kuşum afiyet olsun bakalım
bende geliyorum kimseler yok
bakıp çıkıyorum
ben artık az ve öz yiyiorum çünkü gene durdu kilo benm
bakalım yavaş yavaş gider inş..
bende özcan deniz in su ve ateş filmini izledim, çok güzeldi yaaaaa, ağlayacaktım nerdeyse
canım bende de var o kaçamaklardan merak etme, iyi kötü ufak ufak veriyoruz kilo napalım artık
Misir kilo aldiriyo tatlim bnde bayiliorum misira ama onu kessen yeterli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım utanmana gerek yok hurma çok faydalı canın tatlı istediğinde yiyebilirsin 2-3 tane ben ara öğünlerime koyuyorum yanında 5-6 badem ile
bebeğim afiyet olsun
regl olunca kaçamak yapmada
şu yaptıgın kaçamakları ekarde et bakalım
sağol canım iş yerinde yemek yediğim için pek seçme şansım olmuyo zaten 1 küçük kepçe yiyorum:9
ben ara öğün de yapmıştım sonradan da onu yedim o yüzden biraz fazla gibi geldi ondan utanç
Evet bende calisiyorum bide ofiste masa basindayim ama allahtan yalnızim az oncr kimse yoktu açtım uc ayak roman ciftetelli oynadim 2 ltre su bitti 1 lt daha var :)))))
benim hikayemi ismi : Buyuk degisim)
iyi akşamlar kızlar :)
bende ilk kez dün muşmula sizin deyiminizle malta eriği yedim :) yaz benimde en sevdiğim mevsim :92:
apartmanın bahçesinde kara dut var her akşam kızımı servisten alınca yiyoruz kızımla
öğlen mevlüte katıldım salata ayran ve yarım pide yedim arada kahve içtim
beyannamenin son günüydü geç çıktım daha yemek yemedim dışardan söyledik mecburen
tam da yarın kilo bildirimi günüyken fazla çıkacağım :18:
Günaydın canlar, sabah kahvaltım tam buğday ekmeğe yağsız peynirli tost yaninada bol yeşillik. Geçen hafta 77.600 bu haftaki kilo bildirimim 76.900 :))))))
Günaydın canlar, sabah kahvaltım tam buğday ekmeğe yağsız peynirli tost yaninada bol yeşillik. Geçen hafta 77.600 bu haftaki kilo bildirimim 76.900 :))))))
günaydın canlar kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1 kk peynir yarım domates ve yarım y.biber:)
kilo bildirimime gelince de geçen hafta 54.7 idim bu hafta 54.9 çıktı dün yatmadan önce regli oldum ondan sanırım haftaya cuma 53 olmak istiyorum çok mu şey istiyorum ki
günaydın kızlar.
başlangıç kilo: 80.5, geçen hafta: 70.2 bu hafta: 69.3 giden 900 gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?