Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
fincanı yıkamadık ondandır ellaam. inşallah gelir birazdan..
ben de şeker krizindeyim napim ??

Akşama açarlar canım suyu
Açmazlarsa o tesisatçıların ver telini bana nasıl iş yapıorlar sorgulayayım bi heleee...

Bende acıktım yahu bugün
KApsukam az kalmıştı, akşam yensini pişirmeye üşendim ve kalanı bu öğlene ve bu akşama böldüm.
Akşam eve gidince pişirip yemeye bekleyemem bir şeylere saldırabilirim açlıktan diye.

Yoğurdumu ayran yapmıitım onu içeyim 3 gibi barii
ÇAy içiyorum su vs şimdilik.

ben yerim de bakalım eşim yiyecek mi. genelde uğraştırmıyor ne versem yiyor. brokoli hariç:)

dayaan yüreğim dayaan... Tarçınlı süt içtim az önce. ve ilk kez. çok güzelmiş mmmm

kızlar ben enginar yazmıştım ama yanlış olmuş. Kereviz pişiriyorum ilk defa şu anda. tariflerde portakal suyu ekleyin diyor da nasıl olur ki bilemedim. deneyeniniz var mı? yoksa limon mu koysam?

Ben kereviz pişirmedim ama portakallısını yedim . Limon değill portakal sıkın mutlaka çok hoş oluyor. Üstelik kereviz kalorisi okadar düşük bir yiyecek ki , çiğnerken zaten kalorisini harcamış oluyormuşsunuz . Belki kulaktan dolma bir bilgidir yanlış bilgilendirmiş olmayayım , ben de öyle duymuştum :)

Enginar, kereviz falan ben hiç yemedim. Ama tadlarını merak ediyorum. 100 gramında 15-16 kalori falan varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…