aynen canım ekle, kırmızı et olur, tavuk olur..bak ben bi bütün tavuğu haşladım bi akşam yarısını, bi akşam yarısını yedim kalan ufak parçalarla da kapuska yaptım hem çok bereketli oluyor hem doyurucu hem de inanılmaz zayıflatıyor protein..hımm ben de porsiyonlarımı büyüteyim o haldeno_name_ . bende de halsizlik oldu bu aralar. özellikle kırmızı et ekleyelim dimi canım? bide bol yeşillik
Ben porsiyon falan ilgilenmiyorum yediğim şey saglikliysa geçen kapuska yaptim kocaaaa tabak doyana kadar yedim bugünde ıspanak var gene aynı şekilde doyana kadar yerim zaten diyet besleniyoruz porsiyon niye küçük tutuyorsunuz kihımm ben de porsiyonlarımı büyüteyim o haldeno_name_ . bende de halsizlik oldu bu aralar. özellikle kırmızı et ekleyelim dimi canım? bide bol yeşillik
adamı çek karşına konuş, bak bana de, ben güzellik için değil sağlık için yapıyorum, sağlıklı yaşlanmak istiyorum, kalp damar tansiyon hastası olmak istemiyorum bunlar çok zararlı sen de yeme, çocuğumuz da görmesin, ben çocuğumuzun düğününde olmak istiyorum sen de aklını başına topla yoksa böyle beslenirsen 40 lı yaşlarında kalp hastalığı bulursun de, ağzına tükür...Benim bazen isyan bayrağını çektiğim gibibak bu adam abur cubur almazsa eve aklıma bile gelmiyor ben bu adamı evden kovayim 2 3 ay
aldın mı tarifi mi canımMercimek yeşil mi kırmızı mı canım, sık yapıyorsun karatay da öneriyor sanki doğru muyum?
Ay senin ifadelerine bayılıyorum yaa agzinami tükürüm olur konusu cam hafta sonuadamı çek karşına konuş, bak bana de, ben güzellik için değil sağlık için yapıyorum, sağlıklı yaşlanmak istiyorum, kalp damar tansiyon hastası olmak istemiyorum bunlar çok zararlı sen de yeme, çocuğumuz da görmesin, ben çocuğumuzun düğününde olmak istiyorum sen de aklını başına topla yoksa böyle beslenirsen 40 lı yaşlarında kalp hastalığı bulursun de, ağzına tükür...
aynen konuş tatlım, böyle böyle kafasına işle, çok sağlıksız besleniyorsun şimdi buna dur demezsek evladımız dahil hepimiz sağlıksız obez bireyler olacağız 10 yıl sonra de, azıcık korkut gözünü...Ay senin ifadelerine bayılıyorum yaa agzinami tükürüm olur konusu cam hafta sonuzaten daha 30yasinda sigaradan sıkıntı cekmelere başladı bile
demek istediğim tabağın büyüklüğü değil ki. besinleri çeşitlendirmeyi kastettim. salata mesela. et. sebze...Ben porsiyon falan ilgilenmiyorum yediğim şey saglikliysa geçen kapuska yaptim kocaaaa tabak doyana kadar yedim bugünde ıspanak var gene aynı şekilde doyana kadar yerim zaten diyet besleniyoruz porsiyon niye küçük tutuyorsunuz ki
Zaten göbeği maşallah baya önden gidiyor :)aynen konuş tatlım, böyle böyle kafasına işle, çok sağlıksız besleniyorsun şimdi buna dur demezsek evladımız dahil hepimiz sağlıksız obez bireyler olacağız 10 yıl sonra de, azıcık korkut gözünü...
Anacim kuru yemiş çok pahalı alamıyorum bendemek istediğim tabağın büyüklüğü değil ki. besinleri çeşitlendirmeyi kastettim. salata mesela. et. sebze...
ben kuruyemişten de yanayım. günde 1 avuç çiğ badem, fındık ve ceviz.
biravuç çok olur beybim diyette, ama kuruyemiş de candır...hem çeşitlendir hem de sağlıklı olanlardan doyana kadar ye..ben bi ara diyet yaparken vallahi de billahi de abartısız legen gibi bir kapta salata yapar,üzerine 2 pk ton balığı koyar yerdim, ama ne yemekkk, anlatamam size, o salatayı ineğin önüne koysan o kadar yiyemez, deli gibi yiyordummm, özellikle öğle menülerinde...ama gel gör ki 2 ayda 16 kilo uçtu gitti, hem de o kadar yemeyedemek istediğim tabağın büyüklüğü değil ki. besinleri çeşitlendirmeyi kastettim. salata mesela. et. sebze...
ben kuruyemişten de yanayım. günde 1 avuç çiğ badem, fındık ve ceviz.
hakkaten gerksiz pahalı, lakin senin eşinin abur cubura verdiği paraları , salama, kaşara verdiğiniz paraları 1 hafta koyk kenara bak kaç kilo kuruyemiş parası yapıyor...yarım kilo alsan 1 ay gider, az az yenecek, onlar da aşırı yağlı çünküAnacim kuru yemiş çok pahalı alamıyorum ben
sevmediğin salata türünü ele alalım mesela, marulu mu sevmiyorsun nedir sevmediğin?Kızlar salatayi hiç ama hic sevmiyorum geçen ton balıklı yemeyi denedim gene olmadı benimde diyette tek sorunum salata yiyememem
Bizimki salamsiz kasarsiz nutellasiz aslaaaa kahvaltı yapmaz :) abur cubur da pazartesi içerde var diye poset poset toplayıp getirir kendine sana almadimki diyor ama ne fayda :) koyamayiz o paraları kenera yanihakkaten gerksiz pahalı, lakin senin eşinin abur cubura verdiği paraları , salama, kaşara verdiğiniz paraları 1 hafta koyk kenara bak kaç kilo kuruyemiş parası yapıyor...yarım kilo alsan 1 ay gider, az az yenecek, onlar da aşırı yağlı çünkü
süppersin tatlım çok iyi yaptın biraz biraz çeşitlendir artık, çeşitlendirmeyince diyeti bu sefer vücut alışıyor hep yediklerine ve kiloyu bırakmıyor..bu metabolizma da bi manyak, habire şaşırtmak istiyor...Salata+üzerine 1 yk tavuk sote karıştırdım.
karnım acıktı görünce
Evet marul sevmiyorum ama dediğin şeyi yaparsam yiyebilirim evetttt allahım neden beynim calismiyorkisevmediğin salata türünü ele alalım mesela, marulu mu sevmiyorsun nedir sevmediğin?
olmadı kaşık salata yap 2 domatesi ufacık ufacık doğra içine 1 salatalık, yarım soğan bunları minik minik hazırla, varsa yarım biber de doğra, bol limon ya da ev yapımı az nar ekşisi, öyle ye...
marul seviyorsan marul olara ye salata yapma, önemli olan çiğ sebze yemek