• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kahvaltim menemen ve iki ek gecen hafta 70.5dim sanirim bugun 68.5 kızlar moralleri bozuk gördüm hic gerek yok hepiniz gayet iyisiniz almamissiniz sonucta 200 gr 400gr500gr verenler olmus hic sıkıntı yapmayin sonucta verilmiş gayet iyi gidiyoruz bomba gibi yiz daha regli olmadik sisim diyenler var onun cok etkisi var meraketmwyin canlarr hsftaya cok Güzel olcak

canım sen de gayet iyi gidiyosun maşallah,hepimiz vericez inşallah bu topik çok güzel oldu :)

Burasi coook güzel bir topluluk herkes birbirine yardimci hatalar varsa uyariyo gayet iyi motive ediyo hic bir sorun yok cok iyiz kızlar byrayi farketmesem sanirim devam edemezdim diyetimie sizleri takip edeli tam 3hafta oldu ilk haftamda uye olamamistim bi gafta uzaktan takip etmistim ozamn 75.800 dum simdi 68.400 uc haftada cok güzel yol katettim kışın basinda aldim kiyafetler olmuyodu simdi oluyo ve evlendim zamanki kiyafetlerime gircem bundanda eminim ki ozamn 38bedendim :)biraz zor olcak ama olcak birakmayin beni :)hepinizi seviyorum canlarr♥♥♥

canım bende aynı şeyleri düşünüyorum inan bugün 1 ay oldu hiç böyle uzun yapamamıştım az zamanda çok kilolar gitsin istedim neyseki burayı keşfettimde bende sayenizde veriyorum fazlalıklarımı ilk hedefim 65 sonra 60 ve 55te kalmak hayalim umarım başarırım başarırız :)

canım bende aynı şeyleri düşünüyorum inan bugün 1 ay oldu hiç böyle uzun yapamamıştım az zamanda çok kilolar gitsin istedim neyseki burayı keşfettimde bende sayenizde veriyorum fazlalıklarımı ilk hedefim 65 sonra 60 ve 55te kalmak hayalim umarım başarırım başarırız :)

Benimde ilk hedefim 60 65i gördüğüm gunde kendimi odullendircem :))

bizimde öğle yemeğinde musakka vardı yemek hiç içimden gelmiyodu kızartma olduğu için şimdi öğrendimki bamyada varmış çorba bamya ve yoğurt 1 dilim kepek ekmek yesemmi kızlar izin varmı ?

Saol cnmm kasmiyorum zaten emzirmenin yardimida oluyo dedim gibi sütümde bi azalma kalitesindede olmamistir sanirim rengi filn ayni kendimide kötü hissetmiyorum şükür biraz daha bekleseydim sanirim 80leri götürdüm ondan. Beklmedim aclik hic hissetmiyorumda tatlı yoksunlugu oluyo kahvaltida az yiyorum bazen bende inşallah güzel olcak güçlü bi insanim kendime guveniyorum en cokta size:))bura sayesinde bozmuyorum diyetimi inanki:))♥♥♥♥

aynen o da var bende doğumdan hemen sonra başlasaydım 80 leri görmicektim belki.

günaydın canışgolarımm :)
saatler geçmiyor ki aramıza yeni biri katılmasın hepiniz hoşgeldiniz
akşamları pek giremiyorum ama yediklerimi yazayım,öğleden sonra arada 1 elma akşam 1 kase çorba,1 tane karnı yarık (çok az yağda kızartmıştım yazdan buzlukta duruyodu) salata ve yoğurt ara yapmadım yoğurdu yatana kadar anca bitirdim 1 kaşık 1 kaşık :)
vee 1.5 saat temizlik yaptım
sabah tartıldım 59.1 geldim geçen hafta 60.1 dim ama 2 gün önce tartıldığımda 59 du artmışım ona biraz canım sıkıldı,bugün yarın regli olucam onun etkisi mi bilmiyorum :44:
pınarcım sen çok az yemişsin dün dikkat et kendine bak daha zamanımız var hasta falan olma bi de :40:

süper kilo bence bide regl öncesi ben 1- 1.5 kilo fazla çıkıyorum reglden önce.

Sabah bir tartıldım 78,400 aranızda en kilolunuz benim herhalde
sabah 2 dilim ekmek bir kaç zeytin 2 tane de şekerli çay . 1 litreye yakın su,...
Hiç rejim yapmadım. Bakalım ne olacak. öğlen yemek porsiyonumu yarıya indirecem. Bizm aşcı çok yağli yapıyo yemekleri ne yapcam

yok en kilolumuz sen değilsin ben 84 le başladım mesela ama yavaş yavaş eriyoruz. :52:
6 kilo falan kaldı canım
ama benim incelmem yok bu hafta ne oluyor anlamadım:53:

sen bir iki gün sonra filan tekrar bak reglden sonra vücut şişlikleri tamamen inince daha incelmiş olursun eminim.

günaydın kızlar. yaa bugun benimde moralim çok bozuk hem regl olamadım 1 haftadır sürünüyorum birde sadece 400 gr verebilmişim :((((((( napıcam ben şimdi acayip çok üzüldüm...... 84.400 ile başladım ilk hafta 82.200 bu sabah tartıda 81.800 ü görünce çok moralim bozuldu. sabah sirkeli suyumu içitim iki kaşık yogurt attım ağzıma :( moralim çok bozulduuuu

bende senin gibi ilk hafta 2 kilo verip ikincei hAFta 500 gr vermiştim. bazen hızlı bazen yavaş olacak kilo verme hızı bide regl öncesi -400 de gayet iyi evlimiydin canım bu arada hamile filan olmayasın baya geçiş reglin.
Ben geldim,

Sabah diyetisyenime gittim. 1 kg vermişim.

Başlangıç 08.01.2014 : 73 kg
Bugün 21.02.2014 : 68,4 kg
Hedef 15.04.2014 : 60 kg
Sonraki fantazik hedef : Temmuz 2014 de 55 kg oluyum diorum :52::52::52::52:

bendeki taminsizlik had safhada, az kilo verdim die söylenip duruyorum.
bu hafta yürüyüşlerime başlıcam artık. :21:

canım bu hafta sen çok az yedin. pek sebzede yemiyorsun sanırım. az yediğimizde de vücut kendini korumaya alıyormuş kıtlık var diye. duymuşsundur. diyetisyenin ne diyor yediklerine yeterli bulıuormu

sağolun kızlar fazla duygusal davranmış olabilirim :26:
takma canım sen yaz cevap yazan olur benimde her yazdığıma hemen cevap gelmiyor. eminim sende herkesin yazdığına cevap yazmıyorsundur. sen katılımına devam et birlikten güç doğar birbirimize moral verelim diye burdayız.

Kızlar yemeğe iniyorum pilav varsa ekmek yok porsiyonlar yarım bugün ilk günüm hadi bakalım

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun sen pilavı mümkün olduğunca az ye yinede pilav bildiğin şeker deposu.

bende kilo bildirimi yapıyım 84 le başladığım diyet macerama 77 ile devam ediyorum 1.5 kilo gitmiş bu hafta çok mutluyum :52:

aynen o da var bende doğumdan hemen sonra başlasaydım 80 leri görmicektim belki.

yok en kilolumuz sen değilsin ben 84 le başladım mesela ama yavaş yavaş eriyoruz. :52:

sen bir iki gün sonra filan tekrar bak reglden sonra vücut şişlikleri tamamen inince daha incelmiş olursun eminim.

bende senin gibi ilk hafta 2 kilo verip ikincei hAFta 500 gr vermiştim. bazen hızlı bazen yavaş olacak kilo verme hızı bide regl öncesi -400 de gayet iyi evlimiydin canım bu arada hamile filan olmayasın baya geçiş reglin.

canım bu hafta sen çok az yedin. pek sebzede yemiyorsun sanırım. az yediğimizde de vücut kendini korumaya alıyormuş kıtlık var diye. duymuşsundur. diyetisyenin ne diyor yediklerine yeterli bulıuormu

takma canım sen yaz cevap yazan olur benimde her yazdığıma hemen cevap gelmiyor. eminim sende herkesin yazdığına cevap yazmıyorsundur. sen katılımına devam et birlikten güç doğar birbirimize moral verelim diye burdayız.

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun sen pilavı mümkün olduğunca az ye yinede pilav bildiğin şeker deposu.

bende kilo bildirimi yapıyım 84 le başladığım diyet macerama 77 ile devam ediyorum 1.5 kilo gitmiş bu hafta çok mutluyum :52:

yok canım bekarım henuz. ama benim regl dönemim hep böyle hep gecikmeli. hormonal dengesizlik var ilaç falanda kullanıyorum ama adetim hala düzene girmedi.

bravo cnmm cok güzel gitmis aynenn devam

tebrikler canım 7 kilo vermişsin inşallah hepimiz hedeflediğimiz kilolara geliriz .

ooo süpersin canim hafta sonu kaçamağı eridi gitti desene :46: ya senin boy 175 değil mi 55 kilo olup napcan arkadaşım şöle biraz ele gelsin o kadarı fazla bence :34: :34:

evet haftasonu kaçamağını alt etmişim, e tabi 4 gün çok az yedim.
evet boyum 1.75, 55 kilo az olur tabii , ben hedefi uzak tutuyorum ki daha çok çabalıyım diye :1::1:
zaten 65 kiloya indikten sonra görüntümü gözlemleyerek kilo vermeye devam edicem. Ne zaman ki tamam işte ben böle olmalıyım derim ve artık o kilodan sonrası ben çirkinleştirecek görünür, o zaman dur dicem. Artık o kilo 60 mı olur azı mı olur bilmem :9::9:

süpersin bebiş:52::52::52::46::46::46::46:
diyetisyenin bişey dedimi başka:44::44:
iyi gidiyorsun canım yavaşlıycağını biliyoz zaten
kaçamakların oldu ya ondan böledir bu hafta düzeltirsin

ben bugün isyanlardaydım
söylenip durdum
o kadar az yedim de nie az kilo verdim vs vs
dedim ki bi arkadaşım 6 kilo verdi (senden bahsettim :)))
o da dedi ki kişiden kişiye değişir kilo vermek, eğer arkadaşın aldığı kiloyu yakın bir zamanda bir anda hızlı aldıysa aynı hızda geri verebilir. (oturmuş kilo dedikleri bu olsa gerek)

bi de malum bende alkol durumu var. istiosan dene 1 ay içme dedi.
benim sosyal hayatımda maalesef hep alkol var. ya evde oturmam lazım 1 ay, hiç çıkmamam lazım akşam-gece gezmelerine ya da çıktığımda içmemem lazım. ki bunlar mümkün değil. Çünkü o zaman erkek arkadaşım bensiz çıkıp gezecek bunu da istemem.
Çıktığımda içmeden de duramam: çünkü kalabalık arkadaş gurubu ile çıkıoruz herkes içio, akşam 7 de yemeğe çıkıoruz başlıolar içmeye ve bu sabah 5 e kadar sürüo. Alkol almadan çekilebilir mi? dayanılabilir mi? ben çekemem, dayanamam bu nedenle zaten yemeğimi kısıyorum.
O da bu yüzden artık sporu sokalım hayatına dedi, gün aşırı 30 dk dışarda tempolu yürü dedi. böyle tolere edelim alkolü dedi.
5 tane hastası varmış hergün alkol alıomuş ama kilo veriolarmış, nedennn çünkü hepsi erkekk :47: erkekler tolere edebilio kızlara göre.
bilimsel bi açıklamadan bahsetti: saat 15:30 - 16:30 arası spor yapmak daha çok yağ yaktırıyormuş. düzenli spor yapan hastalarında denemiş, gerçekten daha fazla yağ kaybetmişler. Bana dio ki eger zaman ayırabilirsen o saatlerde, yanında spor ayakkabını taşı, giy ayağına, çık ofisten bi yarım saat yürü dedi. Deneyeceğim, en olmadı saat 17:00 de fln yaparım artık, eve erken gidebildiğim zamanlar.
haftasonu kaçamağımı hiç sorun etmedi, eskiden yediğinin daha da azı yemişsin zaten dedi.

Bi de genel olarak herşeyi kesmemi istemiyor. Diyetin bittiğinde neler yiyeceksen şimdi de ara ara kaçamaklar şeklinde ye dedi. Alkolü de iç dedi, yoksa sen sonra yine içicen dedi. Şimdi içmezsen, sonra içersen alkolü gören vücut hemen kilo alır dedi.

Bu yüzden ben memnunum aslında dedi. Verdiğin kilo da az değil dedi.

Karbonatlı suyu sordum. Hiçbir zararı yok, hep içebilirsin dedi. Benim gecen gün biraz miğdem agrımıştı, ondan 2 gün ara verdim dedim, o da enteresan dedi, migde agrılarında da karbonatlı su işe yarar dedi. Neyse sen 2 gün aradan sonra devam et dedi :)

Ne çok yazdım yahu, oku oku bitmez şimdi. Söylenecekler yine gündüz gelemeyen arkadaşlar haahahahahahha:1::1::1:

cnm,diyetisyene kilo korumayı sordun mu?

Sordum cnm. Ben korumayı 2 yıl düşünüorum dedi :1::1::1:
bende neyyyyyy dedim hahahaahahhaah

Dedi ki herşeyden yiceksin ama az ve zamanında yiyeceksin dedi. Yani mc donalds yiyeceksen gündüz yiyyeceksin ve sonraki 3 gün dikkat edeceksin dedi.
Çok yediğin günün ertesi günü çok hareket edeceksin, çünkü yenilen şeyler takip eden 1-2 günde kilo yapar dedi.
Bana da 1-2 ayda bir geleceksin dedi.
Birçok hastam oldu, koruma da kilo vermeye devam etti dedi. Çünkü aslında o dönemde kafanız daha rahat oluyor dedi.
Ne zamanki yesende kilon sabitlendi o zaman bırakacagız dedi :ssz:

Sordum cnm. Ben korumayı 2 yıl düşünüorum dedi :1::1::1:
bende neyyyyyy dedim hahahaahahhaah

Dedi ki herşeyden yiceksin ama az ve zamanında yiyeceksin dedi. Yani mc donalds yiyeceksen gündüz yiyyeceksin ve sonraki 3 gün dikkat edeceksin dedi.
Çok yediğin günün ertesi günü çok hareket edeceksin, çünkü yenilen şeyler takip eden 1-2 günde kilo yapar dedi.
Bana da 1-2 ayda bir geleceksin dedi.
Birçok hastam oldu, koruma da kilo vermeye devam etti dedi. Çünkü aslında o dönemde kafanız daha rahat oluyor dedi.
Ne zamanki yesende kilon sabitlendi o zaman bırakacagız dedi :ssz:

oo uzun zaman iki yıl :) ama değer ;)

Back