ben bugün isyanlardaydım
söylenip durdum
o kadar az yedim de nie az kilo verdim vs vs
dedim ki bi arkadaşım 6 kilo verdi (senden bahsettim :)))
o da dedi ki kişiden kişiye değişir kilo vermek, eğer arkadaşın aldığı kiloyu yakın bir zamanda bir anda hızlı aldıysa aynı hızda geri verebilir. (oturmuş kilo dedikleri bu olsa gerek)
bi de malum bende alkol durumu var. istiosan dene 1 ay içme dedi.
benim sosyal hayatımda maalesef hep alkol var. ya evde oturmam lazım 1 ay, hiç çıkmamam lazım akşam-gece gezmelerine ya da çıktığımda içmemem lazım. ki bunlar mümkün değil. Çünkü o zaman erkek arkadaşım bensiz çıkıp gezecek bunu da istemem.
Çıktığımda içmeden de duramam: çünkü kalabalık arkadaş gurubu ile çıkıoruz herkes içio, akşam 7 de yemeğe çıkıoruz başlıolar içmeye ve bu sabah 5 e kadar sürüo. Alkol almadan çekilebilir mi? dayanılabilir mi? ben çekemem, dayanamam bu nedenle zaten yemeğimi kısıyorum.
O da bu yüzden artık sporu sokalım hayatına dedi, gün aşırı 30 dk dışarda tempolu yürü dedi. böyle tolere edelim alkolü dedi.
5 tane hastası varmış hergün alkol alıomuş ama kilo veriolarmış, nedennn çünkü hepsi erkekk

erkekler tolere edebilio kızlara göre.
bilimsel bi açıklamadan bahsetti: saat 15:30 - 16:30 arası spor yapmak daha çok yağ yaktırıyormuş. düzenli spor yapan hastalarında denemiş, gerçekten daha fazla yağ kaybetmişler. Bana dio ki eger zaman ayırabilirsen o saatlerde, yanında spor ayakkabını taşı, giy ayağına, çık ofisten bi yarım saat yürü dedi. Deneyeceğim, en olmadı saat 17:00 de fln yaparım artık, eve erken gidebildiğim zamanlar.
haftasonu kaçamağımı hiç sorun etmedi, eskiden yediğinin daha da azı yemişsin zaten dedi.
Bi de genel olarak herşeyi kesmemi istemiyor. Diyetin bittiğinde neler yiyeceksen şimdi de ara ara kaçamaklar şeklinde ye dedi. Alkolü de iç dedi, yoksa sen sonra yine içicen dedi. Şimdi içmezsen, sonra içersen alkolü gören vücut hemen kilo alır dedi.
Bu yüzden ben memnunum aslında dedi. Verdiğin kilo da az değil dedi.
Karbonatlı suyu sordum. Hiçbir zararı yok, hep içebilirsin dedi. Benim gecen gün biraz miğdem agrımıştı, ondan 2 gün ara verdim dedim, o da enteresan dedi, migde agrılarında da karbonatlı su işe yarar dedi. Neyse sen 2 gün aradan sonra devam et dedi :)
Ne çok yazdım yahu, oku oku bitmez şimdi. Söylenecekler yine gündüz gelemeyen arkadaşlar haahahahahahha