Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
bugünkü menüm:

sabah: sade ve şekersiz nescafe

öğle yemeği: 1 yemek tabağı kıymalı bulgurlu lahana kapuska, 1 kase yoğurt

akşam yemeği: bol marul salata, yağsız ev yapımı nar ekşisi ile üzerine yağı süzülmüş ton balığı

bol su, 45 dk yürüyüş

harika

canım bildiğim kadarıyla sindirim olmamalı, yani dişler bir şey çiğnememeli ama sıvı alımına izin var..mesela ciklet bile çiğnenmiyor leptini bozmamak için
o zaman ben susayım leptinciler konuşsun:) vay be çiğneme hareketi he? eee ama mideye bişeyler giriyor? beyin sinyali mideden mi yoksa ağızdan alıyor sindirim olduğuna dair? akrebim ben ondan bu detaycılığım anlarsın sen:)

ağızdan alıyor demek ki, sindirim ilk ağızdan başladığı için...sakız çiğnemek de ondan yasak belkide...

ekmeği hayatından çıkar. tabağını küçük kullan. yavaş yavaş ye. tabağın bittikten sonra 2. tabak yemeği canın isterse bi 10 dakika bekle. az yemek konusunda bildiklerim bunlar:)
Kahvaltıda biraz yiyorum ekmek.akşam da bir iki lokma.yemezsem kendimi eksik hissediyorum.bugunku 6 saatlik açlığimdan sonra 6da akşam yemegimi yedim.acıkmıştım.kuru fasulye vardı.2.tabagi da aldım.ama yarım tabaktı.yedim onu da.şu an çatlayacak gibiyim.demek ki yemesem 2.yi iyiymiş.daha onceden de bunu yaşamıştım.bu demek oluyor ki ne kadar aç kalırsan yani uzun aralıklarla yersen ,sanırım mide küçüldüğü için(tabi şu an benim için mümkün değil) fazlasını istemiyor.burdan da ayça kayanın diyetine bağlıyorum.istediģimi yiyebilirim.yeter ki mide uzun sure ac kalarak yememeyi ögrensin.

evet aslında peynir olmadan kahvaltı yapamam.
sadece kaşar kalmıştı evde onu da yemedim.
lor vardı fakat zeytine dalınca kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…