Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189

no_name_

Hiçkimse
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
17.207
29.067

@Am I Mad ............başlangıç: 92 ............ güncel kilo: 79........... .. ilk hedef kilo : 74

latiyya .....................hamişşşşşş , yeğenimiz geliyooorrrrr

zinnia ...................başlangıç: 88,6.......güncel kilo: 79.................hedef kilo:68

sempatik_kiz ...........başlangıç: 64..............güncel kilo: 64..........................hedef kilo: 55

Gunel huseyinli .......başlangıç: .....................güncel kilo: 80 ......................hedef kilo: 60

Mevsimlerden roma ..başlangıç: 106.....güncel kilo: 94,8................ilk hedef: 95

oinone27 ................başlangıç: 103,1 ...........güncel kilo: 100 ......................ilk hedef: 85

Son düzenleme:
Yesssss, hadi bakalım gazamiz mübarek ola

Hafta sonu yiyip içip kuduran ben, pazartesi olunca kuyrugumu kıstırıp kıyım kıyım diyet arayışlarına başladım...

Amacım su ; ki yıllarca defalarca kilo vermiş biri olarak artık bunyemi tanıyorum, ben midemi küstürmeden kilo veremiyorum.ve ben maalesef spor yapmadan incelemiyorum

Bu sefer kararlıyım, o mide küsecek, o spor yapılacak arkadaş! Alt tarafı 2 ay !!!!

Şu anki kilomu boşver, yüksek çünkü, ama hedefim 2 ayda 16 kg!!! Ve ben bunu daha önce basardim!!! Yine yapacağım !

Çok acayip formüllerim, yağ yakıcı iksirlerim var..

Takılin kızlar pesime, gitsin su kilolar artık

Yıllara dayanan tecrubelerime göre, günde 2 öğün beslenmek inanılmaz kilo verdiren bi sistem.canan karatay' in leptin hormonunu hatırlıyoruz bu noktada! Leptin hormonu vücutta yağ yakımını sağlayan hormon, yemek yedikten 4 saat sonra çalışmaya başlıyor, bu sebeple iki öğün arasında en az 6 saat olmalı ki, leptin en az 2 saat çalışıp yağ yakabilsin..

Zira diyetisyenlerin 6 ogunluk beslenme şekilleri ile kilo almış bir insan olarak canan hocaya bu konuda güvenim sonsuz...

İlk gün gerginliği....

Evet ilk gün hep zordur ve de gerer..Gerilmek yok, sakin ve sabırlı olmalı!

Bir günde gitmeyecek bu kilolar, ama 2 ayda gidecek!!! 2 ay , sadece 2 ayda inanılmaz hafif ve fit olmak benim elimde!
Ve ben iradesi çok güçlü bir insanım, bunu başaracağım!!!!

Sabahları elma sirkeli su içmek diyetlerimde yaptığım bir uygulama ...Çok faydasını gördüm, hem incelme adına, hem de saçlarım ve cildim de gordugum inanılmaz değişiklik , parlaklık ve güzellik adına! Bu sabah başladım yine...

Sabah kahvaltı yapacağım, 2 adet haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, 1 yemek kaşığı lor peyniri, marul,salatalık,domates,1 adet de ceviz...Bu kahvaltim 2 ay boyunca sabit olacak...

İlk 3 gün için metabolizma çalıştıran lahana corbami yaptım bile...Kabul ediyorum tadı berbat, içimi zor, ama inanılmaz ödem söktürücü...İlk 3 günde giden 3 kiloluk ödem beni cook motive edecek...

Lahana çorbasını Nasıl yaptım?
1/2 beyaz lahana ( ince ince doğranacak)
3 adet büyük boy kurusoğan,
1 bağ maydanoz,
2 domates,
1 biber
Bol isot ( acı yağ takımında çok önemli)
Bol nane ( lezzet veriyor)

Sabah kahvaltı 10:00 gibi yapacağım.. kahvalti sağlam olduğu için muhtemelen saat 15:00 gibi acikacagim.. lahana corbami 15:00 den sonra içip en önemli kuralım, saat 18:00 de mutfağı kapatmak olacak...18:00 den sonra çok dayanılmaz olursa sadece süt ve ayran içilecek..Sakız dahi çiğnemek yasak, leptin hormonu bozulmayacak...

Bu arada her kadın simartilmak ister, kendinize bakım yapın, bakım için zaman ve para ayırın lütfen...

Cumartesi sabah bir kız arkadaşımla spa ya gittik..Sauna,hamam,havuz, Argan yağı ile saç bakımı , cilt bakımı ve masaj armağan ettik kendimize, inanılmaz rahatlatıcı ve iyi hissettiriciydi...Kesinlikle en az ayda bir tavsiye ederim

Ayrıca günlük bakımıma da devam ediyorum, cildime buz ile şok, nemlendirici ve kırışıklık karşıtı serumumu aksatmadan kullanıyorum..

Sırada sporu hayata sokabilmek var, işte bu, işin zor kısmı

Veeee şekersiz sabah kahvemizi içiyoruz, Türk kahvesi...dozunda kafein candır, metabolizmayi hızlandırır, yağ yakımını yardımcıdır...

Son düzenleme:
Kosubandi nda 30 dk tempolu yürüyüsumu yapmış bulunmaktayım..İlk gün yavaş yavaş başlamalı urkutmemeli bunyeyi

Veee sizin de eşiniz diyete başlayıp sonradan ekmek vs ile diyetini bozup sizinkioti de sabote edip sinirlerinizi hoplatiyorsa , eşiniz hatta diyetiniz için enfes bir çözüm : PROTEİN EKMEGİ afiyetler olsun, korkmadan tuketebilirsiniz, fırından yeni çıktı

Biraz da hislerden bahsedeyim . İlk gün olmasına rağmen, oldukça iyi ve hafif hissediyorum...Baş ağrısı, kan şekerinde düşme, acikma gibi durumlar söz konusu değil...Hatta oldukça tok hissediyorum...kahvaltimin üzerinden tam 4 saat geçti, artık leptin hormonu devreye girip yağ yakımı başlayacak, bu saatleri uzatabilmem çok önemli...Sanırım 3 saat daha bir şey yemeden durabilirim.. hele ki bir sonraki öğünümde yağ yakıcı lahana çorbası varken tencerenin içindeki yeşil bulamaç, içinden alien çıkıp üstüme ziplayacak gibi bana bakmakta ama inanılmaz bir çorba, bu corba ile gecirecegim akşam ogununden sonra yarın hatri sayılır bir eksiyi göreceğim tartida... buna inanıyorum...

Geldik akşam yemegineeeee biliyorum görüntüsü kötü ama tadı hiç de fena sayılmaz...2 kase lahana çorbası içtim ve 1 dilim protein ekmeği yiyerek mutfağı kapattım..Bugün 520 kalori almış oldum..Oldukça az bu kalori ama çorbanın kalorisi çok az...Saat 17 de yemek yiyerek 7 saat ara vermiş oldum ki yaklaşık 3 saat leptin çalıştı...İlk gün oldukça kolay ve keyifliydi ..Bakalım yarın neler olacak

Bu saatlerde açlık bastırıyor maalesef (( acum uleyyynnnnn diyerek 1 bardak süt icilirrrr

Günaydın sevgili günlük akşam aç yatıp sabah tok uyanmak harika bir duyguuuu

Diyetin 2. Gününe merhaba ....

Oldukça hafif hissediyorum, haftada bir tartilma kararı aldim, heyecanı arttırmak için

Bugün klasik kahvaltım ve lahana corbam ile yola devam...Eşim için gün içinde yine protein ekmeklerimden yapacağım, cook seviyor ...

Az sonra markete gidip alış veriş yapacağım, bugün eşim için farklı bir atıştırmalık hazırlama peşindeyim...Bu sabah itibariyle eşim 1.2 kg vermiş..Protein ekmekleri işe yarıyor..Ben henüz tartilmayacagim, çünkü sanırım regl olacağım hafiften ağrılar başladı...

Hangi diyeti yapıyorsanız yapın ister Karatay,ister low carb, ister ketajonik diyet , ister Atkins mantık aynı, aldığın karbonhidrat miktarını azalt, protein ve sağlıklı yağ miktarını arttır... Ama bu demek değil ki tüm gün yumurta,tavuk balık salata ye...İnanılmaz güzel atıştırmalıklar ve menülerle diyetinizi sürdürülebilir kılmalısınız..

Bugün farklı bir şeyler deneyeceğim, önce alış veriş ve açık havada 30 dk tempolu yürüyüs, ardından mutfak

Alış verisimi tamamlayıp 45 dk kadar tempolu yürüyüp mutfağa girmiş bulunmaktayım...Henüz hiç bir şey yemedim, hem aç hissetmiyorum hem de dün akşam 21:00 den beri aktif çalışan leptin hormonumu bozmak istemedim..Açlık hissetmeye başladığımda yiyeceğim...

Evvetttt PROTEİN EKMEGİ ve protein ekmeğinden pizzalarimiz hazırrrrr, tahmin edeceğiniz gibi bunlar benim için değil bu haftalık eşim için, çünkü ben lahana çorbası diyeti yapıyorum haftaya bana da var ama

Bugün güne lahana çorbası ve 2 parça fırınlanmış tavuk göğsü ile başladım..Biraz da yoğurt.saat 13:00 de yedim yemeğimi...Akşam ogunumu 18: 00 gibi yiyerek mutfağı kapatmayı planliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…