygunmuş:)

Hosgorduk :)) benim bacaklarimda sorun var aslinda :) evet onun icin yardimcida olabilir. Kucuk minik ipuclari verebilrim :) aslinda yeni konu actim burasi cok doldugu icin ama burdanda devam edebiliriz :)

Hosgorduk :)) benim bacaklarimda sorun var aslinda :) evet onun icin yardimcida olabilir. Kucuk minik ipuclari verebilrim :) aslinda yeni konu actim burasi cok doldugu icin ama burdanda devam edebiliriz :)

ben şubattan beri devam ediyorum 8 kilo verdim aslında az verdim ama çok kaçamaklar yaptım memleketlere git gel doğum günü falan erken 5 haftaya yakın salladım sonuç 8 kilo,bi de biz çok sıkı şeyler yapmıyoruz normalde yediklerimizi azalttık tabi yağlı hamur işi ve pilav ekmek türlerinden uzak durmak var:34:
önerilerine ihtiyacımız olabilir,inşallah sen de istediğin kiloya ulaşırsın bacakların için de biraz kilo verince bölgesel hareketler yaparsın:)

yememe içmeme pek dikkat edemedim koruma diyeti gibi oldu sadece öğünleri dengelemeye çalıştım,yorumları okudum herkesden yine gitmiş bişeyler tebrik ederim,ben aynıyım almamışım da ona sevindim,pınarcım senin de inşallah direnişin sona erer en yakın zamanda.
bu arada ank.düğünlere gittik kayınpederin akrabaları çok zayıflamışsın çalışmak sana yaramamış falan diyo,bitek görümceden tık yok,zaten cumadan pazar akşamına kadar o da geldi kaldı annesine,çok geriliyorum onunla aynı ortamda olmaktan napcam bilmiyorum her hareketi batıyo bana hoş o da batsın diye çok hareket yapıyo da..2 hafta sonra tekrar gelirmiymişiz başka işimiz yoktu zaten benim ailem de memleketim de yok oraya ne zaman gidersiniz vaktiniz var mı diye soran da yok..yine sinirlerimi bozdu dedikodum geldi kızlar nerdesiniz

hoşgeldin canımm günaydın, ahh bu görümceler!!! hepsi aynı inan. Benimkisini görsen bahane makinası mübarek. sorun yaratmak için çok yaratıcı bahaneler buluyo :53::53: allahtan benimki kardeşini tanıyoda. yaratıcılığı takdire şayan yani :52::52::52::52: boşver hiç takılma hep böyleler :52::52: sen kilo almamışsın ben buna sevindim ne güzel :34::34:

Kızlar Günaydınlarr. Nasılsıniz ... kusura bakmayın giremedim bi süre ... neler yaptiniz

Gunaudin canim hos geldin ben de annemlerdeyim insallah kilo almadan donerim.

günaydın kızlar kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1 kk kaşar peynir yarım domates yarım y.biber:)
biraz önce de kuruyemişle aramı yaptım:34:

Back