• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kizlllaarrr her tarafım agriyo. Bi koy insan agirladim daha bi postası yolda. Sabahtan beri popomu yer görmedi :KK43: o nedenle karnim belim her yerim agriyo :KK43: Belirtiyle alakası yok yani. Zaten daha 2 hafta 5 günlük :)
Ahh canım gecmis olsun allah guc kuvvet versin dikkat et kendine

Sağol kuzum. Neyseki bitti. Temizleme kısmı yarın kaldı tabi ki. Çoluk çocukta gelince dağıldı. Sende ne var ne yok. Karın ağrısı bel ağrısı falan var mı. Yani adet olacakmışssın gibi hissediyormusun
evet cnm her tuvalete gittiğimde oldugumu sanıyorum goguslerım cok agrıyo karnımda ara ara agrıyor butun belırtıler var

Cnm sikma canini daha erken oldugundan oyle cikmistr. ben de yapcktm test vazgectim negatif cikar da moralim bozulur diye vazgectim.
Yapma canım, keşke bende yapmasaydm. Ama topiclerde 3 gün kala 4 gün kala ögrenenleri görünce yapmak istedim. Artık adet günümü beklicem adet olmazsam sonraki günlerde yaparm..

evet cnm her tuvalete gittiğimde oldugumu sanıyorum goguslerım cok agrıyo karnımda ara ara agrıyor butun belırtıler var
ya canım yazmayayım diyorum tutamıyorum kendimi. Bunlar tam hamilelik belirtisi ve umarım dediğim çıkar. Sen adet günü test yaptın dimi canım. Normal testti sanırım erken test değildi. Peki biraz bekletip baktın mı

Off ya idrara geç düşüyo diyolar,, kimisi de adete 4 gün kala silik cizgiyi görüyor. Neye inanacağımı şaşırdım

Aynen öyle canım, regle 4 5 gün kala hamilelğini öğrenen çok, herkesin bünyesi farklı tabii.. acaba geç döllenme mi oldu diye düşünmeye başladım artık :KK43:

Aynen öyle canım, regle 4 5 gün kala hamilelğini öğrenen çok, herkesin bünyesi farklı tabii.. acaba geç döllenme mi oldu diye düşünmeye başladım artık :KK43:
Canm benimm için geç döllenme die bişy olamaz, yumurtlamam 16. Gündü bizimde 14,16 , 18 de ilişkimiz oldu. Olsaydı çıkardı şimdiye

Kızlarrr selamm:KK31:... Forumda belirsizlikler hakim sanki, en zoru da adet günün geçince beklemek :110: ama @happy85 canım sanki sende umut var gibi inşallah hayırlı haberlerini alırız :KK39: benim eşim hala doktora gitmedi deli olucamm:mad::mad: bende bişey çıksaydı çoktan koşa koşa gitmiştim doktora.. böle boş boş bekliyorum sıkıldım valla :KK51::KK51:

Kızlarrr selamm:KK31:... Forumda belirsizlikler hakim sanki, en zoru da adet günün geçince beklemek :110: ama @happy85 canım sanki sende umut var gibi inşallah hayırlı haberlerini alırız :KK39: benim eşim hala doktora gitmedi deli olucamm:mad::mad: bende bişey çıksaydı çoktan koşa koşa gitmiştim doktora.. böle boş boş bekliyorum sıkıldım valla :KK51::KK51:
bu erkekler hakikaten rahatlar. benim eşimde öyledir. Evet herkes beklemede, ben gün sayıyorum. Adete 8 gün kaldı :)

Back
X