Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Ohhhh missss menü süper olmuş, afiyetler olsun ilk 3 gün biraz zorlayıcı olacaktır.cok açlık hissedersen ve tatlı isteğini olursa tarçınlı süt iç canım, çok iyi geliyor

Akşam saatlerinde zorluk çekersen ayran,süt en iyi kurtarıcılar....

Ah bi de spor ekleyebilsek 10 numara olacak ama bı turlu baslayamiyorum aktif spora

Tamamdır ayran yaparım gece eğer or olursa, ve süt ile tarçın.
Spor evet ya beni bu hallere düşüren zalim aşk Spor
Yıllrdır bir şekilde sporla dengeledim kilomu fakat yaklaşık 1 yıldır ( yazın yürüyüşleri vs saymıyorum geçersizler ) spor yapmıyorum ve sonuç 88 kg
1,65 boya artık düşün
kaslıyım dinçim kalın kemikliyim vs işe yaramıyor artık.
sabah 6 da kalkıp yürüyüp sonra salona geçip ağırlık çalışan benden eser kalmadı.
20 yıllık çalışma hayatımda ilk kez sömestr tatilinde izin aldım 1 hafta önce kızım için sonra kendim için.
Ve başladım bakalım bugün biraz bisiklet karın vs çalışıp.
Umarım devamı gelir demiyorum.
Devamı gelmek zorunda yoksa yüksek tansiyondan perte çıkacağım

Suppersin, hemen düşer emin ol..Spora alışık vücutlar sıkı ve dinç oluyor, benim de hep spor vardı eskiden hayatımda, ilk 2 sene kadar önce oturarak hiç kalkmadan çalışmaya başlayınca kilolar tırmanışa geçti..İş ortamında zaten stres var, akşam isten cık, eve gel ye iç yat, kabardim da kabardim...Mayalı hamur gibi sistim vallahi

Neyseki işin zor kısmı karar vermekti, bundan sonra tartıda hep eksi göreceğiz sekerimmm

Evvett ve güzel veriyorsun okuyabildiğim kadarı ile :)
vee en güzeli henüz ocak 24 bugün
Saatlerin normale uyduğu daha doğrusu 6 da günün biraz aydınlandığı anlarda yürüyüşlere başlar akşamları sıkılaştırırsam haziran ayına hedefe ulaşırım sanırım.
8 kg mart ortasına kadar
10 kg mayıs ortası diyelim
kalanlar haziran
temmuzda ise dik burun ve popo , rahat nefes

Planlama gayet güzel, hazirana daha çok var, o zamana kadar rahat gitmiş olur kilolar

İyi gclr bende katılmak istiyorum klasik bı akrepte benim zira doğum sonrası 103 ile başlayan serüvende an itibariyle 84 um Karatay teyze sağolsun leptinle zayifliyorum iki öğün yemek yiyorum kaçamak yapmazsam çok iyi kilo veriyorum karatayla

He birde acikinca depo oluyor demiş bi arkadaş evet beyine açlık sinyali gittiyse doğru depolama başlıyor ama aç değilsen leptin çalışmaya devam ediyor ben süreyi 5 saatle sinirliyorum

Canim günaydın, hoşgeldin aramıza öncelikle bebisin var sanırım, hayırlı olsun,sağlıklı upuzun güzel bi ömür dilerim bebisinle size

Maşallah çok güzel gitmiş kilolar, seninle aynı kiloda sayılırız .. canan hocanin menü ve taktikler çok iyi... daha önce aynı taktiklerle günde en az 5 km yürüyerek 2 ayda 16 kg vermiştim..Su an yürüyüşe başlayamadım henüz..

Hadi bakalım sevgili akrep, hep birlikte devam edelim yolumuza

Bu arada 19 kiloyu ne kadar zamanda verdin canım? Neler yaptın o süreçte?

günaydın:)
dün fırına peynirli börek yaptırdım, eve getirince dayanamayıp 3 tane gömdüm ama saat akşam 5'ti ve ondan sonra sadece 1 bardak süt içtim. deyim de avutayım kendimi. siz de beni avutun
kahvaltı planım: saat 9da taze sıkılmış portakal suyu, 2 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir.
no_name_ birdahaki öğünü saat kaçta yiyeyim? mercimek çorbası yapayım diyorum yağsız ve bol soğanlı.

Yooo börek deyince bende de akan sular duruyor,kanım çekiliyor resmen afiyet olsun tatlimmm bir şeycik olmaz iki dilim borekten

Araya mutlaka 5 saat koy tatlım iki öğün arasına, kendini bi tart.canan hoca 5 saatten önce acikiyorsan demekki bir önceki öğünde doğru ve yeterli beslenememissin der...Kahvaltıya domates,salatalık marul ekleyebilirsen güzel olur aslında...Çorbanın da yanına yoğurt ekle istersen,sonra çok acikma...

sağol canımm:) tamam 5 saat bekleyecem. domates ve salatalık mevsimi değil ki. o yüzden yemek istemiyorum. yoksa yaz mevsimi olsa asla eksik etmezdim.
tamam yaptığım yoğurttan da yiyeyim. çok güzel tuttu yoğurdum bu arada:) güzel süt bulabilirsen sen de dene çok kolaymış. valla hazırından daha iyi. ben anlatırım sana nasıl yapacağını.

Aaaa evet konusamamistik o mevzuyu,süpersin...ben bi 5 litre sütü heba edince deneyemedim yoğurt yapmayı tekrardan

evet sebzelerin mevsimi değil ama marul mevsimi, sebzedeki karbonhidrat ve life de ihtiyaç var yoksa protein ağırlıklı beslenmek maalesef bağırsak hareketini yavaşlatıp sıkıntı oluşturuyor ...

hımm haklısın onun yerine marul yenebilir. bide bol maydanoz. akşam için zeytinyağlı pırasa pişirecem. az bişey ondan da yerim.
sütün ısı ayarı var sadece, bide bekleme süresi püf noktaları. sen al 2 litre kadar, ben tarif edecem sana.

Pırasa güzel fikir ben de markete gidebilirsem karnabahar alayım istiyorum o da çok tok tutuyor...

Suppersin o halde ben sütçüyü yakalayayim bu ara, mandiraya gitmem zor olur gibi...

Ben sütü yoğurtlu iki senedir kendim evde yapıyorum sutcum var iki kızım var sizlerin bebisi varmı topik sahibi 10 ayda 4 doğum yaptım yazmıştı bir yerde anlamadı ben ?
4 hamilelik atlattım canım, son 1 yıldır korunmayip bebek istiyorduk,ilk hamileliklerim kimyasal ve düşükle sonuçlandı, son hamileliğim 17. Haftada ölü doğum ile sonlandi ben de bıraktım bebek işlerini aldığım kiloları vermeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…