Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
1.72 boy için 62 kilo ideal aslında?
Ideal kilo olarak evet ama sanirsam insan uzun bir sure kilolu olunca dahada zayifliyim dahada dahada diyor...ben istiyorum ki hic fazlalik olmasin ..birde canimin istediklerini yiyip spor yapmali ve kilo almamaliyim diye istiyorum...yoksa disardan bakinca kilolu durmuyorum.

Ben güzel sonuçlar alabiliyoruz leptin uygulaması ile, umarım sende de işe yarar tatlım...Bi de sporu düzenli sokabilsek hayatımıza

Vallahi canim bende sık yemek kilo aldırıyor, ne zaman leptine dikkat etmeye başlıyorum kilo veriyorum...Ben inanıyorum açıkçası buna..

Ben cezaliyim bugün senin menü de çok güzel olmuş...Şimdi akşam yemeğini yiyeceğim.1 kase çorba,omlet ve domates.

Akşam yemeğine sıra geldi..Açıkçası acikmisim ...

1 kase mercimek çorba
2 yumurta ile yapılmış kaşarlı ve jambonlu omlet
Domates

Gunaydinlarrr günlük, günaydın latiyya cım, günaydın selin_01 cim , günaydın gizli takipcilerrrrr

Veeeee tartı gunuuuuu

Bu sabah itibariyle geçen pazartesiye göre -3.5 kg

1 ayda toplam -8.5 tüm kacamaklara ragmennnn

Demekki haftasonu çığrımdan cikmasaydim bu hafta -5 gorecekmisim

Sağlık olsun ne yapalım.. pek gaza geldim,aynen devammmm

harikaaa tebrikler süpersin
ben uzuun zamandır tartılmıyorum çünkü kilomu görmeye korkuyorum

harikaaa tebrikler süpersin
ben uzuun zamandır tartılmıyorum çünkü kilomu görmeye korkuyorum
Teşekkürler tatlım ilk hedefime 9.5 kg kaldı tartıdan kaçınca tırmanıyor kilolar... Ben 10 ayda 4 hamilelik atlattım her biri en az 5 kg geldi yapıştı hormonlar,vitaminler , kürler derken dagildim gittim.tirmandi kilolar, önceliğim kilo değildi...Yoksa 90 kilolar falan yemekle gelmiyor iyi oldu çok şükür yuklerimden kurtuluyorum...

Mrb cnm...gercekten çooook tebrik ederim başarin için...Çok guzel kilo vermişsin...hafta sonu kaçamagin evet olmasaydi hatri sayilir bir kilo gidicekmis ama olsun saglik olsun...arada oda lazim sonucta...ama eminim bu hafta o acigida sen kapatirsin...menulerin cok guzel bu arada...afiyet olsun cnm..

Çok çok saol canim, bakalım bu hafta neler olacak..

Akşam yemeğim, saat 18:30

1 kase mercimek çorba
1 yt mantarlı tavuk sote
1 kase kuru cacık....

Mutfağım kapandı...

Merhaba no_name_
birikim forumlarından yazdıklarını takip ederdim.
Sonra kaybolunca aratıp bir baktım buradasın :)
İlk üyeliğim zayıflama ile başlamıştı, takibi bırakınca üzerine vereceğim kadar kilo alıp miss gibi oldum :)
geçen hafta uzun zaman sonra tartıya çıktım ve hiç grmediğim kiloyu gördüm.
cuma karar verdim ve hafta sonu şehir dışı düğün vs bitirip bugün itibari ile lahana çorbamı yaptım.
biraz ödem atıp midemi hizaya sokup eğer kabul edersen birlikte kilo vermek isterim.

Canim hoşgeldin kabul etmek ne demek, cok keyif alırım. yaz gelmeden gitsin su pis kilolar her yediğini mutlaka yaz ki, kaçamak yapma...Gerçi yazıyorum ama haftasonu kacamagimi görmüşsündür

Lahana çorbası başlangıç için iyi seçim hadi bakalım hayırlı uğurlu bol eksili olsunnnnn

Zaten o kaçamaklar yazmama sebep oldu
içten samimi ne varsa yazmışsın.
ben sabah haşlanmış yumurta 10 zeytşn ( kayınvalidem bahçeden toplayıp hazırlamıştı gidip aldım geldim haftasonu :))
çeyrek peynir yani bir mandalina büyüklüğünde lor peynirden yapılmış otlu peynirin çeyreği :)
öğle saatlerinde lahana çorbamı pişirdim
futbol topu büyüklüğünde lahanın yarısı+5 soğan+1 demet maydanoz+ 250 gr yazdan hazırladığım domates +bol kırmızı biber+sumak+sirke
3 büyük kase içtim
çay demledim 1 kazan onu içeceğim artık bu akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…