- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 28
Amiiinnnn :)Amin kuzum Rabbim bahtlarını güzel eylesin...sünnetinde, düğününde incecik olup göbek atmak nasip olsun inşallah sana da :)
canım bizim çeneler düşük, topik arkadaşlarımız bile bize yetişemiyor, okuya okuya telef oluyorlarTelefon sıkıntı
Ondan gerçi eskilere ayak uyduramayız ya
kilo mu alacan?????? hadi canım sana güle güleNeyse idare edin Artık
Bende kilo alcam ya
Ooooooooffffffffff
canım benim çook ama çok yanlış yerdesin, yol yakınken kaç bu topikten, akide şekeri niyetine arada yutuveririz seni biz, açız aççççAma kilolulara imreniyorum napcaaazzz
bol bol kızartma, tatlı, ekmek ye canım, bunların hepsini yanına koy mutfağa almak için bile yerinden kalkma, cips, kola mutlaka iç. meyve suyu iç bol bol günde en az 2 litre...akşam 11 de 1 tencere makarna yap ye, üstüne hemen yat..hatta yatağın içinde falan ye mümkünse...sıfır hareket bool boll yemekle bu iş 1 ayda hallolur, hiç üzülmeAma kilolulara imreniyorum napcaaazzz
afiyet olsun canımmmmKahvaltımı yaptım. 1 tane haşlanmış yumurtadan yumurta salatası yaptım. 1tane zeytin. Yanındada 2 tane biber dolaması yedim. (Biberler ceviz büyüklüğünde)
saol tatlım, ama sen yine de dediklerimi yap çok kısa sürede bol kilo alırsın...Zeton geç düştü anladım
Afiyet olsun
;))
bol bol kızartma, tatlı, ekmek ye canım, bunların hepsini yanına koy mutfağa almak için bile yerinden kalkma, cips, kola mutlaka iç. meyve suyu iç bol bol günde en az 2 litre...akşam 11 de 1 tencere makarna yap ye, üstüne hemen yat..hatta yatağın içinde falan ye mümkünse...sıfır hareket bool boll yemekle bu iş 1 ayda hallolur, hiç üzülme
yuh ama sannaaaaano_name_ kız anam geldi kahve içecez. onun önünde göbek atmayim şimdi :)) ama gitsin yapacam
yemin ediyorum burda ya. hatta şu an bulaşıklarımı yıkıyor canım anaağmmyuh ama sannaaaaahep bi bahane ayol, ben dansediyorum, isteyen etsin o halde...