- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
Kızlar yedim ya olmadı. Nohut pilav tatlı yedim biraz da ekmek kızın bana ya . Hergün kontrol edin sorun. Yemekten çıksam mı . Ozaman da evde kaçırırım aşırıya. Hergün bana sorun. Bu sefer olsun ya
Ya bilmiyorum . Ne yapacağımı sizi görünce utandım ya .
Ya bilmiyorum . Ne yapacağımı sizi görünce utandım ya .
canım üzülme ben yapıyım
bende sen gibi 11 de yapmak istedim ama bi türlü olmuyor işe geldiğim için kahvaltımı
erken yapmak zorunda kalıyorum
böle yapıp günde 2 öğün beslenmeyi düşündüm
sende öyle yapabilirsin bölelikle 5 te yemek faslını kapatmış olursun daha iyi olur
ama sabah kalktıgında mutlaka su iç sen
Bir saat yürüdüm ama yedim iste inşallah bir daha olmaz. Kk da gezinirken topiği gördüm acayip hırslandım. Başladım. Acaba bir diyetisyene de gitsem mi.
canım kusura kalmayasın ben de kendi derdime düştüm,o kadar aç bırakma bence vucudunu kan şekerin düşmesin sonra yağ depolamaya başlıyomuş,hem öyle dayanırsın dayanırsın benim dün olduğu gibi bi gün gözün döner götürürsün herşeyi aralar yapmaya çalış derim öğleden sonra ve akşam saatlerinde
dikkat etmen lazım, 2-3 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe eşit, sen bir de az da olsa ekmek yemişsin. tatlı zaten olmamış. nohut yediğinde sadece tanelerini tercih edeceksin.1 ara öğün yap akşama kadar, akşam da sebze yoğurt gibi şeyler yersin. ilk günlerde insan ne yapacağını bilemiyor ve daha çok yemek istiyo hepimiz geçtik o yollardansen devam et, fazla yedim yapamıcam diye düşünme bir sonraki öğünü hafif geçir.
Eki Görüntüle 988578
kızlar gelinliğm bu benim bunun için zarif olmam lazım işte
Eki Görüntüle 988578
Sordum cnm. Ben korumayı 2 yıl düşünüorum dedi
bende neyyyyyy dedim hahahaahahhaah
Dedi ki herşeyden yiceksin ama az ve zamanında yiyeceksin dedi. Yani mc donalds yiyeceksen gündüz yiyyeceksin ve sonraki 3 gün dikkat edeceksin dedi.
Çok yediğin günün ertesi günü çok hareket edeceksin, çünkü yenilen şeyler takip eden 1-2 günde kilo yapar dedi.
Bana da 1-2 ayda bir geleceksin dedi.
Birçok hastam oldu, koruma da kilo vermeye devam etti dedi. Çünkü aslında o dönemde kafanız daha rahat oluyor dedi.
Ne zamanki yesende kilon sabitlendi o zaman bırakacagız dedi
merhaba canım sporlu yeni diyetinde başarılar bizi aydınlattığın için de teşekkür ederimmben de merak ediyodum bu koruma diyetini 2 yıl da pek uzun geldi çocuk mocuk olursa zaten hak getire de ondan sonrası için artık aklımızda bulunsun,aynada kendimizi güzel görmek istiyosak katlanıcaz napalım
ara öğünüm 1 ceviz 3 badem 3 fındık,öğle yemeğimi de 12 buçukda yedim çorba,azcık yoğurt,ıspanak bi de kepekli ekmek yedim şu yuvarlaklardan akşama ekmek yemiycem :)
yaniii en az 1 yıl dio, kişiden kişiye değişio tabii..
dediğin gibi zaten, tam kiloyu sabitlioruz derken hamilelik olacak.
valla ben hamile iken de diyetisyen kontrolünde kilo almayı düşünüorum
yoksa benim kilo su sayacı gibi tık tık hergün artar.
Kızlar benim diyet listeme uygun olarak da:
13.30 da 1 tane portakal
14.30 da 1 kase yogurt
yedim
akşam 6 da yemeğim var, o zamana kadar bişi yok
aynen canım hamile olunca ben de diyetisyen kontrolünde olmak istiyorum bi daha böyle uğraşmak zor geliyo doğumdan sonra 5-6 kilo olsa hemen atarız ama fazlası aman aman
afiyetler olsun tatlım
Eki Görüntüle 988578
çok güzelmiş hakikaten, ben hakkını vereceğine inanıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?