Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Sabah 06:00 da kalktim, cildimi temizledim, kil maskemi yaptım, buzumu sürdüm, elma sirkeli suyumu içtim, nemlendiricimi sürdüm, tam miss gibi olmuştum ki, markete gitmeye karar verdim bi ton makyaj yaptım ne ise yaradi acaba o kadar şey

Kızlar yaaa, ara sıra evde yaptığınız maskedir, bakimdir ne bileyim güzellik formülleriniz varsa paylassaniza, bu ara çok taktım bu konulara....

Şimdi markete gidip yumurta sebze falan alacağım, çıkmışken bi 40 dk yürüyüş yapayım diyorum, cevap yazamazsam merak etmeyin, dönüşte bol bol yazarım bugün protein ekmek yapacağım kendime..

Günaydın (gerçi nerede ise öğle oldu :) ) no_name_ , latiyya , ISILDURU
Dünü güzel atlattım gece biraz açlık hissi oldu ama mideme " seni duymuyorum canımm zırlama boşuna dedim "
Sabah kahvaltım 12 yeşil zeytin+2 haşlanmış yumurta+ biraz maydanoz. Ciddi doyuyorum yumurta ile ekmeksiz kahvaltı müthiş bir duygu imiş yav...
Lahana çorbama devam edeceğim.
no_name_ acıkırsam dediğin gibi tarçınlı süt deneyeceğim açlıktan ziyade tatlı isterse canım.
Fakat şu sıra henüz o boyutta değilim sanırım, ilerleyen günlerde olacaktır. Açlığa yoğurt iyi geliyor bana,
bir dönem akşamları yoğurdu biraz süt ve su ile karıştırıp içine ekmek kabuğu doğruyordum ve koca büyük kase tok tutuyor ve çok severek yiyordum, işe yarıyor...
Yoğurt mylmayı 30 yıl kadar önce rahmetli babaannemden öğrenmiştim. En ufak detayı anlatmıştı canım benim.
Köy sütü bulmam zor oluyor ama bulduğum zamanlarda çok mutlu oluyorum mayalayınca. Birgün eşim sütü eve getirene kadar ofisin blkonunda bekletmiş akşam kaynamadan kesildi süt. 5 lt süt çok canım sıkıldı.Sonra hoop çökeleğe çevirdim az tuz ile. Çok iyi miydi? Hayır ama yedik yumurta ile sabahları vs
ISILDURU ne güzel kilo vermişsin, istediğin kiloya ulaşırsın inşallah
no_name_ ben makyaj yapmıyorum canım, fakat cildim yaşıma göre sıkı ve dinç imiş, öyle diyorlar :)
bunu sanırım çok makyaj malzemesi kullanmama ve asıl etken sanırım çok su içmeme borçluyum. ( ciddi çok içiyorum)
Fakat arada eser kuyruklu bir göz makyajı yapıp en koyu rujumu sürerim.
Hatta artık ruj süreyim en azından diyorum kendi kendime :)
Rahmetli babaannem evde asla pijama vs gibi kıyafetle dolaşmamı istemezdi.Güzelce giyin çokk az allık sür yanakların sçlarını topla tepeden. Hahhh şimdi güzel oldun der rahatlardı.
Haaa bir cümlesi vardı : Güzellik On dur, dokuzu dondur.
Şu kiloları vereyim kalan 45 yılımı fıstık gibi geçirmek istiyorum.
no_name_ umarım güzel bir yürüyüş olmuştur. Bakalım ben nasıl bir gün geçireceğim bugün spor adına

Leptin hormonu ile ilgili cümlelerinizi okudum 5 saat diyorsunuz ona dikkat edeceğim. Aklınıza geldikçe paylaşın lütfen benimle...
Amma uzun yzmışım haa

ne güzel şeyler yapmışsın cildin için daha nolsun. önce temizlemişsin, sonra nemlendirmişsin. benim de en çok dikkat etmeye çalıştığım şey temiz ve nemli bir cilt. gece makyajla yatmam. fondöten sürmem özel günler dışında. bir tanıdığım yüzüne yoğurt sürerdi:) buz da çok iyi. maden suyunu kalıplarda dondurup onu da uygulayabilirsin yüzüne.
kız markete giderken bi ton makyaj mı yapılırmış allah iyiliğini versin:) eve gelince hemen sil bari.

merhabaa zinnia :)
kahvaltın güzelmiş ama peynir de mi eklesen.
babaannen ne kadar dikkatliymiş ne güzel.
benim sporla alakam yok ya tek sporum alışveriş:)
leptin hormonunu seviyoruz.
bütün hormonlar bi yana,
leptin bi yana

canımmm maşallah süpper gidiyorsun, eminim kısa sürede istediğin kilolara kavusacaksın

ben de bu sene 39 yaşındayım artık, biraz bakım yapmam gerek diye düşünüyorum. Çok şükür cildim ile ilgili bi sorunum yok, yağlı bir cildim var ve bakım ürünlerine artık yönelmek istedim..sanırım bizde genetik 85 yaşında vefat eden anneannemin de, teyzelerimin ve annemin de neredeyse yok derecede azdır kırışıklıkları....fakat annem inanılmaz önem verir cilt bakımına...sürekli sporunu yapar, ve hep bi malzemeler kullanır yüzü için, vücudu için, maşallah genç kız gibidir...bana da hayatımda hiç sabun kullandırmadı mesela yüzüme, yüzün kırışır diyerek...

ben de öyle abartı makyaj yapmam ama düzenli fondoten,ruj,allık ve göz kalemi kullanırım mutlaka...çok şükür ki henüz kırışıklığım yok...alnımda çok ufak bi mimik kırışıklığı vardı onu da serum ve kremler ile oldukça azalttım...
henüz kaz ayakları vs başlamadı, ama yakında başlayacaktır, önlem alıp geciktirme derdindeyim

bir de şimdi hazır diyete başlamışken 100 bin bakımına alayım kendimi dedim...youtube da videoları izliyorum sürekli, kim ne kullanmış, neye iyi gelmiş...bir de profesyonel makyaj yapmak istiyorum kendime...kapatıcılar,aydınlatıcılar falan almak istiyorum...bu ara taktım bu konulara

babaannen (Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah) benim kafadanmış..ben de sabahları saat kurar eşimden önce kalkar, duşumu alır hafif ruj,allık makyajımı yapar, ev kıyafetlerimi giyer öyle uyandırırım eşimi...11 yıldır bu hiç değişmedi..mesela eşim benim tırnaklarımı hiç ojesiz görmedi.. ameliyata girdim bu sene ameliyathane kapısında çıkartmalarına izin verdim elimdeki ojelerimi o da 2 şer parmak çıkınca da eşim yoktu anneme sürdürdüm takıntılıyımdır bazı konularda...eşim beni hiç dağılmış görmedi göremez..gün içinde ne yaparsam yaparım... saç bakım yağları,-bu arada tavsiye üzerine 2 haftadır argan ve sarımsak yağı sürüyorum saçıma- boya, temizlik vs tüm işleri eşim evde yokken yaparım, o varken prenses gibi kurulurum köşeme

ayyy benim de düşmüş çenem

maden suyunu eskiden yapardım iyi aklıma getirdin canım bi ara markete gidince alayım...evde aloe vera besliyorum onu koyuyorum buz küplerime, iyi geldiğini düşünüyorum, mesela 15 gündür sabah akşam cildime düzenli buz uyguluyorum ve serumumu çok düzenli kullanıyorum, oldukça fark etti cildim...yoğurdu duymuştum ama yağlı cilt tipi için uygun mu acaba, senin yoğurttan göndersene mis gibi süreyim yüzüme, tertemiz ev yogurduuu

marketimiz maalesef, avm içinde..markete ulaşmak için bi ton dünya markası önünden geçiyorum, tamamen saygımdan

ben de asla makyajla yatmam..yağlı ama hassas bi cildim var, uzun süredir loreal in yüz temizleme suyu ve kadifemsi toniğini kullanıyorum, sadece o iyi geliyor cildime, yoksa hemen sivilcelenme oluşuyor...bu ara kil maskesine kafayı taktım güzel kurutuyor sivilceleeri ve yağını alıyor cildin

leptin tabiki candırrr :) canan hoca yata yata zayıflayacaksınız der ve çok haklı, aç karna yatınca özellikle sanırım leptin tavan yapıyor sabaha kadar, sabahları çok iyi uyanıyorum...

markette güzel karnabahar bulamadım, lahana aldım yine...kıymalı bulgurlu kapuska yapmaktayım....ara sıra sebze de yemeli, yoksa bağırsaklarımız düğümlenecek proteinden

no_name_ ay bravo ya, tiril tirilsin maşallah:)
benim cildim kuruya yakın normal, ama T bölgem yağlı. kil maskesi evet süper.
kapuskaa çok faydalı eline sağlık canım:)

yaaa eşim aradı ben napmışımm kaş yaparken göz çıkarmışım.. gülsem mi ağlasam mı.. eşimin boyun fıtığı çıktı geçenlerde, omzu çok ağrıyor. doktor krem vermişti, teyzelerim de sıcak iyi gelir demişlerdi. eşim krem sürerken hiç rahat durmuyor sevmiyor sürmeyi. dün uyuyordu, ben de zar zor omzuna kremi sürdüm. o da söyleniyor. sonra gittim sıcak su torbası koydum omzuna, ama altına havlu koymadım. direk kazağının üstüne oturttum. şimdi yazık diyor ki sırtım kabarmış galiba yakmışım çocuğu... off

saol tatlım, olmaya çalışıyorum...

oyy eşine çook geçmiş olsun, tehlikeli o sıcak su torbaları..inşallah çok kötü değildir, eczaneden merhem alın bari

zayıflatan bitki çayı yaptım kendime. İsterseniz mlz.leri yazayım:
2 tatlı kaşığı yeşil çay
1 t.k mate
1t.k funda
1 t.k biberiye
1 t.k kekik
1 litre kaynar su ekliyoruz üzerine. kaynatmadan 20 dakika dinlendiriyoruz. sonra içiyoruz.

şu an yatağımın içindeyim. çok yorgun ve uykusuz ve hasta hissediyorum kendimi. dudağımda uçuk çıktı çıkacak :/
kafama taktığım bazı şeyler var. eşim iş yerinde mutsuz.. sürekli stresli halde. belli etmese de bebek mevzusunu da kafasına takıyor biliyorum. bide amerika işi.. netleşse artık ya. oraya gitmek istiyoruz.

offf ne kadar çok malzeme öyle afiyet olsun canım...

amerika için şartları önünüze koyup artılarını ve eksilerini yazıp değerlendirmenizi öneririm canım...3 e 5 e bakmadan mutlu olacağınızı düşünüyorsanız direkt gidin bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…