Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Offf tartilamadim bugun sanrim pli bitti kahvaltım : yumurta domates maydanoz peynir zeytin pekmez bi kasikda bal iki ek iki cay aradada elma yedim

1 gün de tartılmamış ol canım daha iyi, yarın inşallah daha güzel bir fark görürsün tartıda
hem pekmek hem bal olmasın cnm

canım çorba ve barbunya ekmek yerine geçen şeyler, ikisi olduğunda birinden birini yemeni öneririm.
barbunyayı kaç kaşık yediğine bağlı çok oluo olmadığı

anladım canım 2 yemek kaşığı falan yemişimdir heralde biraz fazla oldu o zaman akşam yine salataya talim desene

anladım canım 2 yemek kaşığı falan yemişimdir heralde biraz fazla oldu o zaman akşam yine salataya talim desene

çorba ile birlikte 2 dilim ekmek yemiş gibi olmuşsun cnm,
akşam ekmek ya da ekmek yerine gecen corba veya bakliyat yeme yeter
sebze yemeği, salata, yoğurt güzel olur

kahvaltım. 2 dilim tost ekmeğinde kaşarlı tost 1 haşlanmış yumurta çok oldu sanki bugün kahvaltı
öğle 30 dk. yürüyüş gelince 15 dk. evde bacak hareketleri.
bugün öğle yemeği yemicem 1 bardak sütlü kahve içicem. adet öncesi 300 gram fazla çıkıyorum. ben bu cuma kilo kaybedemicem sanırım neyse bırakmak yok . incecik olcaz inş..

çorba ile birlikte 2 dilim ekmek yemiş gibi olmuşsun cnm,
akşam ekmek ya da ekmek yerine gecen corba veya bakliyat yeme yeter
sebze yemeği, salata, yoğurt güzel olur

yarın gitcez diye yemek yapmadım hala kuru fasulyeyle pilav var onu benimki yer ben de dünkü salatadan yapar yoğurtla yerim artık canım:)

merhaba gençler :)
bugün sabah 3 dilim ekmek 2 kk beyaz peynir
öğle 5 6 kaşık salata 2 kaşık bulgur pilavı biraz haşlanmış patates
arada 1 tane çikolata laviva
5 tane de misbon
şuanda yoğurt ve brokkoli

bu arada bugün tartılııyım dedim de işte 57,8 falan çıkıyordum önceden şuan tam 56,0 çıktı bide şuan adet dönemim sanırım burda okumuştum regl olunca daha çok çıkılıyo gibi bir şeydi sanırım

bu arada biz 4.katta oturuyoruz artık spor yapamasam bile merdivenleri yürüyerek çıkmaya başladım faydası oluyordur sanırım :)

canım 3 dilim ekmek, 2-3 kaşık bulgur ve 1 haşlanmış patates de 2 dilim ekmek yerine geçmiş etti mi sana 5 dilim ekmek. 1 çikolata 5 misbon hiç olmamış :/ ekmeğe ve şekere dikkat et, biraz daha azaltmakta fayda var. kilo vermişsin çok güzel ama devamı gelsin istiyorsan tatlılardan uzak dur merdivenleri kullanman da süper evet döneminde bazı kişilerde 1-2 kilo fazlalık oluyor.

leslie 4 fast mile yürüdüm, portakal ve greyfurt ara öğünlerimdi. 1 dilim ekmek ve biraz çorba öğle yemeğimdi. akşama da sebze yemeği yiyeceğim.

5 dilim ekmek abooo günlük kendime ekmek sınırı koyayım en iyisi ben , çikolata da bi günden bişi olmaz mantığıyla gittim ama eritmek için leslienin o bir millik olanını yapayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…