• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

inşş bebeğim ağzın bal yesin senin
sende benle birlikte çok çok sağlıklı ver inş..:41:

İnşallahhhhh canım, nisan ayında bikini giymeye başlayacagım die acele ediorum yoksa yaza kadar bende illaki ulaşırım hedefime :34:

ya çok uyuz oluyorum zayıf kızlara, yeni nesil bi garip, uzun zayıflar.
ben bi de çok geziorum ya dışarlarda mekanlarda, hep görüyorum.

öğle yemeğim bi kase müsli :) bu hafta dahada azimli olmam gereekkkkkk :) şimdide yeşil çayımı içiyorumm

İnşallahhhhh canım, nisan ayında bikini giymeye başlayacagım die acele ediorum yoksa yaza kadar bende illaki ulaşırım hedefime :34:

ya çok uyuz oluyorum zayıf kızlara, yeni nesil bi garip, uzun zayıflar.
ben bi de çok geziorum ya dışarlarda mekanlarda, hep görüyorum.

öle canım zaten bu adamlar başkasına bakmasın diye böyle uğraşıyoruz:52:

Bunun için burdayiz

ay çok sağolun ya çok pis gaza getiriyosunuz :52:

öle canım zaten bu adamlar başkasına bakmasın diye böyle uğraşıyoruz:52:

Çok iyiyiz yaaa, yok böle bi destek :1:

bakmayacaklar tabii, bizim gibi güzelleri bulmuşlar da başlarına koysunlar :1:
yanlız bu adamlara bakanları napıcaz ben onu bilemiorum, biri bakınca da otomatikman farkına varıo bizimkiler
hep bu ucuz, kolay kızların yüzünden bu erkekler bu hale geldi bakma sen

Çok iyiyiz yaaa, yok böle bi destek :1:

bakmayacaklar tabii, bizim gibi güzelleri bulmuşlar da başlarına koysunlar :1:
yanlız bu adamlara bakanları napıcaz ben onu bilemiorum, biri bakınca da otomatikman farkına varıo bizimkiler
hep bu ucuz, kolay kızların yüzünden bu erkekler bu hale geldi bakma sen

eee bazıları baktırcak gibi sağlam giyiniyor hatunlar:47:

Kızlar yedim ya olmadı. Nohut pilav tatlı yedim biraz da ekmek kızın bana ya . Hergün kontrol edin sorun. Yemekten çıksam mı . Ozaman da evde kaçırırım aşırıya. Hergün bana sorun. Bu sefer olsun ya

Kızlar yedim ya olmadı. Nohut pilav tatlı yedim biraz da ekmek kızın bana ya . Hergün kontrol edin sorun. Yemekten çıksam mı . Ozaman da evde kaçırırım aşırıya. Hergün bana sorun. Bu sefer olsun ya

canım iraden zayıf senin kendini durdurman lazım biz burda sana kızarız ben kızdımda:47:
bize söylemeden gene yaparsın boy kilo kaç senn ben anlamışım

canım geçmiş olsun....
nohut-pilav-ekmek : full karbonhidrattt
tatlı desen tümden zarar....
biz burda boşuna mı yırtıyoruz kendimizi, burda birbirimize yazıcaz die bildiğin mesai harcıyoruz...
sende okudun hepsini..
engel olacaksın kendine, dur demeyi öğreneceksin..
o an bunu yesem mi, yemesem mi daha mutlu olucam die düşüneceksin, hangisi ağır basacaksa ona göre hareket edeceksin.
amaaaan boşver, akşam yemem veya yarın başlarımla olmuo bu işler, her bir öğünün ayrı bir katkısı var kilo vermemizde
bugün bağırsaklarını bozmaya calış, yarın da çok hareket et, spor fln yap, ole tolere edersin.
bunları yiyeceğini sınırsız et/tavuk/balık , yogurt, salata yeseydin patlayana kadar hiç bişi olmayacaktı bunu bil...:47:

Back