ben direk atıyorum. ama bak ben önce yağda kavurup sonra su ekliyorum. mis gibi oluyor.
ay sen ne cadı oldun bugün şekerim, nereye gitti benim bal gibi arkadaşım hep bi çemkiriyosun bugün sen bize ;PHamilelik bu kilo değil,
hiç kimse bana çirkinleştim demesin kilo aldım hamilelikte diye çok kızarım,
bir mucize var vücudunda
haa sonra verememişsen çirkinsin o doğru
ay maşallah yerim çook tatlııı allah bağışlasın canım
oy maşallah senin kuzuna , Rabbim nazarlardan saklasın, upuzuun, keyifl, sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah, bahtı, şansı hep açık olsun, o güzel yüzü hep gülsün inşallahhhh
Ahaha evet veremedim ve gene cirkinimHamilelik bu kilo değil,
hiç kimse bana çirkinleştim demesin kilo aldım hamilelikte diye çok kızarım,
bir mucize var vücudunda
haa sonra verememişsen çirkinsin o doğru
Heee sanki gerçek yüzüm çıktı ortaya,ay sen ne cadı oldun bugün şekerim, nereye gitti benim bal gibi arkadaşım hep bi çemkiriyosun bugün sen bize ;P
yememek lazım da işte balık yapmak koley mi gülüm, hadi sen azıcık çalış ama çok açma arayı hemen gelHeee sanki gerçek yüzüm çıktı ortaya,
kızlar bir de ton balığı yemeyin deyip biraz işlere bakayım
gelirim çok geç kalmadan
Saol canım rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkesi biran önce evlat sahibi yapsın ınş :)ay maşallah yerim çook tatlııı allah bağışlasın canım
hahaha yerim ben senin gerçek yüzünü, canımızsın sen bizim, herhalini pek seviyoruzzzzHeee sanki gerçek yüzüm çıktı ortaya,
kızlar bir de ton balığı yemeyin deyip biraz işlere bakayım
gelirim çok geç kalmadan
Amiiin ınş abla allah olmayipta isteyen herkese bu mutluluğu biran önce yaşatsin ınş :)oy maşallah senin kuzuna , Rabbim nazarlardan saklasın, upuzuun, keyifl, sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah, bahtı, şansı hep açık olsun, o güzel yüzü hep gülsün inşallahhhh
biz de böyle, deli kadınlar topiği burası her an her şey konuşulabilirrrrrKonu ne çabuk değişti özür dilerim
Yanlış anlama lütfen
Amin kuzum Rabbim bahtlarını güzel eylesin...sünnetinde, düğününde incecik olup göbek atmak nasip olsun inşallah sana da :)Amiiin ınş abla allah olmayipta isteyen herkese bu mutluluğu biran önce yaşatsin ınş :)