• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

bende adetim bitince kullandım canım 3 gün daha var ama. çok zor kullanmak adı neydi seninkinin
Benimki gynoflor diye bişey. Doğal vajina ph düzenleyici. Eczaciyada gebelik planladigimi soyledim sorun olmaz dedi.O nedenle kullandim. Sen bence doktoruna danis hamilelik işini. Benim eşim antibiyotik kullanirken doktor korunun dedi cunku

Benimki gynoflor diye bişey. Doğal vajina ph düzenleyici. Eczaciyada gebelik planladigimi soyledim sorun olmaz dedi.O nedenle kullandim. Sen bence doktoruna danis hamilelik işini. Benim eşim antibiyotik kullanirken doktor korunun dedi cunku
canım sordum zaten her zamanki doktorum. ilaç bitince deneyin 2-3 ay daha dedi. ilaç bitince devam edeceğiz:) sorun olmaz dimi

benım bat da yaklasıyor ama hıcbır hamılelık belırtım yok sadece sol kasık sancım var o da cok normal zaten yanı benım de bır dahaki aya kaldı umutlar

benım bat da yaklasıyor ama hıcbır hamılelık belırtım yok sadece sol kasık sancım var o da cok normal zaten yanı benım de bır dahaki aya kaldı umutlar
Hıc oyle dusunme canım dur bakalım herkeste belirtı olacak dıye bisey yok seninle bat larımız aynıydı sanırım.. Adetle hamilelık belırtılerı benzer oluyor ben olmazsam pazar gunu test yapıcam erken mı bilmiyorum ama

Happy yy ilk tebrik eden ben olayım hamilesin sen :KK19:
canım valla hiç öyle hissetmiyorum bu stresten dolayı gelmiş olabilir ya da üşüttüm yoksa yerleşme kanaması değildi bence:stop: sivilcem de çıktı adet gelebilir :eek:ama siz böyle söyledikçe de hoşuma gidiyor olmasa da mutlu oluyorum :KK15::KK37:siz benden önce hamiş olacaksınız bakın görün P preg :KK46: T turkuazkebelek :KK46:

canım valla hiç öyle hissetmiyorum bu stresten dolayı gelmiş olabilir ya da üşüttüm yoksa yerleşme kanaması değildi bence:stop: sivilcem de çıktı adet gelebilir :eek:ama siz böyle söyledikçe de hoşuma gidiyor olmasa da mutlu oluyorum :KK15::KK37:siz benden önce hamiş olacaksınız bakın görün P preg :KK46: T turkuazkebelek :KK46:
iddiaya var mısın :KK59: Kaybeden ne alsın :KK71:

varım varım iddiayı kaybeden ne alsın ne yapsın bilemedim şimdi tek bildiğim çoğu zaman kaybettiğim :mad::mad:
hahahahha y,ne kaybedeceksin bebeğim parana yazık. Canım boşyere umutlandırmakta istemem ama sen belirtileri söylemeden çok önce ben senin çabucak hamile kalacağını hissetmiştim. Yani burda melev hariç kimseyi tanımıyorum ama hep Happy beklemeden hamile kalır diye düşündüm ben. Bakalım bekleyelim ve görelim

hahahahha y,ne kaybedeceksin bebeğim parana yazık. Canım boşyere umutlandırmakta istemem ama sen belirtileri söylemeden çok önce ben senin çabucak hamile kalacağını hissetmiştim. Yani burda melev hariç kimseyi tanımıyorum ama hep Happy beklemeden hamile kalır diye düşündüm ben. Bakalım bekleyelim ve görelim
Ahh yavrucum bebıslerımız olsun da dıle benden ne dilersen:KK49: belki bende seneye İstanbul a temelli gelırım tanışırız :Dyok yok umutlanmak ıstesem de olmuyor gecen ay cizgi gormedım ya alışkınım artık:KK39:

Bn de turkuaza katiliyorum hamilesin sennnnn yerlesti bu bebiss

Back
X