• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Bebe tıme denen o sacma testı kullanmayın...ben cok rahat ve stressızdım hatta yumurtlama gunlerı yeterlı ılıskı olmadıgından unudum da yoktu pek ben cızgılerı gorunce umutlandım dun ucuyodum yarın kan testı yaptrcam dıye sonucu kendımden o kadar emın aldım kî...durduk yere hayal kırıklıgı yasadım gercı ıkı gun var daha adetıme belkı bı suprız olabılır hayrlısı dıyces artık

Ben de çok olumsuz yorum okudum aldıktan sonra.. Ben hala regl olmadım ama bebe time testinde negatif çıktı.. :KK43:

MERHABALAR BEN GEBELİK PLANLIYORUM AMA TAM OLARAK KARAR VEREMİYORUM KIZIM 5,5 YAŞINDA VE ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM OKULA BAŞLAYACAK ACABA DENK GELMESİ ZOR OLUR MU TABİ RABBİM NASİP EDERSE

Benım lekelenme basladı bugun yarın gelir sen hamıle olabılırsın bence bırkac gun bekle de kan testı yaptır bakalım ınsallah senden alırız guzel haberleri

Benım lekelenme basladı bugun yarın gelir sen hamıle olabılırsın bence bırkac gun bekle de kan testı yaptır bakalım ınsallah senden alırız guzel haberleri
Canim hıc sanmıyorum bakalım pazartesi gününe kadar bekleyecegim umudum olmadıgı ıcın beklemek zor gelmiyor akısına bıraktım senın icinde hayırlısı bır dahaki ay olacak ben inanıyorum

Kizlllaarrr her tarafım agriyo. Bi koy insan agirladim daha bi postası yolda. Sabahtan beri popomu yer görmedi :( o nedenle karnim belim her yerim agriyo :( Belirtiyle alakası yok yani. Zaten daha 2 hafta 5 günlük :)

Benım bat yarın ya bı mucıze olsada kanda yukselse deger ya... Esımde cok uzuldu hayırlısı bakalım

Kızlar adetime 3 gün kaldı ve ben bugün dayanamadım idrar testi yaptım. Negatif çıktı :KK14: Silik milik bile çıkmadı ya moralim çok bozuk :mad::mad::mad:

Back
X