Ideal kilo olarak evet ama sanirsam insan uzun bir sure kilolu olunca dahada zayifliyim dahada dahada diyor...ben istiyorum ki hic fazlalik olmasin ..birde canimin istediklerini yiyip spor yapmali ve kilo almamaliyim diye istiyorum...yoksa disardan bakinca kilolu durmuyorum.1.72 boy için 62 kilo ideal aslında?
Ben güzel sonuçlar alabiliyoruz leptin uygulaması ile, umarım sende de işe yarar tatlım...Bi de sporu düzenli sokabilsek hayatımızaSpor gecen haftaya kadar ara ara yapiyordum..odamin birini spor salonuna cevirdim resmen..ama gel gor ki ne kadar yapiyorum..sadece cocuklarima yariyor benden cok spor yapiyorlar 2.5 ve 5 yasinda iki oglum var...onlara oyun alani oldu anlicagin...evet leptin hormonu uygulamasina bayildim resmen..bu hafta bu uygulamayla bakim bakim ne kadar gidicek...
Vallahi canim bende sık yemek kilo aldırıyor, ne zaman leptine dikkat etmeye başlıyorum kilo veriyorum...Ben inanıyorum açıkçası buna..canım bişeyi merak ediyorum. hani 4 saat aç kalınca yağ yakımına geçiyormuş ya vücut, birde diyorlar ki 2 saatte bir ye ki metabolizman sürekli çalışsın. aç kalırsan yemek yediğinde vücut kıtlık var sanıp kendini korumaya alarak her yediğini depoluyormuş yağa dönüştürüp? bu efsane mi şincik?
Ben cezaliyim bugünbana kızıyordun ölüm orucuna girdin diye, şu yediklerine bak. akşam ne yiyeceksin?
bu sabah azıcık omlet, portajal suyu ve peynir yedim. öğlen 5 tane ızgara köfte, 1 dilim kek. şimdi de zerdeçallı, karabiberli, pul biberli ve tarçınlı yoğurt yiyorum. eşim gelince onla da yaptığım fırında tavuktan biraz yicem.
afiyet olsun bebişimm:) spor yok mu aaa çık yürü diyom sana hiç olmazsa hemiAkşam yemeğine sıra geldi..Açıkçası acikmisim ...
1 kase mercimek çorba
2 yumurta ile yapılmış kaşarlı ve jambonlu omlet
DomatesEki Görüntüle 1943506
Sende var galiba spor canım.afiyet olsun bebişimm:) spor yok mu aaa çık yürü diyom sana hiç olmazsa hemi
hayır yok ama yapmaya da niyetim yokSende var galiba spor canım.
Hahahaaaa o da iyiymişhayır yok ama yapmaya da niyetim yok
harikaaa tebrikler süpersinGunaydinlarrr günlük, günaydınlatiyya cım, günaydın selin_01 cim , günaydın gizli takipcilerrrrr
Veeeee tartı gunuuuuu
Bu sabah itibariyle geçen pazartesiye göre -3.5 kg
1 ayda toplam -8.5 tüm kacamaklara ragmennnn
Demekki haftasonu çığrımdan cikmasaydim bu hafta -5 gorecekmisim
Sağlık olsun ne yapalım..pek gaza geldim,aynen devammmm
Teşekkürler tatlımharikaaa tebrikler süpersin
ben uzuun zamandır tartılmıyorum çünkü kilomu görmeye korkuyorum
Mrb cnm...gercekten çooook tebrik ederim başarin için...Çok guzel kilo vermişsin...hafta sonu kaçamagin evet olmasaydi hatri sayilir bir kilo gidicekmis ama olsun saglik olsun...arada oda lazim sonucta...ama eminim bu hafta o acigida sen kapatirsin...menulerin cok guzel bu arada...afiyet olsun cnm..Gunaydinlarrr günlük, günaydınlatiyya cım, günaydın selin_01 cim , günaydın gizli takipcilerrrrr
Veeeee tartı gunuuuuu
Çok çok saol canim, bakalım bu hafta neler olacak..Mrb cnm...gercekten çooook tebrik ederim başarin için...Çok guzel kilo vermişsin...hafta sonu kaçamagin evet olmasaydi hatri sayilir bir kilo gidicekmis ama olsun saglik olsun...arada oda lazim sonucta...ama eminim bu hafta o acigida sen kapatirsin...menulerin cok guzel bu arada...afiyet olsun cnm..
MerhabaGunaydinlarrr günlük, günaydınlatiyya cım, günaydın selin_01 cim , günaydın gizli takipcilerrrrr
Veeeee tartı gunuuuuu
Canim hoşgeldinMerhaba @I'm Mad
birikim forumlarından yazdıklarını takip ederdim.
Sonra kaybolunca aratıp bir baktım buradasın :)
İlk üyeliğim zayıflama ile başlamıştı, takibi bırakınca üzerine vereceğim kadar kilo alıp miss gibi oldum :)
geçen hafta uzun zaman sonra tartıya çıktım ve hiç grmediğim kiloyu gördüm.
cuma karar verdim ve hafta sonu şehir dışı düğün vs bitirip bugün itibari ile lahana çorbamı yaptım.
biraz ödem atıp midemi hizaya sokup eğer kabul edersen birlikte kilo vermek isterim.
Zaten o kaçamaklar yazmama sebep olduCanim hoşgeldinkabul etmek ne demek, cok keyif alırım. yaz gelmeden gitsin su pis kilolar her yediğini mutlaka yaz ki, kaçamak yapma...Gerçi yazıyorum ama haftasonu kacamagimi görmüşsündür
Lahana çorbası başlangıç için iyi seçimhadi bakalım hayırlı uğurlu bol eksili olsunnnnn