- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
- #1.301
takacaklaaarrrr :) Sen ne kadardır deniyorsun canımCanlarım istiyoruz istemesinede bizi pek takmıyo yavrucaklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takacaklaaarrrr :) Sen ne kadardır deniyorsun canımCanlarım istiyoruz istemesinede bizi pek takmıyo yavrucaklar
Profil resmi sana mı ait. Maşallah ne kadar güzelsin. Senin gibi bir kızın olsun inşallahCanlarım istiyoruz istemesinede bizi pek takmıyo yavrucaklar
Evet bende tutmadı o hesap buyuk ıhtımalleBen daha bu ay çalışıcam :) Normalde 28 günde bir adet görüyorsan 14. gün yumurtlamadır ama tutmuyor herkeste o hesaplama. Sen bir ovu. testi al bence
yidin testimiK
Evet bende tutmadı o hesap buyuk ıhtımalle
Evet cnm eşimle ben orda makyajsız çıkmıştım ama teşekkürler allah sanada olmayanlarada nasip etsin inşallahProfil resmi sana mı ait. Maşallah ne kadar güzelsin. Senin gibi bir kızın olsun inşallah
AminnnEvet cnm eşimle ben orda makyajsız çıkmıştım ama teşekkürler allah sanada olmayanlarada nasip etsin inşallah
2 sene olcak tatlm sorun yok ama olmuyo bi ton kürler fln deniyoruz ama nasip olmadı çift çizgitakacaklaaarrrr :) Sen ne kadardır deniyorsun canım
canım benim çok gençsin daha. Bir sıkıntıda yoksa mutlaka gelecek o nazlı bebek.2 sene olcak tatlm sorun yok ama olmuyo bi ton kürler fln deniyoruz ama nasip olmadı çift çizgi
Eşimin yaşı 35 oldu o yüzden biraz hızlı gelse mutlu olcam:)canım benim çok gençsin daha. Bir sıkıntıda yoksa mutlaka gelecek o nazlı bebek.
Senın esının yası daha 35 miş ben 36 yaşındayım esım de 45 bızım daha vahimEşimin yaşı 35 oldu o yüzden biraz hızlı gelse mutlu olcam:)
Ah ah koşun yatagaaa boş durulan her vakit vahimmm :)Senın esının yası daha 35 miş ben 36 yaşındayım esım de 45 bızım daha vahim
Kocayı bulsam kosacam da bır hafta yoktu dun yoldan geldı hemen uyudu sabah da yola cıktık İstanbula geldık bugun toplantısı vardı aksam da ıs yemeğinde ben de uzun süredir goremedığım arkadasım T turkuazkebelek te kalıyorumAh ah koşun yatagaaa boş durulan her vakit vahimmm :)
Ben verimsiz dönemimdeyim tükkan kapalı benim malesef Ama bi bitsin kocamı doğduğuna ve evlendiğine pişman edicem bu ayyyyy Sonuçta en ufak fırsatı değerlendirelim ki ihtimal artsın dimiAh ah koşun yatagaaa boş durulan her vakit vahimmm :)
Sabahın köründe denedim uykuya daldım dalıcam denedim nezleyken çok yorgunken uykudan uyanıp her şekilde denedim yokkkk bacılarr üstü çıkarmadan bebek geliyo aklıma en başından en sonuna kadar bebek bebek bebek:))
Hahahahah ay halimize bak çocuk olsa off kim banyo yapcak yaaa başım agrıyoBen verimsiz dönemimdeyim tükkan kapalı benim malesef Ama bi bitsin kocamı doğduğuna ve evlendiğine pişman edicem bu ayyyyy Sonuçta en ufak fırsatı değerlendirelim ki ihtimal artsın dimi
ayyy yumurtlama dönemime denk gelseydi sinirden kavga ederdim ortada yoksun nerdesin diye:))Kocayı bulsam kosacam da bır hafta yoktu dun yoldan geldı hemen uyudu sabah da yola cıktık İstanbula geldık bugun toplantısı vardı aksam da ıs yemeğinde ben de uzun süredir goremedığım arkadasım T turkuazkebelek te kalıyorum
senin biyolojik saat alarm veriyo bebek acele etmeli . Canım çok klasik biliyorum ama stres yapmamak lazım sanırım. Bebek için yapmamalı şekerim kendin için yap değerlendirmeleriSabahın köründe denedim uykuya daldım dalıcam denedim nezleyken çok yorgunken uykudan uyanıp her şekilde denedim yokkkk bacılarr üstü çıkarmadan bebek geliyo aklıma en başından en sonuna kadar bebek bebek bebek:))
Sen bide bzii düşün canımBen daha Ikı ay oldu deneyelı bu ay ucuncu olacak tabı yumurtlamayı kacırmadıysam ben bile stres yaptım
Aaaa bacıımmm ne banyosu çalışmayı yapıyosun ayakları dikip yatmak gerekiyor banyonu bile yapamıyosun nasıl iş anlamadım. Anacım millet ceketi atsan hamile kalıyo biz binbir numara çekiyozHahahahah ay halimize bak çocuk olsa off kim banyo yapcak yaaa başım agrıyo
ayyy yumurtlama dönemime denk gelseydi sinirden kavga ederdim ortada yoksun nerdesin diye:))