ben bugün isyanlardaydım
söylenip durdum
o kadar az yedim de nie az kilo verdim vs vs
dedim ki bi arkadaşım 6 kilo verdi (senden bahsettim :)))
o da dedi ki kişiden kişiye değişir kilo vermek, eğer arkadaşın aldığı kiloyu yakın bir zamanda bir anda hızlı aldıysa aynı hızda geri verebilir. (oturmuş kilo dedikleri bu olsa gerek)
bi de malum bende alkol durumu var. istiosan dene 1 ay içme dedi.
benim sosyal hayatımda maalesef hep alkol var. ya evde oturmam lazım 1 ay, hiç çıkmamam lazım akşam-gece gezmelerine ya da çıktığımda içmemem lazım. ki bunlar mümkün değil. Çünkü o zaman erkek arkadaşım bensiz çıkıp gezecek bunu da istemem.
Çıktığımda içmeden de duramam: çünkü kalabalık arkadaş gurubu ile çıkıoruz herkes içio, akşam 7 de yemeğe çıkıoruz başlıolar içmeye ve bu sabah 5 e kadar sürüo. Alkol almadan çekilebilir mi? dayanılabilir mi? ben çekemem, dayanamam bu nedenle zaten yemeğimi kısıyorum.
O da bu yüzden artık sporu sokalım hayatına dedi, gün aşırı 30 dk dışarda tempolu yürü dedi. böyle tolere edelim alkolü dedi.
5 tane hastası varmış hergün alkol alıomuş ama kilo veriolarmış, nedennn çünkü hepsi erkekkerkekler tolere edebilio kızlara göre.
bilimsel bi açıklamadan bahsetti: saat 15:30 - 16:30 arası spor yapmak daha çok yağ yaktırıyormuş. düzenli spor yapan hastalarında denemiş, gerçekten daha fazla yağ kaybetmişler. Bana dio ki eger zaman ayırabilirsen o saatlerde, yanında spor ayakkabını taşı, giy ayağına, çık ofisten bi yarım saat yürü dedi. Deneyeceğim, en olmadı saat 17:00 de fln yaparım artık, eve erken gidebildiğim zamanlar.
haftasonu kaçamağımı hiç sorun etmedi, eskiden yediğinin daha da azı yemişsin zaten dedi.
Bi de genel olarak herşeyi kesmemi istemiyor. Diyetin bittiğinde neler yiyeceksen şimdi de ara ara kaçamaklar şeklinde ye dedi. Alkolü de iç dedi, yoksa sen sonra yine içicen dedi. Şimdi içmezsen, sonra içersen alkolü gören vücut hemen kilo alır dedi.
Bu yüzden ben memnunum aslında dedi. Verdiğin kilo da az değil dedi.
Karbonatlı suyu sordum. Hiçbir zararı yok, hep içebilirsin dedi. Benim gecen gün biraz miğdem agrımıştı, ondan 2 gün ara verdim dedim, o da enteresan dedi, migde agrılarında da karbonatlı su işe yarar dedi. Neyse sen 2 gün aradan sonra devam et dedi :)
Ne çok yazdım yahu, oku oku bitmez şimdi. Söylenecekler yine gündüz gelemeyen arkadaşlar haahahahahahha
canım bu hafta sen çok az yedin. pek sebzede yemiyorsun sanırım. az yediğimizde de vücut kendini korumaya alıyormuş kıtlık var diye. duymuşsundur. diyetisyenin ne diyor yediklerine yeterli bulıuormu
:
aaa hadi inşallah benimde öle olurmu ki? ama daha regl olmadım
Canım benim hala az az geliyor deli etti beni zaten belki 61 i görmüşümdür
oo uzun zaman iki yıl :) ama değer
onun şişliği vardır canım, hem su hem yağ tutuo vucut o donemde
senin de haftaya güzel rakam olacak
sanırım evlilik kilolarım canım ondan olabilir
sözdeki fotolara baktımda aynı şimdiki halim dahada zayıf gibiyim
ondan olabilir:)
Canım başlangıç kilom 73 (8.01.2014)
Gecen haftaki kılom 69,4
Bugün 68,4
Hedef: 55-60
Regl m daha bitmedi, haftaya umarım daha iyi sonuç görürüm
benim de 4. günüm. Belki de 61 dir
Haftabaşı daha net olacak.
Bu arada ben kesin karar aldım, hergün tartılmıcam, haftada 1 yapıcam.
Hergün farklı çıkıo yaa, bi gün az bi gün fazla, yanıltıo beni, moralimi bozuo.
Hımmm cokiyums cnm neye sıkıntı yaotin anlamadım iyigidiyoz iyi
evet sen yakın zamanda almışsın kilonu canım, o yuzden hızlı verdin galiba.
İyi olmuş hemen diyete girmen, yoksa benim gibi daha yavaş giderdi
benim hep eksi çıkı sabahları adet dönemi sıkıntılı geçti
sadece ben hergün tartılcam çünkü mümtalası oldum
tatminsizlik işte
1.5 ayda 4.5 kilo verdimya az geldi
mantıklı düşünürsek iyi gidioruz tabii ki, bakma sen bana
gelinlik giycem ya onun psikolojisi
bide düğün hazırlıkları başlasın ooo
benim bide ramazanda olcak foto çekimlerim
düğüne değil o zamana kadar vermem lazım:26:
Gayet iyiyiz cnm buarada ayni kilodayiz suan ama benim boy kisa tombik im yaniii:))
müptelası olmanı iyi anlıyorum
adet dönemin biticek nasılolsa, her sabah da az gördüğün için sen devam et canım.
doğru sende o da var
düğün hazılıkları aşamasında da telaştan kilo verirsin
ramazan temmuzda canım, 5 ayda çoktaaaan istediğin kiloda olursun, takma sen kafana
boyun kaç?
bi de kemik yapısı da önemli canım, iri kemikli isen kilondan fazla görünmen normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?