Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Kızlar selam . Bugün o kadar yoğunum ki hiç birşeye bakaamadım . Ne konuştunuz Allah bilir :) İnanın ne diyet kaldı ne kafa. Sabahtan beri misafir trafiği ,toplantılar sarkan yemek saati . Daha yeni bişeyler buldum da yedim . Tavuksuyu çorba içtim , Az bulgur pilavı ve bir parça göğüs yedim. Sabah kahvaltı eşliğinde toplantı vardı ve mecbur börek yedim . Çünkü müşteriye imzaya gittik , şirketlerinde börek varmış börek çay ikram ettiler , taaa hadımköyden dönerken açlıktan ölürüm diye yedim yani.

iyi yapmışsın canım dünden beri kaç kere etiket attım aklım sende kaldı..akşam ne yaptın sürdürebildin mi bari diyeti?

bir parça börekten,az bulgurdan bir şey olmaz, özlüyoruz, merak ediyoruz, fırsat buldukça gel mutlaka

Evet gördüm etiketlerini ama ne yazık ki koşturmaktan artık nefes alamaz oldum . Sabahtan beri kanuni takipte olan firmalar ile avukatlarla sürekli haşır neşir olmak.. Stres stres stres başka bişey değil yani . Akşam da İstanbul trafiği illallah getirdi artık , 20:30 da evdeydim . Yemek yemedim çay içtim o kadar. Sabah da böreğe dayanamam biraz da o yüzden sanırım . Akşam yemek yiyemyne o kadar yok firmaya gidip , bir de dönüşünü düşününce bir porsiyon yedim yani çayla . Bir de çaycı ablaları kendi elceğizleri ile yapmış .. Bence kimse hamarat olmamalı

Hadimkoymu istanbuldami yaşıyorsun sende neresinden ?

siz kaçın bakalım danstan yaza ben incecik olacağım bi kere Cilekli Turtam latiyya
Ben hergün dans ediyorum ki zaten 15 20 dk siz başlamadan öncede ediyordum kızlar adet oldum çok fena el ayağım titriyor bi halsizlik çöktü birazda acıktım .. nutellaya saldirmadan az bişey eti form ligt yulaf ezmeli musli yiyeyim diyorum ne dersiniz korktum gene nutellaya saldırcam die hızlı cvp versin biri

ye canım nutellayı da unut artık..yulafını ye

ye canım nutellayı da unut artık..yulafını ye
Valla kuzum yedim bile çoktan musliyi icinde de kuru üzüm keten tohumu flan biseyler vardı aldı tatlı istediğimi 3kasik falan yedim yememem gerekiyordu bu saatte ama abur cubura saldirmaktan iyidir dimi ?

Valla kuzum yedim bile çoktan musliyi icinde de kuru üzüm keten tohumu flan biseyler vardı aldı tatlı istediğimi 3kasik falan yedim yememem gerekiyordu bu saatte ama abur cubura saldirmaktan iyidir dimi ?
Aynen canım,lakin biraz beynine hukmetmeyi ogrenmelisin..Neden hep aklında abur cubur nutella? Diyet sürecindesin biraz mukayyet olsana kendine lütfen, aylardır nutella kavanaxu dolapta açıp 1 kaşık almak aklımın ucundan dahi geçmiyor, çünkü şu an diyetteyim..Biraz telkin et kendini lütfen...Heran aklında çünkü senin,dikkat et hergun bir cümlende mutlaka nutella geçiyor..Unut bu ara onu lutfn

Sürekli abur cubur düşünerek kendini mutsuz edersin inan bana, başka şeylerle meşgul et kendini biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…