Ìç iç ayran iç börekleri pogcalari düşünme pismanli k yaşarsın sonraKızlar ciddi acıktım,
Halsizlik vs de başladı 1 saattir,
simit,ekmek,poğaça,kek aklına ne kadar unlu zımbırtı varsa dönüyor tepemde şu an
Eğer bugünü atlatırsam kendimi bende eve gidince sevecem
Ayranımı içeyim kendime gelirim
Öğrenelim de pişireyim bendeBen kereviz pişirmedim ama portakallısını yedim . Limon değill portakal sıkın mutlaka çok hoş oluyor. Üstelik kereviz kalorisi okadar düşük bir yiyecek ki , çiğnerken zaten kalorisini harcamış oluyormuşsunuz . Belki kulaktan dolma bir bilgidir yanlış bilgilendirmiş olmayayım , ben de öyle duymuştum :)
canım nescafe yok mu sade şekersiz içsen, çok etkili oluyor...ben de çok acıktım nescafe içiyorum...Kızlar ciddi acıktım,
simit,ekmek,poğaça,kek aklına ne kadar unlu zımbırtı varsa dönüyor tepemde şu an
açlık yok rockyy, heyyy, silkelen kendine gel, yazın mini etek giyecez, incecik olacağız, oram mı çıktı buram mı çıktı demeyeceğiz, istediğimiz her şeyi satın alacağızzzzzKızlar ciddi acıktım,
Var canım ama içemiyorum ben nescafe, kahveyi de içemedim damla sakızlı bak 2 gündür yaptılar, bugün hiç içemedim 2 yudumda kaldım.canım nescafe yok mu sade şekersiz içsen, çok etkili oluyor...ben de çok acıktım nescafe içiyorum...
ceviz çiğ badem falan al o halde yarın yanınaVar canım ama içemiyorum ben nescafe, kahveyi de içemedim damla sakızlı bak 2 gündür yaptılar, bugün hiç içemedim 2 yudumda kaldım.
Ceviz vs alsaydım diyorum
Teşekkür ederim ama portakala cesaret edemeyip limon sıktım. çünkü salça koymuştum yakışmaz ikisi bi arada diye. evet doğru kalorisi düşük bide çook faydalı.Ben kereviz pişirmedim ama portakallısını yedim . Limon değill portakal sıkın mutlaka çok hoş oluyor. Üstelik kereviz kalorisi okadar düşük bir yiyecek ki , çiğnerken zaten kalorisini harcamış oluyormuşsunuz . Belki kulaktan dolma bir bilgidir yanlış bilgilendirmiş olmayayım , ben de öyle duymuştum :)
niye kendine eziyet ediyorsun yesene kapuskanı?Kızlar ciddi acıktım,
ben pişirdim baa niye sormuyonuzÖğrenelim de pişireyim bendesempatik_kiz ın dediği gibi 100 gr 15 kalori ise, havuç gibi piştiğinde vs nasıl olur kalorisi yanlış yapmadan bi öğrenelim hele...
Evet canım 1 çay bardağı diyordu Karatay Hocaaaanımm.ceviz çiğ badem falan al o halde yarın yanınao da 5-6 adet öyle avuç avuç değil haaaa
Öğlen yedim 1 tabak laaa yetmedi diyorum, okumuyon yazdıklarımı sanırımniye kendine eziyet ediyorsun yesene kapuskanı?
yok ilk yazını görüp yapıştımÖğlen yedim 1 tabak laaa yetmedi diyorum, okumuyon yazdıklarımı sanırım
bişey diyim mi, ye. haftanın geri kalanında da ölüm orucuna mı girersin naparsın artık.. ayy şimdi beni linç edeceklerKızlar bugün bbi müşteri geldi haftaya çarşamba size Antep'ten 3 kg baklava ve 60 tane lahmacun getirtcem dedi .Benim bir elim ayağım titredi , bir başım döndü.
Çarşamba ben ölürüm..
Daaa kendin bilmiyon soruyon yok limon mu yok portakal kabuuu mu diyeben pişirdim baa niye sormuyonuz
Sende 2 tane lahmacun yersinKızlar bugün bbi müşteri geldi haftaya çarşamba size Antep'ten 3 kg baklava ve 60 tane lahmacun getirtcem dedi .Benim bir elim ayağım titredi , bir başım döndü.
Çarşamba ben ölürüm..
ya taam be yaa taamDaaa kendin bilmiyon soruyon yok limon mu yok portakal kabuuu mu diye
Bir de iyi oku bak ne yazmışım
Demişim ki; havuç vs gibi pişince kalorosi artma veya içine konulan farklı bir şeyden dolayı kalorisini artırmayalım bla bla bla oku heleeee
bişey diyim mi, ye. haftanın geri kalanında da ölüm orucuna mı girersin naparsın artık.. ayy şimdi beni linç edecekler
KAç kilo idin ne kadar verdin acaba ödül olabilir mis vs diye düşündüm ama??Kızlar bugün bbi müşteri geldi haftaya çarşamba size Antep'ten 3 kg baklava ve 60 tane lahmacun getirtcem dedi .Benim bir elim ayağım titredi , bir başım döndü.
Çarşamba ben ölürüm..